Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Maserati GS Zagato: plnokrevník v novém kabátě (nová fotogalerie)

33 komentářů

ako auto je to pekne... len skoda ze nie je odfotene aj z predu. :yes:
kdyby jeste panove navazali prechod okna na boku s oknem na 'kufru', nebylo by co dodat..
no myslim, ze islo prave o to aby to bolo naviazane ako-keby v jednom bode. Ale inac nadherne auto...zozadu, ktovie ako to vyzera spredu..... :yes:
Ale tohle je hnus. Sorry.
tiez sa pridavam k tomuto nazoru :no:
vidím to stejně
Pekelná Micinka
Nemusíš, souhlas.
auto u ktereho neni poznat pri pohledu zezadu jestli koukam na * nebo na cumak je otresne i kdyz je to Maserati
Omyl, je to pod nazvem Maserati, ale je to Zagato, bohuzel jeho rukopis je na tom zjevny 😡
hmmm chtělo by to víc fotek ale to auto je vodpor. Co se nám to snaží nabulíkovat??
MikyJ
ze je hezci nez Fabie a Roomster 😁
No auto nadhera ale chybí tomu štajl a vostrost viz murcielago 😉 ale jinak NICE
Tak blahopřeji 😉 Ty, který bys měl vědět, víš 😄
Pekelná Micinka
Děkuji. 😄 :yes:
:no:
Pekelná Micinka
Se nezlob no... ;-\
😄
Chápu,že tam určitě někomu budou chybět "sofistikovaná řešení exteriéru s jakýmkoli odkazem",ale mě se to líbí 😉 :yes:
Zadok ma pekny😊)
Pekelná Micinka
Mě spíš přijde, že někdo překarosoval Fiat Barchetta. 😒 8-s
já v tom vidím teda jasné prvky designu Maserati, fiat určitě ne 😉
Pekelná Micinka
Já v tom nevidím prvky ničeho, je to prostě dost nepovedený. Ještě že u AM si dal Zagato víc záležet, asi líp platí.. 😉
mě se celkem líbí ale je fakt že ta propracovanost není valná.. je to taky o penězích, s tím souhlasím 😄
Velmi zajímavý postřeh...podoba tam opravdu je. :yes: :yes:
Pekelná Micinka
Dělají to zejména ty světla a část boků..
teda az na ty kliky a zrcatka ze seriovky.. ty to podle me kazej... ale chapu ze pri vyrobe takovyhle "seriovky" se musi setrit...
apredol
posldenou dobou je Zagato stale o tom istom.sak prerabali Aston a je to upne rovnake auto.pouzivaju rovnake designove prvky,kt sa navyse v sucasnej dobre velmi nepouzivaju typu strecha s vypuklinami..proste toto Maserati nemusim.nepodarilo sa im
Pekelná Micinka
:yes:
Fuuuuuj...to nieje vonec pekne!no co uz ty robia... :-! :no:
po dizajnovej stranke cisty fiat bleeeeee....... bmw4ever >😁
Nevim proc ale tohle auto se dle MEHO NAZORU,vubec nepovedlo.....maseratti,to byl velmi spatny pokus.....uz mi prosim tohle nedelej....ten predek je cely nepovedeny a ty linie kdy to prechazi z boku na zadek to je taky velmi nepovedeny,jen zadek je hezkej,ale taky to neni moc ono no....nevim nevim,jestli to takhle bude pokracovat tak to potes p*rdel.....prijde mi to jak auto pro Fantomase >😁 :no:
Pardon,omlouvam se, oprava:misto maseratti------sem chtel napsat ZAGATO....
Pekelná Micinka
hlavně si měl na psat Maserati s jedním T. 😉 Neboj, Tttaky jsem to plettt. 😉