Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Hyundai Grandeur 2,2 CRDi VGT na českém trhu pod milion korun

24 komentářů

Před nedávnem tu byl článek, že Jaguar S-Type výjde taky pod milion korun, takže: Jundaj nebo Jag? Babo raď!
Tomiss
Jednoznačně Jaguar,prémiovka s kterou oslníš 😉
Asi si nepochopil ironii GCF ,ale nevadí 😉
😄 😉
ja bych predtim porovnal spolehavost jaguaru....
mozna to reprezentuje, no kdy to stoji nepojezdne v garazi...
spolehlivost...😄
ale na druhou stranu je to kvalitně udělaný auto, který aspoň nebude lákat zloděje co pak to auto převážej do bývalýho SSSR.
Měl jsem osobní čest se tímhle autem seznámit a mile mě randeur překvapil. Kvalitní materiály v kombinaci s kůží a pohodlný sedačky. Pravda je, že je naladěn na komfortní notu, takže zatáčky s ním ostře řezat nejde, ale to se ani nečeká. Je to auto, se kterým pohodlně cestujete na stovky kilometrů, aniž byste byly z auta celý rozlámaný. OK závist souseda nebude tak velká jako v případě prémiovejch zanček, ale zase vám ho neobjede hřebíkem. Jedinou vadou se mi zdá, že nemá jako ostatní systém s integrovanou navigací.
to mas pravdu, a k tomu Hyundai je jednym z nejspolehlivejsich v USA
To je pravda,ale mohlo to být auto s pokonem 4x4
Tomiss
Na rovinu-kdybych měl dát mega za auto,tak si nevyberu ani jedno(bez urážky) 😉
No ja uz bych spis uvazoval o nejakym letadle... >😒]
ani lexus neoslni okoli, ale spolu s honda legend kia opirus jsou super alternativa k predrazenym evropanum. kdo nepotrebuje posledni techniku, ale kvalitni auto za dobrou cenu tak mu tito asiate urcite postaci
"kdo nepotrebuje posledni techniku, ale kvalitni auto za dobrou cenu tak mu tito asiate urcite postaci" ... Tohle jsi myslel i na Hondu Legend a Lexus (úplně jedno jaký)?
>😁
Klaudius
Japonci obvykle neponukaju Europanom najnovsiu techniku. Von idu s novymi vecami az potom, co ich otestuju na domacom trhu. Kedze su vo vyvoji vycsinou o krok vpredu, tak toto male meskanie my starousadlici ani nevnimame...
no jasně,že to myslel i na hondu a luxus,ma pravdu
Bud by som si zobral premiovku za tu cenu / 320d/, alebo Suzuki Grand Vitara, kt je rovnako priestranna s rovnakou vybavou, ma pohon 4x4 a zostalo by mi este aj na poistky a naftu... Moc vela nafty
anebo čtyři Fabie? To je asi tak stejně relevantní srovnání... :no:
Srovnáváš nesrovnatelné. Velké auto proti mnalému sportovnímu sedanu a terénnímu kostitřasu. Sorry, jsi totálně mimo.
To je co za *?
Hele, nepripada vam, ze ten prvni obrazek je interier z uplne jinyho auta? Nejenze ma jinou barvu podsviceni, ale ma i jiny usporadani, zejmena ale tvar ukazatelu (teplota, palivo)...
zapnutá/vypnutá světla? jenom nápad 😄 😉
Tak to máte pravdu, je to z jinýho auta, protože Grandeur má optitronovou přístrojovku a tohle je obyčejná.
Tak teď ještě doplnit nějaký naftový třílitr, aby vzhledu odpovídal i pohon, a jdu si pro něj 😄. A ten třílitr už určitě šikmoočci někde testujou, aby tu do roka byl 😄.
miki77
Ne ale dela se na 2.2 twinturbo tusim 166kW a nevim kolik kroutaku