Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Inovovaný Hyundai Sonata již příští rok

13 komentářů

Zda se to jenom me a nebo i ostatnim, ze je sonata rok od roku hnusnejsi, sam jsem mel sonatu z roku 1995 a ted mam z roku 2003 a musim rict, ze kazdym rokem je desing hnusnejsi a hnusnejsi, do tehle bych nesel ani nahodou. Ale je to jen muj nazor.
Nebude to tim, ze tahle ma na sobe maskovani... >😁
Do roku 2004 se mi Sonaty libily hodne... Pak ta nova je trosku zklamani, protoze sla designem uplne jinam. Ale pak se mi zacala taky libit.
Já si pamatuju úplně všechny Sonaty a musím říct, že snad nejvíc se mi líbila ta z první půlky 90. let (styl "Ford"), takže já jsem spokojený, jelikož nová Sonata se k tomu hodně jednoduchému designu vrátila. Mezitím zkoušel Hyundai všelijaké věci, něco bylo zajímé, něco fakt bizarní, ale nic z toho se mi moc nelíbilo. Myslím, že je to víc o osobním vztahu, který si člověk jako majitel k autu vypěstuje. Ale bavíme se tu o vnějším vzhledu, že. Kdybychom se bavili o technice a kvalitě, tam je jasný pokrok, na který už starší ročníky prostě nedosáhnou - a tak to taky má být. 😄
nahodou, mne sa sucasna Sonata velmi paci a preto dufam ze to faceliftom nepokacia :yes:
bxs
Kia a Hyundai -> NEVER "Korejec až na konec."
To más k tý drožkářský rýmovačce starej text, dneska se to zpívá takhle: "Korejec, skvělá věc!" >😁 >😁 >😁
bxs
Ale, no tak... 😄
za škádlení škádlení >😁
Když odhlédnu od toho, že je to Hyundai, tak se mi už ta současná Sonata líbí daleko víc, než to, co se v sousednim článku prezentuje jako budoucí Superb.
Ani bych je zatím nesrovnával - teprv až se Superb začne vyvážet do USA >😁
Superb je v kvalitně někde viš než sonata.A ma zajimavější design, neotřely a zajímavý
No, a já zas říkám opak. Takže je to 1:1 a můžem jít na pivo :yes: >😁