Novinky
0
Jseš si jistý, že Grand Cherokee je v terénu opravdu jepší? Já bych řekl, že Jeep je už jen americký SUV-čko 😄
Přejít do diskuze
Lepší je ale nový Jeep Grand Cherokee s 320 CDI od Mercedesu, a s 3 diferenciály, ne jedním nebo dvěma, motor 218 PS a 510 Nm zátah již od 1700 otáček, ve verzi OVERLAND navíc i kůží obšité dvěře a stojí 1.027.700 Kč bez DPH , možnosti i N1 a je na www.seznam.cz a pod firmy zadej jenom JEEP hned úplně nahoře první odkaz, nebo na webu SEZNAM pod AUTO-MOTO SEKCÍ / ne bazary !!/ a pak pod kolonkou " ON-LINE PRODEJCI AUTO-MOTO A PŘÍSLUŠENSTVÍ" :-! :-! :-! :-!
Ten pán je Rus. Nejspíš. A má pravdu, síť je tady malá. Mám RR vopravně, čekám na diferenciál. U nás LR a RR kupujou hlavně Rusové. Tam mizí i většina odcizenejch LR a RR. A hodina práce v A.M.T. stojí 1100 Kč bez DPH!
ha-ha ..Panove vite ze to neni hezky? Nesklonuje, no a co? To umi poradne maloktery cizinec. Citelne to prece je. Kdybyste tak nekde neco napsali v jazyce, ktery 100% neovladate a nekdo si z vas zacal delat detinske soufky, tak to bych vas chtel videt. Minimalne byste si mysleli sve ...tomuhle se smejou snad jen deti a v dospelosti pak mene obdareni jedinci.
Dobre auto ale pokud nemate moderni, flexibilni a ochotny dealer blizko, tak nekupte LR. Dealersky sit ma velke diry po CR!
LR ma (a splni) zaruku ale vzdy mate vy se stavit u dealer a ten ani vam nepuci zadarmo nahradni vozidlo pro doba zarucni oprava.
LR ma (a splni) zaruku ale vzdy mate vy se stavit u dealer a ten ani vam nepuci zadarmo nahradni vozidlo pro doba zarucni oprava.
Není to otázka zrychlení na stovku, ale spíše nedostatku výkonu při potřebě rychlého předjetí, resp. jakási nenucenost s níž by měl šestiválec podobným autem hýbat. TDV6 je výborný motor, v lehčích osobácích se nenuceně chová, ale 2,5t je na něj moc, pokud se má Disco pohybovat svižně motor se trápí.
Proc ne, ja mam RR sport (stejny podvozek, 2,75 t) 4,2 supercharger, 0-100 7,9 s a je to slusne svezeni...
Motor TDV6 je pro D3 bohate dostacujici. prece by jste nechteli mit s 2,5tun tezkym autem 100km/h za 6 sekund ne? 😊 😉
Jedna se o to, ze je nutno pockat na zatah turba a todiz silu. Pocitac proste naftu neprida kvuli emisim.
To bych se divil, ani V8 benzínu nechybí zátak odspodu v terénu. Nezapomněli si tam dát redukci? 😄
Ani me ne, ta cena je vyborna. Jinak co kluci jezdili s tou V8, tak rikali, ze to prej neni az takovy terno, v terenu pry nepouzitelny. Nejde vubec odspodu.
😄 parádní obrázky. Mě se Disco líbí velmi, za tuhle cenu je to skvělá nabídka, i když mě víc zaujal nový dýzlový osmiválec, mít ho Disco před rokem, pravděpodobně by u mě vyhrálo, V6 se s jeho váhou přece jen dost pere, ale teď s touto výbavou a za takový peníz, skoro mě nenapadá rovnocenný soupeř. 😉