Ekonomika
A kdo psal, že motory Toyoty jsou špatný? Jsou dobrý, jsou skoro tak dobrý jako motory Hondy. Čtyřválce nedělá nikdo líp. Jen jsem psal, že Yaris je za půl mega s 1,8 drahej.
No jasně, ale nejsme v japonsku a v evropě je to prostě jinak. Jinak tedy ještě nemohu souhlasit s tím, že by u toyoty kvalita a technika pokulhávala. Co se týče kvality interiérů, tak jednoznačně patří mezi japonskými výrobci na vrchol, stačí se podívat na nový Auris, ale ani Yaris na tom není špatně ať už z pohledu materiálů či zpracování. No a motory? Dyť proboha mají motory minimálně na úrovni Hondy! To že je neposílají výkonově tak vysoko (i když tedy je na zváženou jestli je 124koní z 1.6 v Aurisu málo) ovšem neznamená, že to nejsou technické svosty! Dual VVTi snad mluví za vše! A motory v Celice či Corolle TS v obou verzích jsou snad slabé či technicky zaostalé? Jediné slabší místo oproti konkurenci mají stále ještě v dieselech. Ale i to je otázka, protože ne vždy se člověk může řídit tím, co napíše novinář a já v tom zatím ještě osobně nejel.
To neospravedlňuje tu cenu. Já nechápu proč tahle 1,8 není základní motorizací Aurisu a proč ta 1,6 z Aurisu není vrcholný motor pro Yaris. Toyota dělá poslední dobou všechno obráceně.
Dobře je to napsané v článku od Marka. Honda je závodní tým, který dělá i auta a Toyota je automobilka ,která má i svůj závodní tým. Ne že by to dnes platilo na sto procent, ale něco na tom je 😉 .
Trosku nesuhlasim. Honda je v samotnom Japonsku chapana ako velmi sportova znacka, kam Toyota naozaj nesiaha.Ale mas pravdu ze Toyota je akysi "japonsky VW"....aj ked mi zacina byt zle tiez ked to pisem. Honda predava svoje auta drahsie ako Toyota a ma uplne iny image.
No a Yaris TS je absolutne sklamanie. Akceleracia, maximalka, spotreba a len 5 st. prevodovka... a interier je uplne fadny a nesportovy. Neviem co sa s Toyotou deje posledne roky, ale nepaci sa mi to. Predava sice viac z roka na rok, ale kvalita a technika zacina pokrivkavat. Takto Toyotu nepoznam... mali sme 3 Toyota, tak viem o com hovorim. Verim, ze toto obdobie cim skor prekona a zacne vyrabat auta, ktore budu dôstojne takejto znacky. To je priklad Hondy, ktora zacina chrlit velmi zaujimave a uspesne modely, ktore ako obvikle su pohanane tym najlepsim co je na trhu. 😄
No a Yaris TS je absolutne sklamanie. Akceleracia, maximalka, spotreba a len 5 st. prevodovka... a interier je uplne fadny a nesportovy. Neviem co sa s Toyotou deje posledne roky, ale nepaci sa mi to. Predava sice viac z roka na rok, ale kvalita a technika zacina pokrivkavat. Takto Toyotu nepoznam... mali sme 3 Toyota, tak viem o com hovorim. Verim, ze toto obdobie cim skor prekona a zacne vyrabat auta, ktore budu dôstojne takejto znacky. To je priklad Hondy, ktora zacina chrlit velmi zaujimave a uspesne modely, ktore ako obvikle su pohanane tym najlepsim co je na trhu. 😄
ona treti pricka v zebricku spolehlivisti pro yarise proti ostatnim jako je WV ty jsou myslim az na 40 miste hovori a to jeste pri poctu vyrobenych kusu neni o ce hovorit !!!!!!! 😄
Tak vzhledově je to "dámský auto",takže to zrychlení pro ženský stačí.Jinak tu cenu za toho "bonbónka" bych taky viděl do těch 450 kachlí.
Chlapi, ale nemůžete srovnávat dvě různé značky. Toyota vždy byla z japonských značek nejdražší a ne pro každého má toyota stejný image jako honda. Toyota je takový japonský VW (3x jsem zvracel než se mi to podařilo napsat) - tedy snaha o prémiový mainstream, kdežto Honda takový Ford (všichni víme, že jede a zatáčí lepší, ale takové jméno a dojem kvality mezi běžnými občany nemá.
Clio je auto s velkym A oproti celemu uzasnemu predrazenemu Yarisu------necem vela penazi a malo muziky z toho Yarisu
Ghostyx ale srovnával konkrétní motory ve Fiestě ST a Cliu Sport... Clio dává z dvoulitru 197k, ST z toho samého objemu 150k - a při vší úctě k Fiestě v tomto případě za Cliem motoricky zaostává... A už vůbec nikde jsem tu nečetl, že by Ghostyx cpal do HH diesel - chce to pozorněji číst... 😉
ha, motoricky jen pokud jde o diesely, no a kdyz teda tolik stojis za tim ze v hothatchi ma byt diesel...
..je kalena snad jen hrubym brzdenim z rychlosti kolem 200km/h. Zad je pri takovem zatizeni mirne nestabilni, jinak ale vcelku neutralni vlastnosti podvozku, ktery dobre reaguje na pokyny ridice. Karoserie se samozrejme i u tuzsiho podvozku, ale stejne vysky vozu naklani, na muj vkus vic, nez by mi bylo mile. Taky interiorove odliseni by mohlo byt trochy vyraznejsi, hlavne pak volant a sedadla. Exterier je v realu lepsi, nez na fotkach. Hlavne v 3D verzi. Motor je ale vazne vyborny! (TRD k nemu myslim dela TURBO nebo KOMPRESSOR kit) Otacky splhaly k 7000 velmi rychle a pri takhle kompaktnim baleni mi ve meste zada neukazal snad nikdo. Kdo se ale taky honi po meste takovou rychlosti.. 😉 Kdyz mate auto na chvili,snad mi to tady nikdo nebude mit za zle. 😄
tak tak. podle mě tato verze dělá spíš konkurenci suzukáčovi swiftovi sport, ten má 1.6 a přitom stejně výkonnou, jestli se já hlupák nemejlím. a ten stojí taky nemalých cca 450.
Jenže ten základní Passat jede výrazně hůř než špičkový Golf. Tady tomu tak není, šičkový Yarouš je pořád pomalejší než základní Civic s 1,8 a proto se mi to zdá drahý.
S tim souhlasim... Dalo by se jeste stravit zaklad 600 klacku a s konecnou vybavou 650, ale za 800 klacku s konecnou vybavou je to rekl bych neprodejne... Bohuzel pro ne, protoze kara je to mimoradna a dle meho nazoru mu muze konkurovat pouze Civic Type-R, ktery se zatim neprodava... I nova 207 GT s vybornym motorem 1,6 150k stoji okolo 530 klacku a stejne tak zhruba stoji vykonostne stejna Fiesta ST a to je rekl bych solidni cena za male sportovni auto... :yes:
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ja myslim, ze cena je prijatelna... Fiesta ST nebo Fabia RS stoji to samy. Kdyby podoby penize stalo Clio Sport, tak by to byla bomba. Ale chtit za to s nejakou vybavou 790 tis... ;-\ To se asi malounko po*i.
No tak motoricky jednoznacne... O designu a koncepci ani nemluvim, ale to je vec idividualniho nazoru. Dokonce i velikosti bych rekl, ze Fiesta ST na Clio RS nema a Clio je svoji velikosti neco mezi Fiestou a Focusem... 😉
S tim tvym "nehrat si na hrdiny" souhlasim. Ale ne s tim, ze GTI neni hot hatch. I tahle Toyota je hot hatch. Ono totiz puvodnim smyslem hot hatch nebylo vytvorit raketu, ktera by slapala na paty skutecnym sportovnim autum. Ono slo o to nabidnout trochu vic emoci a trochu vice radosti z jizdy v praktickem kabate hatchbacku, maleho rodinneho auta, za stale jeste prijatelnou cenu. Trochu se mi zda, ze dnes, kdy se vyrobci v tom "raketovani" hot hatchu predhaneji, jsou uz trochu mimo misu. Protoze hot hatch by mel byt zvladnutelnej clovekem, kterej je zvyklej ridit obycejny auto - to se asi neda tak docela rict napr. o Astre OPC a asi jinych dnesnich hot hatch autech. A to podle me neni spravne.
No, predne je treba, aby sis clanek jeste jednou precetl. Mam pocit, ze se tam prave pise, ze konkurovat tem dvema vlastne nema, ze ho Toyota nestavi jako vylozeny "hot hatch". A za druhe... ty stavis Renault nad Ford? Haha.... ;-\
Tohleto ze ma konkurovat Cliu Sport? To jako mysli autor vazne nebo si dela jenom srandu? >😒] S tim vybavenim co Yaris ma nemuze konkurovat ani Fieste natoz Cliu... :no:
Já myslím, že cena je v pořádku. Je konkurenceschopná a přijatelná. Je to tak vždy, že špičkový menší model atakuje cenu (a mnohdy i dost překonává) základního většího modelu.
Za špičkového Golfa taky zaplatíš víc jak za základní Passat. Záleží na tom, o co ti primárně jde.
Za špičkového Golfa taky zaplatíš víc jak za základní Passat. Záleží na tom, o co ti primárně jde.
Tak by to mělo být, nehrát si na hrdiny, nestavět za každou cenu hot hatch. Na rovinu říci, co od auta čekat a kam je zaměřeno. Máme tady už příliš mnoho pseudo hot hatchů. Takže konečně někdo, kdo to řekl na rovinu. Už aby se konečně rozhoupal i VW a prohlásil o GTI, že je to jenom pohodlná raketa a žádný hot...
ano stoprocentně s Váma souhlasím.
majitel Yarisu II