Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Peugeot 408: První ženevské dojmy

13 komentářů

gld
ani nevieš ako teraz 408-čke lichotíš 😉
acALIEN
To je facelift 406tky >😁 >😁 ?
gld
306-ka bola pekne vyvážená..ešte stará línia peugeotov..kombík bol nádherný
Klaudius
Ani na Slovensku sa už nepredáva, horko-ťažko sa zbavili vozov z prvej várky a druhú už radšej ani nedoviezli. Niekto tu vyššie trochu zaspal dobu...
Inak súhlas s tým, že by sa kľudne uplatnil aj v Európe. Nevyzerá zas tak zle.
Najkrajší Peugeot z konca tisícročia určite 306, hlavne sedan.
Ricardo
Já něco takového čtu i v článku - "Vysoká dlouhá záď pak svým tvarem dává vzpomenout na Pininfarinovu 406 Coupe." 😉
Ricardo
C4 sedan se už zase neprodává, alespoň v ČR
pumpkin
Mne tie zadné svetlá pripomenuli 406 coupé. To je pre mňa zatiaľ posledný pekný Peugeot.
rohYpnol
Zezadu mi velmi připomíná legendární a nádhernou 406ku. Ještě několik let zpět by pomalu byl považován za střední třídu...
Každopádně to nevypadá zle. A to je podle mě pro Peugeot dnes úspěch :yes:
jozephko
Z času na čas sa objavia informácie, že ten či onen model sa v Európe predávať nebude. A nakoniec je zvyčajne všetko inak. Presne to isté sa hovorilo o C4 sedan, že je to auto s predĺženým rázvorom výhradne pre čínsky trh a teraz sa dá u nás bez problémov kúpiť. Keď sa v Turecku začala vyrábať Thalia ešte pod názvom Symbol, bola určená len pre turecký a ruský trh. Podobne Dacia Logan.
Alebo Mazda CX-7, Subaru Tribeca a VW Amarok (pôvodný názov Robust) - tiež pôvodne mali byť určené len pre americký trh.
Ako konkurent C4 sedan a Renault Fluence sa mi 408 javí ako dôstojný zástupca Peugeotu.
Petto
Tam by možno uspel, otrasne pôsobiace neforemné auto. Z fotiek by som povedal že 206 plus sedan.
gld
..na druhý pohľad mi to nepríde tak strašné ako pri predstavení
Pekelná Micinka
No je to takový chudý... A krajně nešťastně zvolená barva pro prezentaci. Měla být buď sytá červená, nebo sv. modrá metla. Ta černá to ještě víc zeštihluje, což přesně to auto nepotřebuje.
Ilikethecars!
že nová 408 není důstojným nástupcem předchozích řad.
Vím, že nástupce ponese označení 5.. , ale přijde mi to nelogické a zbytečně matoucí stávající klienty.
Naštěstí k nim nepatřím. :yes: