Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Chevrolet Trax: první ze tří konceptů

9 komentářů

Klaudius
Uvidime, mouno sa to lepsi. Nedavno som bol v roome Chevroletu, Spark, Aveo, Lacetti.....vsetky mali spolocny plechovy zvuk dveri, lacne nekvalitne plasty v interieri a smradek, ze som mal pocit, akoby to vsetko lepili chemoprenom....
Kazdopadne tato hrca s ksichtikom vyjaveneho okuliarnika sa mi nepaci.
V případě dajwoletů budu vždycky hlasovat až po crashtestech a celkových testech jízdních vlastností a dílenské kvality. Vývoj Daewoo po požrání GM mě moc neuspokojuje, je tam hodně velké soustředění na vnější dojem, ale málo přesvědčivých výsledků, pokud jde o technickou pečlivost.
Přestaň už se dívat do zrcadla >😁
Náhodou Chevrolet jde nahoru a kdo to nevidí tak je slepej.... mimochodem ty sdudie jsou tři... takže podle mně na stejným skeletu budou představený 3 různý varianty...
Klaudius
snad
Taky nemyslim, ze je to spatny. Vcelku ujde. Pohorsovat se rozhodne neni nad cim. Navic, je to studie, pokud se dostane do vyroby, bude vypadat trochu umirneneneji - ovsem mozna tim hur...
Klaudius
No fuj... 8-s
Pekelná Micinka
Takhle kdyby mohl vypadat Matiz. :yes:
...tak toto je maximalny hnus, tlste prasiatko s okuliarmi...ten americky dizajn je uz naozaj scestny, toto ked stretnem na ulici tak sa toho zlaknem...kam sa podel cit pre automobilovu krasu a eleganciu...?