Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

World Car of the Year: finalisté soutěže jsou známi

28 komentářů

toto ti vyslo, :yes:
no myslim ze niekolko pepikov tento tvoj prispevok bude dost tazko znasat.... >😁
A koho,respektíve čo by si tam favorizoval ? Dúfam ,že nie Fábiu 2,alebo Oktávku ??? Lebo pozor na skalných škodovkárov ! Jeden nikdy nevie... >😁 >😁 >😁
R32
Keď už tu niečo o chorých mozgoch tak nám všetkým vysvetli tú tvoju duchaplnú vetu "že svetu vládnu 4 pruhy a 4 kruhy" Akože o čom to bolo, v čom bola pointa, na základe čoho tak usudzuješ alebo z akej múfrej knihy si to vyčítal... Tu vyprdneš nejaký blábol a my sa tu asi máme nad tým rozplynúť lebo 4 kruhy... 8-s 8-s
hehe >😁
toho si asi nikdo nevsiml, dle me hodne povedeny auto, nema o designerske strance chybu a jeho bratr ne tak dokonaly audi TT je v top design, no to me poser koste, to zas rozhodujou lidi kteri tomu * rozumi a nebo uplatky
Presne tak - staré tt vyzerá fakt dobre, ale to nové ;-\ vyzerá akoby ho chceli mať agresívnejsie, ale :no:
je to vtip nebo neni?kdyt jeste neni april....kdyby tam nebylo lexusu,tak to spis vypada na german car of the year....no to snad ne.ten vyber je hodne podivny,rozhodne bych ani jedno z techto aut nefavorizoval....
Lenze TT nema a nikdy nebolo ostre auto na pohlad, ako napriklar R8, Ferrari apod. TT ma v sebe silu a neskutocnu krasu. Nepoznam auto(okrem Ferrari), ktore by sa mi aj po tolkych rokoch pacilo, ako stare TT.
ale má...R8 je vlastně to samé ale dotažené do podoby ostrého auta...TT mi příjde až moc lízátkovité (ale i přesto se mi dost líbí)
Ty seš d.... :no:
Ani jsem nevěděl, že vlastním světové auto roku - BMW 3
jj pravda 😄 GTI je iny odbornik >😁 tazky frajer co sa tyka vsetkeho, i designu 😄 tazkotonazny lexus a lahkost v karoserii Mercedesu S... >😁 >😁 >😁 odbornik na slovo vzaty...dakujeme za vysvetlenie >😁 teraz uz vieme o ktorych autach si mame mysliet ze su pekne >😁 teda GTI nic proti ale robis zo seba strasneho odbornika a vseveda, horsie je ze ti to moc nesedi >😒] >😒]
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Nejvíc je nový CL. Nevim co tam dělaj kraksny od audi.
Nejvíc je nový CL. Nevim co tam dělaj kraksny od audi.
boberko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
😄
GTI
Kdybych měl dát k Lexíkovi vizuálně kontrastní auto, pak nepochybně Mercedes S-klasse... To je pro mne design. Tam spatřuji v karoserii lehkost, samozřejmost... BMW7 je monumentální (ano, ta auta taková být mají) ovšem nikoliv "těžkotonážní" A já, kdykoliv velkého Lexe spatřím, dělá na mě dojem nemotorného, těžkého auta... Postrádám u něho tu "nadstavbu ducha."
Jozki
"těžkotonážní" ? 😲 Myslim ze kazde auto v luxusnej triede je tak trochu těžkotonážní. MB S alebo BMW 7 je podla teba asi male sikovne auticko do mesta. 😉
GTI
Jasně... z hlediska čistoty stylu, dokonalosti ztvárnění karoserie a schopností zaujmout nemá TT konkurenci. Je to opravdu skvost. Vyjímečná karoserie.
S designom lexusu nesuhlasim, ale tak kazdy podla svojho gusta.
Dufam, ze vyhra nove TT, nema chybu, audi zase ukazalo co v nom je. :yes: :-!
Áááá, náš ředitel planety ....
GTI
Tak je to jasné. Světové auto roku bude nejspíše Lexus (jehož těžkotonážní design mě tedy vůbec neoslovuje, no jo, nejsem ovšem v porotě), a kategorii světový design vyhraje AUDI TT nebo CITROEN Picasso.
Mně by zajímalo jaký "nezávislý" plátek to organizuje.
Mně by zajímalo jaký "nezávislý" plátek to jako vyhlašuje.
a tebe treba asi štyrky okuliare >😁 >😁
boberko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Nevidím toho 3-válcového trhače asfaltů ...