Novinky
Tomiss
0
facelift...U Saabu jsme si již zvykli,že místo generační obměny nám automobilka nabízí neustálé obměny tváří svých modelů. ;-\ Někdy se to nepovede(chromy kolem světel),někdy to je lepší,jako v tomto případě. 😉
0
zadek vypadá jako po náletu včelky máji 😐
Tomiss
0
no jo,a jak na nás valí oči(světla) >😁 >😁
0
;-\ a jak se to pozná..??
Tomiss
0
otři si monitor nebo LCD obrazovku a koukni se na přiložené fotky >😁
0
musíš zapnout monitor >😁 😉
Tomiss
0
>😁 :yes:
0
zadní světla mi připomínaj FORD FOCUS CoupeCabriolet )nebo jak se ten model jmenuje - kabriolet s pevnou střechou) 😲
0
len že saab urobir skor tie svetla
0
len že saab urobil skor tie svetla
Spolujezdec se na první fotce směje a na druhé to vypadá, jako kdyby vyplazoval jazyk >😁
Hele, takové testování není žádná sranda.Po několika hodinách ti vyschne v krku a lepí se ti jazyk na patro.Tak ho jednoduše vyplázneš, a uleví se ti... 😉 >😁
smutný. Moc smutný. Jak se z originální značky stává něco tak zoufale nezajímavýho. Bravo GM! :no:
"...absence ochranných plastových pásů na dveřích. Dveřní kliky vypadají velmi podobně jako ty na sesterském Cadillaku BLS..."
Predosle fotky kombika nemali gumove pruhy po bokoch a mali BLS klucky. Toto kabriu pruhy ma a kluky su stale saabacke.
Mimochodom podla vyjadrenia insiderov GMko kanibalizuje Saab na ukor Cadillacu v Europe. Dokonca tak daleko, ze v Saabe sa vyvijaju veci co sa najprv nasadia do BLSska a az potom do 9-3ky.
Predosle fotky kombika nemali gumove pruhy po bokoch a mali BLS klucky. Toto kabriu pruhy ma a kluky su stale saabacke.
Mimochodom podla vyjadrenia insiderov GMko kanibalizuje Saab na ukor Cadillacu v Europe. Dokonca tak daleko, ze v Saabe sa vyvijaju veci co sa najprv nasadia do BLSska a az potom do 9-3ky.
Proč všechny kabriolety testujou na sněhu???