Novinky
0
Zda se to jenom me a nebo i ostatnim, ze je sonata rok od roku hnusnejsi, sam jsem mel sonatu z roku 1995 a ted mam z roku 2003 a musim rict, ze kazdym rokem je desing hnusnejsi a hnusnejsi, do tehle bych nesel ani nahodou. Ale je to jen muj nazor.
0
Nebude to tim, ze tahle ma na sobe maskovani... >😁
0
Do roku 2004 se mi Sonaty libily hodne... Pak ta nova je trosku zklamani, protoze sla designem uplne jinam. Ale pak se mi zacala taky libit.
0
Já si pamatuju úplně všechny Sonaty a musím říct, že snad nejvíc se mi líbila ta z první půlky 90. let (styl "Ford"), takže já jsem spokojený, jelikož nová Sonata se k tomu hodně jednoduchému designu vrátila. Mezitím zkoušel Hyundai všelijaké věci, něco bylo zajímé, něco fakt bizarní, ale nic z toho se mi moc nelíbilo. Myslím, že je to víc o osobním vztahu, který si člověk jako majitel k autu vypěstuje. Ale bavíme se tu o vnějším vzhledu, že. Kdybychom se bavili o technice a kvalitě, tam je jasný pokrok, na který už starší ročníky prostě nedosáhnou - a tak to taky má být. 😄
Kia a Hyundai -> NEVER "Korejec až na konec."
Když odhlédnu od toho, že je to Hyundai, tak se mi už ta současná Sonata líbí daleko víc, než to, co se v sousednim článku prezentuje jako budoucí Superb.