Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Spy Photos: Hyundai Arnejs jako příbuzný vozu Kia Cee’d

Kia Cee’d se již několik týdnů prodává na všech významných trzích Evropy ale matka - automobilka Hyundai - nenechá atraktivní korejský hatchback dlouho osamotě. Přímý konkurent z vlastních řad se jmenuje Hyundai Arnejs.
Zpět na článek
anonym
19. 2. 2007 18:05
Odkaz pre odporcov Hyundai a Kia!
Najprv si to auto vyskúšajte a potom mudrujte! Ja mám nanovší model Accentu r.v. 2006, 15000 km za sebou a auto ide ako lusk! A mám aj o generáciu starší model a taktiež nemám s ním žiadny problém! A uvedomte si jedno, že KIA made in Slovakia, HYUNDAI made in Czech Rep. Potom som zvedavý čo budete vravieť na "Kórejské" autá!
Avatar - bxs
19. 2. 2007 09:45
Re: Podla fotiek
Že budou stejný přece není překvapením ,když se podíváme na Hyundai Tuscon a Kia Sportage. Všechno to budou dvovaječná dvojčata. ;-)
19. 2. 2007 05:57
Podla fotiek
Podla fotiek to vyzera, ze Hyndai bude az na predne a zadne svetla rovnaky ako KIA. Bocne okna vyzeraju uplne rovnako a tym padom aj celkovy vyzor bude asi velmi velmi podobny. Jedine ze by mu strihli menej konzervativny ksichtik. Inak To bude asi trosku sklamanie, co sa dizajnu tyka.
neregistrovaný "doos"
18. 2. 2007 21:45
Re: Kia a Hyundai never
Stara struktura si. Chod si vyskusat Ceed ;-)
Avatar - bxs
18. 2. 2007 20:47
Kia a Hyundai never
Musím to snad stále opakovat? Myslím že ne... :no: :no: :no:
neregistrovaný "patrik"
18. 2. 2007 13:04
čest nám prokažte a tu druhou ukažte
Fakt je, že způsob začlenění Arnejsu do "vějíře" nabídky skupiny na evropském západním a východním trhu je teď zajímavější téma k úvaze, než jeho design a technika. Těmi nás moc překvapit nemůže, cee'd už nám skoro všechno vykecal. Každopádně si tímhle dvojčetem obě značky dělají významný zářez a můžou se celkem spokojeně ohlédnout zpátky k roku 1998, kdy začaly se svou radikální přeměnou. Pokud je nepoloží stávkující domácí zaměstnanci a předseda v base, mají velice slušné vyhlídky. Pohled na ostatní velké aktéry automobilového trhu nám ale říká, že skoro každý z nich má nějakou osinu v zadku. 8-s