Novinky
Giorgio
0
Aby věděli, jestli ti v zimě neumrzne... >😁
Přejít do diskuze
"...absence ochranných plastových pásů na dveřích. Dveřní kliky vypadají velmi podobně jako ty na sesterském Cadillaku BLS..."
Predosle fotky kombika nemali gumove pruhy po bokoch a mali BLS klucky. Toto kabriu pruhy ma a kluky su stale saabacke.
Mimochodom podla vyjadrenia insiderov GMko kanibalizuje Saab na ukor Cadillacu v Europe. Dokonca tak daleko, ze v Saabe sa vyvijaju veci co sa najprv nasadia do BLSska a az potom do 9-3ky.
Predosle fotky kombika nemali gumove pruhy po bokoch a mali BLS klucky. Toto kabriu pruhy ma a kluky su stale saabacke.
Mimochodom podla vyjadrenia insiderov GMko kanibalizuje Saab na ukor Cadillacu v Europe. Dokonca tak daleko, ze v Saabe sa vyvijaju veci co sa najprv nasadia do BLSska a az potom do 9-3ky.
smutný. Moc smutný. Jak se z originální značky stává něco tak zoufale nezajímavýho. Bravo GM! :no:
to samý politika - jdeš z jednání vlády, novináři se tě jako premiéra ptají, ty máš vyschlo v krku... >😁
zadní světla mi připomínaj FORD FOCUS CoupeCabriolet )nebo jak se ten model jmenuje - kabriolet s pevnou střechou) 😲
Hele, takové testování není žádná sranda.Po několika hodinách ti vyschne v krku a lepí se ti jazyk na patro.Tak ho jednoduše vyplázneš, a uleví se ti... 😉 >😁