Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Infiniti EX: studie crossoveru se představí v New Yorku

17 komentářů

tak asi za rok
no ale i nissan má akcie renaultu,takže zase tak majetnicky se nemůže chovat...
hmmm tak už se těším až to začnou prodávat .. je škoda že tu u nás mimo hafa efiksek a někola qx moc infiniti k vidění nejsou .. třeba nová řada G nebo M jsou bombové ... :yes:
Ghostyx
Infinity, ale hochu patri pod Nissan a Nissan patri Renaultu, at se ti to libi nebo ne... >😒]
Ghostyx
Souhlasim, jsou to bozi kary... :yes: :yes: :yes: Ve Statech maji dokonce lepsi povest nez Lexus a to je co rict...
Ghostyx
nemas tak docela pravdu... Infinity patri pod Nissan a Nissan patri Renaultu, tudiz Renault bude mit dost vyznamne slovo v rozhodovani ohledne strategie teto luxusni znacky na jinych trzich nez US, at se ti to libi nebo ne... :-!
no jo přád ,tak s těma žabožroutama už ne... .já renaulty neberu.
infiti se zdají jako super káry
No vidis, ja si zase myslim, ze predek neni spatnej, ale zadek je mnohem lepsi... 😉
Skus sa na to popytat Marka, OK?
CrazyJester
FX45...jedno z mych nej nej aut. Ale tohle fakt nechci. Predek a bol ma docela zajimavy tvar, a jiste se na nej da zvyknout, ale ta neskonola agresivita spolu se sametovou uhlazenosti puvodni fx mu chybi. A zadek...myslim ze horsi priklad zade nez z Tribecy si ani zvolit nemohli.
Nemyslim ze Infiniti bude potrebovat pomoc renaultu...jsou moc jini na to, aby pro Infi mohl neco Renault jako jmeno nebo zavedena znacka udelat.
Mnohem hezčí než bmw x3.A s tím renaultem s to přepísk...
Renault vlastni takmer polovicu akcii Nissanu: [odkaz]
Ano Renaultu, je to zavedena domaca europska znacka a ma meno, takze prave on by mal pomoct znacke Infiniti sa presadit v Europe.
cuisine
renaultu ????? 8-s
mě se téma crossoverů zdá dost vyčerpané, všechny jsou stejné a začínají být stejně nudné :no:
Tak mne sa vacsina Infiniti velmi paci, maju v sebe taku krasnu eleganciu v jednoduchych tvaroch a sportovost zaroven. Mimochodom neviem preco, ale to coupe G mi pripomina Lexus. Dufam, ze sa Renaultu podari bez vacsich komplikacii zaviest tuto znacku aj na europskom trhu, ma na to. 😉