Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

AAA Auto prodalo v ČR loni 42 tisíc automobilů

53 komentářů

Klaudius
Pred casom koloval po sieti tento text. Je to blbost alebo nie?

Pošlite ďalej...

Dňa 21.7.2006 Po prečítaní si bombastických reklám v novinách, sme sa
rozhodli vymeniť naše staršie auto za novšie. Tak sme išli do AAA auto
Žilina. Prijali nás celkom dobre, keďže zistili, že chceme u nich auto
predať a hneď aj kúpiť druhé. Všetko prebiehalo normálne, auto nám
odkúpili. My sme si zatiaľ vybrali nové. Boli by nás na rukách nosili,

keby mohli. Vybrali sme si pekné 3-ročné auto VW Polo 262.000,- Sk. Na
štítku ako to už býva v autobazároch bolo napísané o aute potrebné
informácie😒br /> Rok Výroby:2003;
1.majiteľ;
počet najazdených kilometrov😁2245;
nehavarované.
Povedali by ste si, veď je to nové auto, to sa oplatí a nás prežije. Tak
sme ho kúpili. Pri vyplňovaní všetkých tých papierov o kúpe vozidla nám
povedali, že máme 3 mesiace záruku na elektrické zariadenia a 1 rok na

skryté závady.
Zdalo sa nám to perfektné, lebo za tú dobu človek zistí, čo tomu autu
vlastne je alebo nie je. Boli sme šťastný, že sme sa dostali do dobrých
rúk. A tak sme s novým autom odfrčali domov. Pri jazde domov nám začala
svietiť kontrolka mazania. Myslel som si, že zabudli doliať olej. Tak
som kúpil a nalial. Podľa technického preukazu OW40. Ten najdrahší.
Neprikladal som tomu žiadnu vážnosť. Druhý mesiac leta sme navštevovali
rodinu, chodili na výlety na novom aute.
Po odjazdení asi 1700 km sa znovu objavila kontrolka oleja. Medzi tým sme
zistili, že auto vôbec nie je po prvom majiteľovi ale po druhom.

Že na ňom bola havária, ktorá spôsobila výmenu čelného skla, prednej
masky, obidvoch predných blatníkov ich nosných častí.
Začala svietiť aj kontrolka airbagu. Tak som navštívil autorizovaný
servis a tam mi povedali, aká je chyba. Pri tomto zistení sme sa vybrali
do AAA auto Žilina. Tam nás prijal reklamačný technik.
Všetko to s nami spísal. Povedali sme mu, čo sme všetko zistili, ako nás
oklamali (1.majiteľ; nehavarované atď.). Žiadali sme, aby nám auto
vymenili alebo dali nejakú kompenzáciu zato, že nás oklamali a dali
opraviť ten airback. Ten nás tam doslova vysmial a poslal nás preč.
Že to nie sú dôvody a poruchy, za ktoré by oni mali platiť.

Správal sa k nám arogantne a povýšenecky. Tak sme odišli domov ako sa
hovorí s dlhým nosom. V septembri som nastúpil do práce. Tam sa dozvedel,
že by som mal ísť už na technickú kontrolu, lebo všetci si mysleli, že sa
chodí po 3 rokoch. Tak som nelenil a išiel. Veď mám nové auto, som si
myslel. To bolo dňa 5.9.2006. Na technickej kontrole som všetko zaplatil a
čakal. Potom mi prišli povedať, že na technickú kontrolu sa chodí až po 4
rokoch, ale keďže som to mal už zaplatené, tak som pristúpil aby mi tú
kontrolu spravili. Išli sme na prístroj, ktorý meria emisné hodnoty.
Pracovník, ktorý tam bol, neveril vlastným očiam, keď videl tie hodnoty,
čo ukazoval ten prístroj. Najprv si myslel, že mu

nefunguje nejaká sonda, tak doniesol druhú. To isté sa objavilo na
monitorovacom displeji. Už vtedy som začal tušiť niečo zlé. Prešli sme s
autom na druhý prístroj, lebo mu to nešlo do hlavy - také vysoké hodnoty
a nové auto. Tam mi stvrdol úsmev, keď mi povedal, že nefunguje vôbec
katali zátor a lambda sonda. Dal mi papier o nespôsobilosti vozidla na
prevádzku na pozemných komunikáciách. Tak to bol šok. Hneď som volal do
AAA auto. Tam sa nechceli so mnou najprv baviť, že oni za to nemôžu
tak.....že oni sa mi ozvú....Po stálom telefonovaní a dožadovaní sa
kompetentného pracovníka mi povedali, aby som s autom prišiel do pobočky

v Žiline. To bolo dňa 19.9.2006. Tak som tam išiel. Auto som pristavil.
Prišiel reklamačný technik spísal so mnou reklamáciu (airback, spotreba
oleja 4000km=2l oleja, stk)a odišiel. Za určitú dlhú dobu prišiel chcel mi
dať strašne podpísať akýsi papier. Nevedel som, čo to je.
Povedal len, aby som to rýchlo podpísal, že on musí ešte niečo odoslať do
ústredia. Ale ja som si to začal čítať a tu som zistil, že mi chcel
podstrčiť akúsi zmluvu, ktorá pojednávala o reklamáciách vozidla. Keby som
to bol podpísal tak strácam nárok na reklamáciu. Bolo v nej písané len do
4000 najazdených kilometrov.
Tak som to nepodpísal. On samozrejme najedovaný odišiel. Po chvíli

prišiel a povedal, že reklamáciu mi neuznávajú, lebo auto je pojazdné,
aj keď nie je spôsobilé jazdy na pozemných komunikáciách. Ďalší šok. Tak
som sa dožadoval, aby mi zavolali nejakého majiteľa alebo manažéra. Nič.
Začali byť arogantný ešte viac, vôbec sa so mnou nebavili. Potom mi
prišiel povedať, aby som opustil areál predajne a nezavadzal ďalším
zákazníkom. Tak som odišiel domov. Na druhý deň som volal do AAA auto, aby
mi podali zdôvodnenie o neprijatí mojej reklamácie.
Tam rovnako ako v Žiline sa so mnou bavil akýsi chlap a samozrejme ma
odpinkal ako pingpongovú loptičku. Za asi hodinu mi telefonuje späť, že je
ochotný mi dať kompenzáciu DVD prehrávač v hodnote 1500,- Sk. Tak som

tam volal ešte viackrát, ale vždy neúspešne. Vždy to zodvihne
spojovateľka, ja jej poviem, aký mám problém, ona že my sa vám ozveme. A
odvtedy nič. Dňa 29.9.2006 som navštívil autorizovaný servis na autá VW v
Banskej Bystrici, kde mi spravili diagnostiku auta na PC a vyniesli
ortieľ. Katalizátor a lambda sonda je nefunkčná oprava tohto celého
systému stojí 55.185,- Sk bez roboty. Ale sa to neoplatí opravovať
dovtedy, kým sa neodstráni obrovská spotreba oleja. Tá má byť 2dcl na 10
000km, keďže to je skoro zabehnuté auto a nie 2l na 4000km. Predbežná
oprava 100.000,- Sk. Suma sumárum 155.185,- Sk a to bez roboty. Takže nič
nie je krajšie ako si kúpiť auto v AAA auto a dať na ich sľuby

garanciách, (technický stav vozidla, právna čistota, overená kvalita
atď.) Od to
ho dňa som viackrát volal do AAA auto, ale nikto sa so mnou nechce baviť.
Tak som dal moju zmluvu právnikovi, nech podá na AAA auto žalobu za
podvod. Budem žiadať výmenu auta alebo odstúpenie od zmluvy.
Lebo sľuby sa sľubujú a AAA sa raduje.
bxs
:yes:
Správny postup, minule som tusim videl v TV rovnaky problem s AAA Auto a tiez sa snazili odskodnit to nejakym lacnym spotrebicom. Je to pri ich obratoch ubohe chrapunstvo a myslim, ze ludi, ktorych takto odpinkali je stale viac a viac a mali by sa zjednotit. AAA je teoreticky povedane na CR/SR trhu pomaly monopol a mal by platit za svoje preslapy.
aaaauto poznam a su to *. Ale tato sprava nie je pravdiva. Predovsetkym, bezna spotreba oleja podla vyrobcov je az do cca 0,7 litra na 1000km, takze spotreba oleja je v norme. Taktiez pri poruche lamba sondy by motor bezal v nudzovom rezime a urcite by sa to dalo rozpoznat za jazdy.... takze zaverom - acka su svine, ale toto nie je pravda. 8-s :no:
je sice pravda, ze kdyz ti odejde lambda tak to pri jizde poznas, protoze to nejede tak jak ma...nicmene to poznas jen v pripade, ze to auto znas a ne v pripade, ze to s chybou koupis...ono nouzovej rezim nejni tak docela o tom, ze auto pomalu..a to ze tohle neni pravdivy....mno newim....ama podobnou zkusenost...i kdyz ne v takovymhle rozsahu a nastesti u me to dobre dopalo a AAA platili i bez soudu
Aj moj kolega kupil auto, aj napriek dost zlemu jednaniu zo strany AAA. Doma zistil ze mu "steda nafta" (musi dlhsie tocit pri kazdom starte). AAA to schovavalo tak ze auto vzdy dopredu nastartovali ..

Ked prisiel do AAA uplatnit tu ich zaruku tak mu povedali ze mu to neopravia, ale ze sa moze sudit, s tym ze AAA ma dobrych pravnikov.

Tot zaruka ..
Myslím, že ceny aut v AAA su velmi vysoke a neoplati sa u tohoto predajce kupovat ojazdene auto. Ja som torz kupil auto na ktorom zapadavala nafta, ale to auto ma 10 rokov, tak som len vymenil gumove hadicky od nadrze a rucnu pumpu a dlhe startovani bolo vyriesene.
Stále při kupe ojazdeneho auto musí kupujuci pocitat s tým ze do toho auto na zaciatkok nejake peniaze investuje za oprava, mna to stalo 20 000KC ale nato za aku cenu som to auto kupil tak to nieje vela. To auto by som v AAA kupil minimálně o 30000,-KC draksie jako od ineho predajca.
I ked som do svojeho auta uz tolko investoval i za skrite zavady 300000,- som spokojeny.
Prajem vela kilometrov bez nehody a poruchy.
freeman
Ja som bol zhorzený keď som sa išiel pozrieť do AAA. Auta tam manuši predávali ako rožky v TESCU. Všetko bolo ok a všetko bolo super. To je fakt sila. Ináč taktiež som počul len samé zlé referencie na AAA.
o tomhle bazaru jsem nikdy nečetl nic dobrého. nechápu, proč u nich teda lidi tolik nakupují..? když ojetinu, tak od soukr. osoby nebo autorizovaného prodejce :-!
Kvalitna rekalama a pri kupe maximalne seriozne vypadajuci predajcovia, ktori maju specialne skolenie na predaj. Maju ho aj ti vsetci "teleshopingovi" predavaci. Svojim spravanim a naoko serioznostou dokazu ludi presvedcit. Clovek ktory sa pri autach toci, alebo sa aspon o ne zaujima vie, ze aaa je neseriozne, ale aj tak sa najde 90% ludi, kt o tom nemaju ani paru - ich zakaznici... :no:
asi tak ! Petic :yes: AAA :no: :no: :no:
Abych se taky trochu připojil..AAA profituje z 90% na autech, které jsou v dobrém technickém stavu a ještě je tak naaranžují, že i stodváca vypadá jako nová. To je celý trik. Zbylé auta jsou horší kousky, které mobilní výkupčí špatně odkoupí a musí se jich prostě taky zbavit. Buď jsou za "bezkonkurenční" cenu, nebo tak nádherně upravené, že si je koupí stejně "spokojený" zákazník, jako u zbylých automobylů. Problém je, že tak u pěti procent z nich se v blízké době projeví vcelku vážná porucha. A zde nastává problém. V takovém případě je opravdu nejlepší celou opravu provést a zaplatit (nic jiného vám nezbývá) a s bazarem se soudit. Mohou mít setsakramentsky dobré právníky, ale to je jenom zastrašování, aby jste k soudu nechodili. Ono totiž na skryté závadě (kterou musíte nezávisle nechat ověřit) si vylámou zuby i sebelepší právníci. Jeden známý to takhle udělal a u soudu uspěl. Roztrhl se mu totiž rozvodový řemen, který byl "stoprocentně" vyměněn >😁 !!! Takže závěr, kupujte auta v AAA, ale s vědomím, že pokud se vám auto v.y.s.e.r.e., pomůže jenom (v lepším případě) dvouroční tahanice po soudech 😉 :no: :no:
Poprvé v životě jsem si koupil auto v bazaru a to v AAA. Ne že bych si jinak kupoval auta nová,pokaždé ojeté,ale od soukr.osoby. Tentokrát jsem si nebyl 100% jist tech. stavem svého stávajícího vozu,abych ho nabídl někomu přímo,tak jsem chtěl využít protiúčet (přece si auto sami důkladně prověří,než ho dají do prodeje). Přistoupil jsem na výkupní cenu 8-s ,a doplatek za vyhlídnuté auto jsem chtěl uhradit v hotovosti. To by neměl být problém. Zkrátka jsem tam ztrávil od výkupu po odjezd v novém autě téměř 7 hodin. Několikrát jsem už měl našlápnuto,že jedu domu svým autem a dost.Buď tam jednoduše pravá ruka neví co dělá levá, nebo (jelikož to jsou vyškolení odborníci) je to dokonalá masáž a výplach mozků, abyste nakonec snad podepsali všechno, co vám podstrčí. Zajímavý formulář je třeba předávací protokol o kupovaném voze, kde je předem zaškrtnuto, že motor nemá odpovídající výkon, brzdy brzný účinek..atd. To nemůže přece nikdo normální podepsat!! Navíc se jedná o měřitelné záležitosti. S vysvětlením, že to tak píší u všech aut,jsem se nespokojil a formulář se musel přepsat. Najednou to šlo. Dál bych se mohl rozepsat,že vás nenechají odjet bez ''výhodného'' pojištění proti odcizení (3900kč na 3měsíce které je nutné zaplatit na místě) a dalších poplatků které v konečné částce navýšily cenu kupovaného vozu z 204000 na 211000kč. Mě tato zkušenost stačila, abych si příští auto určitě koupil jinde. Jinak s autem jsem zatím velice spokojen.
Zakaznik ( ja ): Dobry den. Paci sa nam tento Seat. Mohli by ste nam dat blizsie info?
Predavajuci v aaaauto: Urcite. Donesiem kluce.
Zakaznik ( ja ): Ma to central?
Predavajuci v aaaauto: Ano.
Zakaznik ( ja ): No nejak nefunguje?
Predavajuci v aaaauto: No asi central nema.
Zakaznik ( ja ): Ukazte skusim ja. A funguje, len treba vediet ako otocit klucom. Bolo burane?
Predavajuci v aaaauto: Urcite nie.
Zakaznik ( ja ): A co je toto.
Predavajuci v aaaauto: No asi bolo burane.
.........
No koniec😒br /> Zakaznik ( ja ): Tak my si to rozmyslime a ked tak sa vratime.
Predavajuci v aaaauto: Dobre. Zlozite zalohu?

Asi takto sa predavaju auta v aaaauto Kosice....
>😁 :yes:
😄 :yes:
>😁 😢 :no:
to ja
no neviem,ale asi sa nedá čakať, že predajca vie všetko. Niekedy je možno pri tom aute prvý krát. 😄
mari
To bude to jediné, co ti nakonec zabezpečí jistotu přepravy z bodu A do bodu B... Ten, kdo měl kdy možnost nehlédnout tak trochu "pod pokličku" tohoto "renomovaného" autobazaru, ten už ví své... I ten nejposlednější kolotočář na pouti v Hrusicích je serioznějším partnerem a větší zárukou i u sto let starého Wartburgu, než tahle pakárna AAA rozlezlá po celé republice... :no: Nedej bože se dostat do situace, aby byl člověk závislý na koupi nějaké ojetiny z tohoto podniku... To už spíše toho Logana, jehož rumunský původ by měl zabezpečit alespoň tisíckrát vyšší kvalitu 😉
:yes:
:yes: :yes:
Nechápu proč všichni akorát plivou na tuto společnost. Ano je pravda že má spousty nespokojených zákazníku ale to má každý autobazar AAA má ten problém že je největší a jen tak mimochodem na 99% spokojených zákazníku je 1% nespokojených. A taky nechápu proč se tady mluví jen o těch špatných vecech proč nezmíníte ten zbytek spokojených zákazníku znám lidi kterí si kupujou auta jen v AAA a maji od tamtud třeba i 4 auto. Ano pracuji pro tuto společnost a můžu vám říct že AAA je jediný autobazar který znám , který nestáči kilometry. A veřte mi že vetšina těch nespokojených zákazníku je víc arogantních než reklamační technik ve zmínenem příspěvku. udelejte si svůj názor a neposlouchejte jen ty špatné nebo si myslite že AAA je špatná společnost kdyz má takové prodeje???
Jedna věc je kvalita aut,protože každá koupě ojetiny je riziko. Ale druhá věc je skutečný přístup k zákazníkům. Vlastní skušenost. ;-\
Sice do toho moc nevidím, ale musím souhlasit :yes: Úspěšné prodeje mluví sami za sebe, navíc negativní ohlasy mohou vycházet jako prostředek konkurenčního boje.. 😄
Klaudius
Tak to si mimo....nestaca kilometre....tam sa robia ine veci...ked som isiel kupovat auto, sused, co tam robil predajcu mi tlacil do hlavy, aby som preboha nekupoval v AAA...kradnute auta, po totalkach, poprerazane cisla, pomenene stitky a tak podobne...vtedy som mu velmi neveril...ale aj tak som nakoniec kupil Formana v malom bazare...a som spokojny. Zrejme v AAA nerobis radoveho predajcu co sa mota medzi autami za par supiek...hovoril by si mozno inak. Je to zial tak, ale este som nepocul chvalu na AAA auto. A to som pobehal dost bazarov a bavil sa s ludmi...
O kradnutych autach som pocul aj ja 😉 Ja aj tak nechapem ludi co si tam auto kupia inde su ceny o desiatky tisich nizsie. A ze su preverene ty mozes ist s autom ku policii a oni ti ho za urcity poplatok preveria tak asi tak a znameho mam mechanika tak si to auto pre kupou dam preverit unho a uvidim a mam vacsiu istotu a nezaplatim za to desiatky tisic korun tak asi tak. AAA auto je jeden z najhorsich autobazarob znami tak zaniesol svojho Pasata 2.0 a dali mu tolko, ze nas vsetkych pozval na akciu tak znicene auto a este kolko si nan nahodili a ani na protiucet nemusel ist iba ho vyumyval a mal vidno ze ani vykupci tam nie su bohvieco :no: :no: :no:
ja: Auto je bourane?
aaa: Ne.
ja: podivame se do kufru. hmm tady uvnitr je jiny odstin laku.
aaa: to je od slunicka.
ja: podivame se na motor. hmm tady je taky jiny odstin, a stejny jako v kufru...
aaa: no jo no, tak je to bourany no. ;-\

V AAA v Praze, pred par lety...
Presne. ide o vlastnu skusenost co tu piseme. nehovorim, ze aaaauto je najhorsie, ale co mam napisat, ked jedina skusenost, ktoru mam je taka aka je.
Také nechápu , máme v rodině už druhé auto z áček a spokojenost,první byla Astra II, 1,8 2 roky stará a nyní rok stará 206 HDI v plné výbavě a velice slušné ceny.Vzhledem k tomu , že jsem zde 2 auta i prodával , dostal jsem výhodné podmínky , včetně výhodného leasingu na ojeté vozido, vše je otázka domluvy.Nemohu říci jediné křivé slovo na prodejnu v Olomouci.Pro ty"zkušené " : kupuji každé tři roky jedno nové auto a jedno lehce ojeté, takže jakési zkušenosti s nákupem aut mám za ty leta mám .
Muj znamy tam pred par lety prodaval nissana sunny.Jednoho uz tam meli, o rok starsiho. Pak tam za par dni prisel a ten starsi Nissan uz mel doklady od jeho auta.
To hovori za vse.
Kdyz uz opomeneme ty pocatecni "usmevne" historky s kopiemi klicu ulozenymi ve zpetnem zrcatku...
ano s těma klíčema je to pravda ale za to nemohlo vedeni proste to byly mechonici co si chtěli prijít k penězum taky je vyhazeli. ty kradene auta možná před 5 lety kdy aaa jestě nekontrolovaly původ dělám na výkupu a vím jak to chodí pokud má auto vybroušené číslo a udelane nové davame ruce prič a s těma výkupníma cenama je to tak, ale na druhou stranu nějak firma musí vydělávat a taky hodně závisí na stavu vozu třeba nechápu lidi co přijedou do aček s polorozpadlým favoritem a chtějí za něho 20 tisíc když hodnota je tak 5 000 a když jin nechceme dát to co chtějí sou arogantní a kdoví co ješte prostě je to o přístupu jak je to zmíněno výše
Když je ta hodnota 5000, jak je možný že se v prodeji objeví za 25000Kč? Chápu že na něm musí něco trhnout,ale pětinásobek nabízené ceny?
Moja vlastna skusenost s predajom auta v aaa je takato: otazky vykupcu: 1. ste prvy majitel? 2. kolko ma najazdene? 3. skontroloval karoseriu (korozia). a na to zahlasil: dame vam zanho X tisic. bolo to starsie auto a na takyto zbezny pohlad nemohol spoznat vybavu (zvlast, ked vzadu chybalo oznacenie). tak mu vravim, ze to je taky a taky model, ze to ma lepsi motor, ma aj servo, posilnovac brzd, hento-tamto, nechavam tam autoradio + 4x repro lepsej znacky. vykupca, ze aha, na asi 3 sekundy nahliadol do interieru, este raz presiel okolo auta s tym, ze sa za chvilu vrati s hotovou kalkulaciou. po cca 15 minutach prisiel s tym, ze mi za auto daju X tisic (rovnaka suma ako v prvom pripade). tak som auto nepredal. ta suma nezodpovedala ani holemu autu bez akejkolvek vybavy. moj dojem je taky, ze aaa kupuju auto bez ohladu na vybavu (a tech. stav, chlapika to vobec nezaujimalo). ponuknu istu viac-menej fixnu cenu za dany model, nech je vybava akakolvek. aby ho po miernom "nacacani" vedeli s istotou predat. ak je auto v lepsom stave, tak pri predaji navrsia svoju cenu o vsetky tie extras, ktore pri vykupe "prehliadli". osobne si nemyslim, ze svoju cenu vedia natiahnut na 5-nasobok. ale pri starsich a lacnejsich autach ten 2 az 3-nasobok urobia bez problemov.
S tím pětinásobkem nekecám. Jejich první nabídka taková byla. Dokážu si představit, že by někdo sklopil zrak a na nabídku souhlasně kejvnul. Jinak stačí řict, jestli se náhodou nepos... a nabídku trochu zvednul. Auto se potom objevilo v prodeji za 5-ti násobek první nabídky.
Prostě drze zkusí jak moc jim projde.
no tak to je sila. aaa su ocividne vychcani ako diera do snehu.
Docela by mě zajímalo jak ten tvůj "známej" poznal, že ten starší sunny má doklady z toho novějšího. On si ho snad koupil????? Techničák od áček ti přijde domů za měsíc poštou .... ale jinak docela fajn historka
Dobrej for. Treba auto, ktere jsem jim prodal ja se servisni knizkou, o par dni bylo bez servisní knížky a stočené. !!!!!!
To je mi líto,že nic nechápeš.Já vim jen to,že mi prodali popelnici a když jsem to řešil a dostal jsem se dokonce k telefonu na jednoho z nejvyšších,tak mi dokonce vyhrožovali.Už to chápeš?Já osobně bych je všechny postavil ke zdi a zastřelil jako vzteklýho psa.
AAA auto je absolutně největší prodejce aut v ČR. Denně na nás "útočí" spousta jejich reklamy. Není divu, že když se člověk rozhodne koupit si ojetý vůz, tak na první místo, na které si vzpomene budou Áčka. Logicky. Protože se doposud o bazary nezajímal a ani se neuvědomí, že v jeho městě jsou 2 nebo tři místní. Případně je vezme jen jako zálohu. Tento člověk zmasírovaný reklamnou přijede do AAA, kde se ho ujme vyškolený prodejce a ten s ním "zacvičí" přesně podle svého. Prodá mu prostě to, co přesně potřebuje😄 Je jasný, že mezi tím množstvím aut se najdou i šmejdy, kterých se bazar musí zbavit. Přeci je neodepíše ze svých zisků. A jelikož česká povaha je taková, že Ti spokojení se nechlubí a pouze Ti nespokojenci kříčí, tak to vypadá, že tam není jediné slušné auto. Nezastávám se jich, ale nic není jen černé nebo bílé... :-!
S tvým názorem jen souhlasím až na ty vyškolene prodejce veřmi znám je a bohatě stačí když umíš mluvit.
Presne tak. Moja osobná skúsenosť. Starého megana čo mal najazdené 200 000 po 8 rokoch som im tam nechal, lebo som sa ho bál niekomu predať... Na protiúčet som si zobral o 4 roky mladšieho s 50 000 km servisnou knižkou od prvého majiteľa. Maximálna spokojnosť s vybavovaním a obsluhou. Auto som im tam ráno nechal zobrali ma do práce a po praci prišli pre mňa. Pracujem asi 30km od bazáru. Nechceli za to nič a keď ma po práci priviezli, všetko bolo nachystané a ja som odišieľ na novom aute. Keď že som s rovnakého okresu ako majiteľ prepis vybavili tiež za mňa a papiere mi prišli po mesiaci domov. S autom po roku maximálna spokojnosť. Určite to po 4 rokoch urobím znova. Ono keď si niekto myslí že za 150 000,- si kúpi kvalitné auto so zárukou a chce 3,0 V6 tak v tom asi niečo v poriadku nebude. Takže všetko je len o ľuďoch. a nič nieje len čierne alebo biele ako už bolo nápísané vyšśie.
...tiež by som chcel vedieť koľko z tohoto čo ste popísali je mestský folklór.... 😄 nemyslím že v iných bazaroch je to inak ako v AAA skôr si myslím že tým že sú najväčší a prejde cez nich najviac automobilov a ludí a preto sa o nich aj najviac píše...a to že sú tam aj autá v blbom tech.stave...no niekto ich tam predáva, pretože vie že sa predajom bazaru zbavuje zodpovednosti...takže vyčúranosť treba hladať aj na druhej strane nielen u AAA...
p.s....nie som zamestnanec AAA a ani z nich nemám žiaden profit a auto kupujem len nové... 😉
Bohužel, v této statistice jsou i vozidla, která projdou tímto bazarem více jak jednou . Někdo si auto koupí, zjistí problém a následně jej prodá zpět ,pokud ho tedy nemá na splátky . Osobně znám člověka,který to takto provedl s vozidle Ford Mustang. A prodělal minimum. Něco to vypovídá o fungování firmy.
Už jsem se nad tím pozastavoval vždy, když AAA uvádí, kolik aut ročně prodá... Vychází to letos 115 aut, ale každý den. Je pravda, že prodávají auta asi na deseti místech. Když jsem před časem uvažoval o koupi auta z AAA, tak jsem např. v Brně a v Olomouci u nich byl několikrát nejméně půl dne, ale nepřipadalo mi, že by se každou hodinu prodalo auto. Myslím, že něco tu nesedí, ale důvody mohou být různé... Jinak pokud jde o jednání, připadalo mi celkem solidní, neklidnější jsou, pokud se stále nemůžete rozhodnout. Prohlížel jsem auta důkladně, ale až na pár hezkých aut tam jsou auta očividně poznamenaná. Bohužel spousta zájemců to nevidí 😉
to je jako placená reklama??? :no:
VW Golf 3 - písane : r.v. 1996,kup. nove v sr. , serv. knižka atd ... podla VIN : kupované nové v taliansku, r.v. 1995 ... (overené autoriz.servisom)
Mám s AAAčkami negativní zkušenost; je možné že se už nyní chovají jinak, jinak nevěřím že by ještě fungovali. Tehdy měli jen bazar v Praze a Brně, ve kterém jsem koupil Opel Astru v plné výbavě, za solidní cenu s najetými 35000 Km, čemuž jsem samozřejmě nevěřil, auto kupuju podle skutečného stavu a ne dle techometru. Prodejce byl plný sladkých slov o záruce, čemuž jsem už věřil neboť jsem taky obchodník a co slíbím dodržím a ještě jako bonus přidám i to co jsem neslíbil. Smlouva však byla plně v rozporu se slíbeným, neboť auto jsem kupoval na spol s r.o., a pro tyto účely měli tehdy připravenu smlouvu dle obchodního zákoníku bez jakýchkoliv záruk, což by ani tak nevadilo, kdyby na rovinu řekli žádnou záruku nedáváme, auto kupujete jak je, berte nebo nechte ležet. Ale nesolidní slibování na place věcí které nemají tendenci dodržet mi vadí. Nicméně auto jsem přesto vzal, dojel s ním domů a ráno na cestě do servisu na preventivní výměnu všeho potřebného se roztrhl rozvoďák, potkalo se všech šestnáct ventilů, smůla. Reklamaci jsem zkoušel uplatnit, samozřejmě zbytečně, chování více než arogantní až sprosté, pochopitelně bez výsledku. Zajímalo mě jak to tedy je se zárukou, tak jsem odchytil prodejce na place který mě ještě neviděl a ptal se ho na auto v podobné ceně, jaké dávají záruky, dal jsem mu konkrétní otázku, co v případě že se po cestě z bazaru domů například roztrhne rozvoďák, jeho odpověď mě příliš nepřekvapila: to je malá pravděpodobnost, ale kdyby k tomu došlo tak Vám samozřejmě uhradíme opravu nebo auto vrátíte. Asi takhle k AAA... tehdy nesolidní sliby, lži a podvody. Dnes nevím, ale nevěřím že se to změnilo, a zatím jsem všechny známé od koupě auta v AAA bezpečně odradil. Jsou-li již nyní lepší, ať se od své minulosti distancují a omluví všem oklamaným.
Novy auto v CR se PRUMERNYMU cloveku nevyplati ...proc?? jednoduse! ...prvni faze - kdyz uz si na nej teda poctive vydelas a nasetris(a mas pritom zivit sebe,rodinu,platit bydleni,atd. a neskoncit ve 40ti v invalidnim duchodu), tak si ho vitezoslavne privezes domu ...tim nastava dalsi faze - jeho preziti ...kdyz nemas garaz, tak je docela velka pravdepodobnost, ze ti ho nejakej mladej fakan/zavistivej soused/nahodnej de*il objede klicem, nemluve o drobnejch "zranenich" z hromadnejch parkovist typu obouchanej lak, rozbity zrcatko, prohlej naraznik diky nejakej priblble couvajici zenskej nebo slepymu duchodcovi,atd. ...kdyz se nestane tohle, tak se stejne musis bat, aby ti auto pres noc neukradnul bejvalej obcan vychodniho bloku - ze si tam nechas namontovat alarm a vybehnes na nej s palickou na maso?? fajn, hrdino, ale pocitej, ze takovej zlodej se nebude zdrahat na tebe vytahnout nelegalne drzenou zbran a uz vubec nebude vahat ji pouzit ...kdyz to auto prezije i tohle, tak pak ho ceka asi nejtezsi faze - jizda na ceskejch silnicich ...a to myslim jak ty zaplatovany rozpadliny, kterejm se u nas prezdiva silnice, tak hlavne individua, co po nich jezdi ...muze se ti klidne stat, ze vyjedes s rodinkou na vylet a na prvni krizovatce to do tebe napali doleva zahybajici blbanek, kterej ti budto zapomnel dat prednost nebo ti ji ani neplanoval dat ...kdyz se nestane tohle, tak za mestem te sejme nejakej vymytej zavodici mladas, kterej prave dostal novej bourak od svyho pofiderne zbohatlyho papinka - v lepsim pripade te vytlaci do skarpy, v horsim s nim budes mit celni stret - protoze na ceskejch silnicich uz davno neplati pravidla silnicniho provozu, ale spis uz povetsinou pravo silnejsiho, kdy si kazdej pologramotnej ubozak mysli, ze jeho o par kW vykonnejsi kraksna mu zajistuje absolutni prednost, a kdyz se mu nahodou neco nepovede, tak diky svoji vydlabanosti spoliha na to, ze mu pri havarii kolem tlamy bouchne dvacet airbagu, on si spokojene vystoupi a dalsi den si pude koupit novy auto .......tak jako tak, po vetsine veci, ktery sem vyjmenoval, je auto budto zraly na odpis nebo na nakladnou opravu, na kterou pochopitelne momentalne nemas ...ted uz je asi jasny, proc se obycejnymu cloveku v CR novy auto nevyplati a spousta reklamou oblbnutejch lidi/ovci miri k mafianum typu AAA Auto ...ze to vsechno zni prilis pesimisticky?? po zkusenostech bych to ja pokladal za politovanihodnou realitu beznyho dne na ceskejch silnicich (P.S.: Umim psat spisovne, ale to se proste u takovyho tematu neda, pardon.)
vsetko je to bohuzial smutna pravda. a nie iba v CR.
Ale no tak ludia, trosku optimizmu... 😄
Koupil sem si tento tyden vuz v AAA a na evidencce mi odhalily ze VINka na voze jsou kazde jine. Pod celnim sklem je totozne jako na TP, na podlaze je prerazene aby odpovidalo tomu v TP a v zadveri, ten originalni stitek co nejde odlepit tam bylo (je) uplne jine cislo. Vuz reklamuji, uvidim jak se zachovaji, zatim lehka ignorace a lzi do tvare ze je vse ok, pritom dost byli z toho vykouleni. Dokonce zaznel navrh ze mi sezenou stitek se stejnym cislem.... Pritom je to jejich dovoz a prosel STK, jakto ze si tam toho nikdo nevsiml?
Doufám, že od AAA nikdy nebudu auto kupovat. Stalo se mi toto: za tři roky jsem ujel se služební A4 avant 1,9 TDi quattro přes 200 000 km (mimochodem absolutně bez problémů). Opticky auto vypadalo perfektně, jezdil jsem převážně sám dlouhé cesty do zahraničí. Stav byl opravdu bezvadný. Kupoval jsem novou Audi, prodejci jsem prodal své staré auto. Za dva dny má stará Audi odjela od prodejce (oficiální prodejce Audi, který uváděl na ceduli popisu vozu korektní informace). Za další čtyři dny mě kontaktoval nový majitel, zda nemám servisní knížku. Odpověděl jsem mu, že jsem ji nechal ve voze, a že jsem dělal všechny prohlídky podle plánu. Pak přišlo překvapení: moje stará A4 měla na tachometru 37 000 km!!!, a hádejte kdo byl prodávající...