Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Hyundai Grandeur 2,2 CRDi VGT na českém trhu pod milion korun

24 komentářů

To je co za *?
no jasně,že to myslel i na hondu a luxus,ma pravdu
miki77
Ne ale dela se na 2.2 twinturbo tusim 166kW a nevim kolik kroutaku
Klaudius
Japonci obvykle neponukaju Europanom najnovsiu techniku. Von idu s novymi vecami az potom, co ich otestuju na domacom trhu. Kedze su vo vyvoji vycsinou o krok vpredu, tak toto male meskanie my starousadlici ani nevnimame...
"kdo nepotrebuje posledni techniku, ale kvalitni auto za dobrou cenu tak mu tito asiate urcite postaci" ... Tohle jsi myslel i na Hondu Legend a Lexus (úplně jedno jaký)?
>😁
Tak teď ještě doplnit nějaký naftový třílitr, aby vzhledu odpovídal i pohon, a jdu si pro něj 😄. A ten třílitr už určitě šikmoočci někde testujou, aby tu do roka byl 😄.
Srovnáváš nesrovnatelné. Velké auto proti mnalému sportovnímu sedanu a terénnímu kostitřasu. Sorry, jsi totálně mimo.
Tak to máte pravdu, je to z jinýho auta, protože Grandeur má optitronovou přístrojovku a tohle je obyčejná.
zapnutá/vypnutá světla? jenom nápad 😄 😉
anebo čtyři Fabie? To je asi tak stejně relevantní srovnání... :no:
Hele, nepripada vam, ze ten prvni obrazek je interier z uplne jinyho auta? Nejenze ma jinou barvu podsviceni, ale ma i jiny usporadani, zejmena ale tvar ukazatelu (teplota, palivo)...
ani lexus neoslni okoli, ale spolu s honda legend kia opirus jsou super alternativa k predrazenym evropanum. kdo nepotrebuje posledni techniku, ale kvalitni auto za dobrou cenu tak mu tito asiate urcite postaci
Bud by som si zobral premiovku za tu cenu / 320d/, alebo Suzuki Grand Vitara, kt je rovnako priestranna s rovnakou vybavou, ma pohon 4x4 a zostalo by mi este aj na poistky a naftu... Moc vela nafty
No ja uz bych spis uvazoval o nejakym letadle... >😒]
😄 😉
Tomiss
Na rovinu-kdybych měl dát mega za auto,tak si nevyberu ani jedno(bez urážky) 😉
To je pravda,ale mohlo to být auto s pokonem 4x4
to mas pravdu, a k tomu Hyundai je jednym z nejspolehlivejsich v USA
spolehlivost...😄
ale na druhou stranu je to kvalitně udělaný auto, který aspoň nebude lákat zloděje co pak to auto převážej do bývalýho SSSR.
Měl jsem osobní čest se tímhle autem seznámit a mile mě randeur překvapil. Kvalitní materiály v kombinaci s kůží a pohodlný sedačky. Pravda je, že je naladěn na komfortní notu, takže zatáčky s ním ostře řezat nejde, ale to se ani nečeká. Je to auto, se kterým pohodlně cestujete na stovky kilometrů, aniž byste byly z auta celý rozlámaný. OK závist souseda nebude tak velká jako v případě prémiovejch zanček, ale zase vám ho neobjede hřebíkem. Jedinou vadou se mi zdá, že nemá jako ostatní systém s integrovanou navigací.
ja bych predtim porovnal spolehavost jaguaru....
mozna to reprezentuje, no kdy to stoji nepojezdne v garazi...
Asi si nepochopil ironii GCF ,ale nevadí 😉
Tomiss
Jednoznačně Jaguar,prémiovka s kterou oslníš 😉
Před nedávnem tu byl článek, že Jaguar S-Type výjde taky pod milion korun, takže: Jundaj nebo Jag? Babo raď!