Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ženeva živě: Spyker C12 Zagato - holandský supersport s italským kabátem

11 komentářů

da_b0mb
tak to je hodne divoky...popravde-nevim jestli se mi to libi nebo ne 😉 Skoda,ze zadni lampy nejsou rozsviceny 😄
No mas pravdu je to trochu divoke. Ale Zagatu v poslenom case ide krasny Aston Martin a la Zagato. Nedavno Ferrari Zagato a teraz toto. Jo taliansky design ma nieco do seba 😉
No, nenazval bych to divoky, ale spis kosmicky. Nicmene je potreba si uvedomit, ze stejne driv lidi reagovali treba na Countach a jak se na to divame dneska (no dobre, jak kdo, ale i pres to).
todle si měli nechat na konec ted už bude všechno nuda
tak nevim mne se to moc nepozdava...navic to poradne pripomina Zagato Raptor koncept z roku 96...takze pro me nic noveho ani pekneho.
Sleeper
Určitá podobnost s Raptorem tam je, ale třeba linii střechy pánové od Zagata neměnili... a Spykery mě fascinují, jak staré kousky, tak nové.... Ze studie D12 Peking to Paris jsem se málem.... 😄
Pekelná Micinka
No upřímně - anketní odpověď: spíše ne. Zagato by to snad zvládl, ale zas ty detaily jako zadní světla.. Problém je asi Spyker.
"anketní odpověď"(za seba) - ano, ano, ano!!! Milujem kontroverzný dizajn. Nemám moc rád krásne ale moc uhladené tvary, tie sa časom okukajú. Na "čudnom" dizajne je stále čo objavovať.
mno a mě už začíná ten trend ála Zonda pěkně s***. Long live to Countach.
... mě už začíná ten trend ála Zonda pěkně s***. Long live to Countach.
😢