Novinky
0
ako auto je to pekne... len skoda ze nie je odfotene aj z predu. :yes:
kdyby jeste panove navazali prechod okna na boku s oknem na 'kufru', nebylo by co dodat..
Ale tohle je hnus. Sorry.
hmmm chtělo by to víc fotek ale to auto je vodpor. Co se nám to snaží nabulíkovat??
Tak blahopřeji 😉 Ty, který bys měl vědět, víš 😄
Chápu,že tam určitě někomu budou chybět "sofistikovaná řešení exteriéru s jakýmkoli odkazem",ale mě se to líbí 😉 :yes:
Mě spíš přijde, že někdo překarosoval Fiat Barchetta. 😒 8-s
já v tom vidím teda jasné prvky designu Maserati, fiat určitě ne 😉
teda az na ty kliky a zrcatka ze seriovky.. ty to podle me kazej... ale chapu ze pri vyrobe takovyhle "seriovky" se musi setrit...
posldenou dobou je Zagato stale o tom istom.sak prerabali Aston a je to upne rovnake auto.pouzivaju rovnake designove prvky,kt sa navyse v sucasnej dobre velmi nepouzivaju typu strecha s vypuklinami..proste toto Maserati nemusim.nepodarilo sa im
Nevim proc ale tohle auto se dle MEHO NAZORU,vubec nepovedlo.....maseratti,to byl velmi spatny pokus.....uz mi prosim tohle nedelej....ten predek je cely nepovedeny a ty linie kdy to prechazi z boku na zadek to je taky velmi nepovedeny,jen zadek je hezkej,ale taky to neni moc ono no....nevim nevim,jestli to takhle bude pokracovat tak to potes p*rdel.....prijde mi to jak auto pro Fantomase >😁 :no: