Novinky
Dinar
0
Hm, tohle už je nabídka. Když vezmu v úvahu, že se prodává např. spousta Santa Fe za skoro milion, auto se čtyřválcem a bez vzduchového podvozku, pak tohle Disco dává sakra smysl. :yes:
0
Ahoj, ona i ta D3 pekne jezdi v terenu, jestli chces, mrkni se sem😒br />
[odkaz]
Dinar
0
😄 parádní obrázky. Mě se Disco líbí velmi, za tuhle cenu je to skvělá nabídka, i když mě víc zaujal nový dýzlový osmiválec, mít ho Disco před rokem, pravděpodobně by u mě vyhrálo, V6 se s jeho váhou přece jen dost pere, ale teď s touto výbavou a za takový peníz, skoro mě nenapadá rovnocenný soupeř. 😉
0
Ani me ne, ta cena je vyborna. Jinak co kluci jezdili s tou V8, tak rikali, ze to prej neni az takovy terno, v terenu pry nepouzitelny. Nejde vubec odspodu.
Dinar
0
Hm, zajímavá informace, doufám, že se tím v dohledné době taky svezu.
0
To bych se divil, ani V8 benzínu nechybí zátak odspodu v terénu. Nezapomněli si tam dát redukci? 😄
0
podle fotek to nevypadalo moc na začátečníky.. 😄
0
Jedna se o to, ze je nutno pockat na zatah turba a todiz silu. Pocitac proste naftu neprida kvuli emisim.
0
Lepší je ale nový Jeep Grand Cherokee s 320 CDI od Mercedesu, a s 3 diferenciály, ne jedním nebo dvěma, motor 218 PS a 510 Nm zátah již od 1700 otáček, ve verzi OVERLAND navíc i kůží obšité dvěře a stojí 1.027.700 Kč bez DPH , možnosti i N1 a je na www.seznam.cz a pod firmy zadej jenom JEEP hned úplně nahoře první odkaz, nebo na webu SEZNAM pod AUTO-MOTO SEKCÍ / ne bazary !!/ a pak pod kolonkou " ON-LINE PRODEJCI AUTO-MOTO A PŘÍSLUŠENSTVÍ" :-! :-! :-! :-!
0
Jseš si jistý, že Grand Cherokee je v terénu opravdu jepší? Já bych řekl, že Jeep je už jen americký SUV-čko 😄
Motor TDV6 je pro D3 bohate dostacujici. prece by jste nechteli mit s 2,5tun tezkym autem 100km/h za 6 sekund ne? 😊 😉
Proc ne, ja mam RR sport (stejny podvozek, 2,75 t) 4,2 supercharger, 0-100 7,9 s a je to slusne svezeni...
Není to otázka zrychlení na stovku, ale spíše nedostatku výkonu při potřebě rychlého předjetí, resp. jakási nenucenost s níž by měl šestiválec podobným autem hýbat. TDV6 je výborný motor, v lehčích osobácích se nenuceně chová, ale 2,5t je na něj moc, pokud se má Disco pohybovat svižně motor se trápí.
Dobre auto ale pokud nemate moderni, flexibilni a ochotny dealer blizko, tak nekupte LR. Dealersky sit ma velke diry po CR!
LR ma (a splni) zaruku ale vzdy mate vy se stavit u dealer a ten ani vam nepuci zadarmo nahradni vozidlo pro doba zarucni oprava.
LR ma (a splni) zaruku ale vzdy mate vy se stavit u dealer a ten ani vam nepuci zadarmo nahradni vozidlo pro doba zarucni oprava.
A Ty k nam dojit z Vietnam, nebo odkud?
>😁
ha-ha ..Panove vite ze to neni hezky? Nesklonuje, no a co? To umi poradne maloktery cizinec. Citelne to prece je. Kdybyste tak nekde neco napsali v jazyce, ktery 100% neovladate a nekdo si z vas zacal delat detinske soufky, tak to bych vas chtel videt. Minimalne byste si mysleli sve ...tomuhle se smejou snad jen deti a v dospelosti pak mene obdareni jedinci.
Ten pán je Rus. Nejspíš. A má pravdu, síť je tady malá. Mám RR vopravně, čekám na diferenciál. U nás LR a RR kupujou hlavně Rusové. Tam mizí i většina odcizenejch LR a RR. A hodina práce v A.M.T. stojí 1100 Kč bez DPH!