Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Dodge Demon Concept: Japonská inspirace (VIDEO)

22 komentářů

Tomiss
>😁 :yes:
povedal by som ze spominane je aj o tridu drahsie ako MX5 ;-\
povedal by som ze Z4,350Z a TT su o triedu vyssie od MX5 😉
donPedro
a tož jen kratce :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: BRAVO DODGE. a P.S. a já co mi ten znak furt připomíná, a P.M. na to káp >😁 :yes:
Je to "obyčejnej" kabriolet, kterej, nemá zas tak čím překvapit... Audi TT od Dodge...
na ameriku az moc hezke... je to sice slatanina z jinych modelu(napric celym spektrem s2000, tt atd) ale co dneska slatanina neni(kolik se vyraby typu aut??? ktery design jeste nebyl pouzit???). nic to ale nemeni na tom ze v mem srdci je hit tohoto roku KTM X-BOW a to sem byl donedavna miatak jek cep.
Takova vsehochut. s2000, Z340, neco z bawa a TT. Na jednom zahranicnim foru nekdo napsal "nasrana pirana". Me to prijde takovy zbytecny, ted zrovna ve statech frci Solstice od GM, tak DCX musi taky s necim do kramu. Uz jenom ta uchylna posedlost crossoverama... a pak to dopadne tak, ze japonci s korejcema si v klidu rozdelej americkej trh, zatimco americani budou dumat nad tim, proc ty jejich modely, ktery "vyplnujou mezeru" nikdo nechce v mnozstvi, ktery by ospravedlnilo existenci BIG3.
No moja prva reakcia ked som zbadal foto ze to vyzera ako nepodareny tuning s2000 😊
wow, mám to na očích každej den, ale tohle mě nenapadlo >😁 >😒]
😄
Ospravedlnujem sa za mnozstvo chyb, ale mlatil som to hlava nehlava... ;-\
Je tazke konkurovat auto ako je mazda mx-5, ale ani o nej sa na zaciatku nevedelo ci to bude trhak. K tomu, ze sa da na nom najst mnoho prvkov z inych aut si myslim v dnesnej dobe nieje nic zle. Na kazdom aute dnes najdeme bieco z ineho. Ina oatzaka je kdo s tym prisiel prvy. Mne sa tento Demon naozaj paci a prajem vela uspechov.
Pekelná Micinka
Co skrývá Dodge? [odkaz]
neni to špatne ale ak chcu zautocit na mazdu mali by tomu prisposobit aj jazdne vlastnosti lebo v mazda MX5 je vraj perfektne ovladatelna a ked do toho dodge napchaju ten najsilnejsi motor a daju zadny nahon tak to bude nieco take ako neskrotny Viper 😁
inac s predu je to velmi podobne z Mitsu Evo X svetla, maska ...
ani ja ho nechcem pohladiť, ja ho chcem jazdiť 😉
jenže MX5 má v sobě jisté kouzlo, který tenhle drobek postrádá...tohle nemám chuť pohladit😊
Pekelná Micinka
Nevím, jestli to myslíš ironicky, pokud ano, tak to tvou reakci ani nebudu komentovat.
zlata fabia 1.2
Pekelná Micinka
Tohle se mi nelíbí. Není ošklivý, ale.. Prostě nic.
Ano ja by som povedal ze tam ma od viacerych aut. Zadne svetla tak trochu pripominaju Audi TT, z boku je to taka Hondicka S2000 z predu Dodge Viper, zo ZZ by sa tam dalo ties nieco najst, pri pohladu z predu aj Dodge Chalenger neostal zapomenuty. No ale nakoniec z toho vznikol velmi vydareny voz, este k tomu pridat dobre jazdne vlastnosti a uspech je zaruceny a urcite by to pomohlo k propagácii Dogde u nas to by sa nam to us pekne rozrastlo Caliber, Avenger, Nitro, Viper(dalsie auto podporujuce image ale skor taka kusovka) a teraz Damon. A myslim si ze u dodga sa o cenu nemusime bat. Tak smelo do toho dodge :-!
Tak toto je fakt pekny kusok 😉 Neviem ci je to adekvatny konkurent pre famoznu MX5 ale urcite je to auto, ktore ma trhovy potencial jeho konkurenta by som skor videl u Opelu GT a v USA pre dobre sa predavajuce Pontiacy a Saturny Sky :yes: Len tak dalej dodge
MX-5, Z4, 350Z, TT 😄
Pokud to vyjede, tak jsem zvědavej na cenu. Dodge by se mohl stál velmi dostupným sporťákem.