Souhlas, jako vtípek a reklama dobrý. Nejdřív jsem se ale lekl, že je to myšleno vážně.
Ovšem cpát do sebe mizerný jídlo z McDonald nebudu. Nechápu, co na tom lidem chutná. Nevěřím, že třeba v USA vaří stejný blufy.
Surovinama na tom mekac v USA rozhodne lip neni. A pripravou ci kulturou stolovani teda uz vubec ne:)
Blafy, to je takovy trochu zbytecny hemzani.. jasne, extra zdravy to neni. Stejne jako gulas s knedlikem, proste se to nesmi zrat furt a trochu se hejbat.
Jinak maso je maso, vejce jsou vejce (zdravim hotely za 150 EUR na noc skoro vsude po Evrope:)). Jasne, vsechno je mrazeny, housky jsou sladky.. ale jsou to fakt mensi sracky nez asi jakakoli bageta z benzinky.
Já to vůbec nemyslel z hlediska zdravé výživy. Na to hážu bobek. Mě to jako blaf chutná. Hnusná buchta, maso, ..... V USA jsem nebyl, ale nechce se mi zdát, že by si tam dovolili dávat takový plátečky masa.
No to je jedno, chutě jsou samozřejmě individuální.
Mekáč včetně chutí je v každé zemi jiný. Já například jezdím radši do Polska (7 minut) než k nám (15 minut). Pominuli ceny, které jsou o cca 1/3 nižší, tak je možnost individualizace. Takže žádná buchtová houska, ale kaiserka (bílá či cereální) a i tu uhorku oželím, u sýrů volím že třech druhů atd. Burger si tam můžete připravit podle chuti.A čekací doba poloviční i při polovičním počtu zaměstnanců.
Proc ne, za me tahle edice dava i smysl. K tradicnim ridicum VW Golf v teplacich s rovnym ksiltem na hlave se tahle edice paradne hodi. >:-[]
Jinak sice rozhodne nepatrim k tem, co by z principu plivali spinu na kazdy fastfood, naopak treba v Nordsee nebo v CR v Bageterii Boulevard se stravuji rad, ale zrovna vyrobky zluteho "M" maji vzdy takovou divnou chemickou pachut, ze tam zavitam opravdu jen v vejvetsi nouzi. 8-s
Pokud sis toho náhodou nevšiml, tak tohle není bazarový Golf IV TDI, ale aktuální e-Golf.
V Bageterii Boulevard jsem byl dvakrát a pokaždé to byl průser, bohužel dobře vypadají jen na fotkách, v reálu je to ošizené až běda.
Ve srovnání s tím je třeba takový žlutoploutvý tuňák (salát, rajče, červ. cibule, jalapeňos, avokádo, oliv. olej, parmazán) ze Subway doslova zlatý.
.... je opravdu vtipné že rádoby ekologické elektro-auto spojí svůj marketing s podělaným mekáčem, kde na 200g jídla vygenerujete ten samý objem plastového a jiného odpadu.... čekal bych že takové auto si koupí někdo kdo ekologii teda řeší a logicky pak taky nežere v tak stupidním podniku....
jinak teda v mekáči mi chutná espresso a milk-shake, jinak se tam žrát moc nedá.... ale tak každého volba, no....
no a žrát věci z mekáče přímo v autě, to se na mě nezlobte, to je prasárna největšího kalibru.... pracky mastné od hranolek, bordel v autě.... snad kdybych prchal před živelnou katastrofou.... jinak snad proboha není taková věda si to za 10 minut sníst na čerstvém vzduchu ne?
Pro mne, jakožto pro člověka, který:
- dodnes považuje držák nápojů v autě za nejzbytečnější položku výbavu a dílo satana
- zavedl přísný zákaz v autě jíst, pít, dotýkat se skel zevnitř a šahat mastnýma rukama na volant¨
- v garáži zásadně pootevírá okýnka aby proudil čerstvý vzduch
- nesnáší vůně do auta, uznává pouze vůni nového auta (i po 5 letech a 100t km to tam stále je)
- je krůček od toho, že zavede návleky na boty do auta
....
Od fochu..., jako zkoušku z psychologie a psychiatrie mám, ale já jsem spíše zámečník, truhlář, místy kutil, švadlena...a věštec >:D
Mysofobii mám jen v autě, doma tohle je spíše problém manželky a samozřejmě v práci to je jiná liga.
Jako s dětma je to problém. Jsem docela rád, že jsme vyměnili manželčinu Fabii za Picasso s kterým se jezdí i s dětmi, takže když manželka poruší pravidla a dítě něco dostane, tak se utěšuji tím, že v mém Meganu drobky nejsou >:D
Já o tomhle problémů taky něco vím.... D jedním takovým člověkem žiju :/ >:D bez desinfekce ani ránu, vše co si myslím, že jsem umyl a vycistil, je špinavé a tak . >:-[]