Novinky
0
To je drahota... za 750 mam roomstra v plny palbe. :no:
0
Komu se to nelíbí,ať si vejfuk políbí >😒]
0
:yes: >😁 >😁
0
Tys provokatoor či velky wool. 8-s
0
Tak to je ten roomster pekne drahej kdyz muzes mit temer ve stejne cene auto s kterym se roomster nemuze ani nahodou rovnat .
no já se spíš těším až se začátkem roku začne prodávat mb unimog u20 .. ten je mi sympatičtější 😄
... kdy prijde kombi a o kolik bude drazsi?
konecne rozumna odpoved na tu socošskou lev(n-)otu od Korejscu pro paroubkovce....konecne poradne drahy ale poradny auto😉)))
Jen pro srovnání ceny si v konfugurátoru vybavte uplně stejně Octávii II a budete koukat.Jinak Mercedes je kratší o 4cm než Octavia II což při obrovských převisech Octy je docela v pohodě pokud člověk nepotřebuje tahat půl baráku každý den v kufru 😄 😄
Auto velice kvalitni, pekny a tak dale, ale s cenou si predpokladam ucakli...
Drahý předražený a žádný zázrak MB už není MB jsou už stejná auta v té kvalitě a tak to přechvalujte je to jen kus plechu.
Ještě že si nemusí u MB připlácet za volant a kola za 861 tisíc základ ?? Nebo má to vůbec ten volat a kola ???
Dneska jsem měl možnost vyzkoušet novou C-Klasse a je opravdu nádherná ... jak zvenku, tak i uvnitř! 😄
Mohu jen doporučit!
Mohu jen doporučit!
Dneska jsem měl možnost vyzkoušet novou C-Klasse a je opravdu nádherná ... jak zvenku, tak i uvnitř! 😄
Mohu jen doporučit! 😄
Mohu jen doporučit! 😄
Dneska jsem měl možnost vyzkoušet novou C-Klasse a je opravdu nádherná ... jak zvenku, tak i uvnitř!
Mohu jen doporučit!
Mohu jen doporučit!
Dneska jsem měl možnost vyzkoušet novou C-Klasse a je opravdu nádherná ... jak zvenku, tak i uvnitř!
Mohu jen doporučit!
Mohu jen doporučit!
Pro mě osobně tohle nechává za sebou konkurenty od BMW (3) i od Audi (A4)...je to velmi pěkné autíčko, do kterého bych si dal ten 320cdi a svištěl za jednáními po celé evropě 😄 .
vazeni, myslim si, ze cena je prijatelna v suvislosti s image MB. ja osobne sa tesim kedy si sadnem za volant 220 CDI Avantgarde. 😄 :yes: