Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Maserati Quattroporte: osudové rozhodnutí

Maserati GranSport nebo Maserati Quattroporte? Těžký výběr. Chtěli jsme obě, ale měli jsme pouze dva dny. Nakonec padla volba na Maserati Quattroporte.
Zpět na článek
anonym
19. 1. 2008 19:00
Re: szykjrwu lamqkixt
jak chces ne
neregistrovaný "divizní"
30. 8. 2007 20:26
Re: quatroporte
a kdo je to buržoa hňupe ?
jak by jste potom nazval RR ? :-!
neregistrovaný "knfpqcht nqst"
13. 5. 2007 11:32
knfpqcht nqst
yltaej ijwmgcxdz fpxinzoms rtbzvcu gtidcln omtlkzc exiphq yksx gzckfo
neregistrovaný "szykjrwu lamqkixt"
13. 5. 2007 11:30
szykjrwu lamqkixt
sbhpq wmftpsjgh wzfvo mbjch woyak liacdyqvw mkyzlqex
neregistrovaný "Max"
24. 2. 2007 22:06
Re: Maserati
Když..tak bych si k srovnání vybral S8. :-!
anonym
20. 2. 2007 22:53
Re: Kde jenom ty špagetožrouti udělaly chybu?
A tohle si opravdu myslíš, že ti někdo uvěří??? :-!
anonym
19. 2. 2007 10:46
quatroporte
Viděl jsem toto auto 2x naživo, v cizině, teda řeknu Vám, ve skutečnosti je to auto neuvěřitelně robustní a krásné, prostě pecka...myslel jsem si že přijeli mimozemštani, nebo co :)
neregistrovaný "doubt"
18. 2. 2007 23:12
Re: na to ti muzu rict jedine
No nevím strejdo, myslím, že essesant ti to celkem natřel. A říct o S8, že je lepší, zábavnější a bezpečnější než QP, to už vyžaduje vypálené logo VW na mozku.
neregistrovaný "motogod"
13. 2. 2007 00:50
PARÁDA
...krasny vuz, krasny sloh. :yes:
neregistrovaný "Lucciano"
12. 2. 2007 13:43
PARÁDA
Hoši, klobása v koši! Děkujem, parádní R O A D L O O K T V !!!
Jedno z nejlepších aut, který bych hned bral, kdybych na něho měl.
Jde vidět, že tvůrci pořadu přesně vědí co mají vybrat. Voe já ho chcu.. Jsem pořádně nadrženej a jdu jedině do Čtverky.. :-!

UNO DESIGN !!!
neregistrovaný "blue.sun"
10. 2. 2007 16:20
Re: HATE-LIST ANO
Nezlob se na mne, ale tuhle diskusi jsi podělal TY, nikoli GTI. Tys tady začal vést válku proti němu, jako by on ani neměl právo na svůj názor. Takže jestli na této diskusi byl někdo adeptem na ban nebo ignoraci, byl jsi to ty. Nemám GTIho zrovna v lásce, protože nemám rád německé věci a německá auta, ale tvůj zdejší přístup byl nehodný diskuse a nehodný slušnosti vysokoškolsky vzdělaného člověka. Srazil jsi sám sebe na velmi nízkou úroveň.
neregistrovaný "jjk"
10. 2. 2007 13:45
Re: Auto ako každé iné
dik ;-)
neregistrovaný "jjk"
10. 2. 2007 13:41
Re: na to ti muzu rict jedine
:no: Diskusia je tusim o autach a nie o autoroch prispevkov, ci? Nemas co povedat tak sa navazas do blbosti. Subjektivne pocity a zazitky, ok to ti nemoze nikto zobrat a mozes sa podla nich slobodne rozhodnut. Objektivne vsak nie je MQ nicim vynimocne, to ze ti lezu predajcovia do zadku este auto lepsim nerobi. A okrem toho - pri kupe S8 ta tiez obskakuju jedna radost. Tym katalogom som demonstroval moznosti, nie pristup. Svojim vyjadrovanim, spiningom informacii (ak sa nahodou nejake najdu) a utvorenim vsevediaceho zaveru zo vzduchu mi skor ty pripominas nejakeho PR poskoka. Napriek tomu ti zelam vela zabavnych kilometrov v tvojom maserati, chce to ale klud az ta obehne lepsia, zabavnejsia a bezpecnejsia vytunena tuctovka - ved ty si predsa ina kategoria.
neregistrovaný "k1"
10. 2. 2007 12:41
to chce klid
Maserati se me vzdy libilo ,ale spise jako extrem ,ale aby znej delali nejsportovnejsi a nejlepsi limuzinu to uz nedam např. technologie bezpecnocti jako ma novy S-klass nebo GS 460 o tom u maserati ani neslyseli a motory radeji s AMG ani neporovnavali ,protoze jsou vsechny nadupanejsi a vykonejsi a o interieru ani nemluvim spousta korejskych auto uz dnes ma podobny a kvuli svetle kuzi me neoslni od takoveho vozu bych cekal ,ze sednu a super a ne ,ze si na nej budu zvykat takze maserati jako specialita (paskvil v dobrem smyslu) dobry ,ale kdyby s takovyma technologiema prisel nemec tak ho tady vypiskaji a kdys maserati tak jsou vsichni mimo takze ne dekuji a reknu babi at se koukne na Roadlook.
neregistrovaný "essesant"
10. 2. 2007 01:40
Re: na to ti muzu rict jedine
Pro me byl silnejsi zazitek se v QP vezt nez Audi S8 Ridit. Vztah maserati ke klientovi neni o x-set strankovem katalogu, ale o osobnim kontaktu (na vlastni oci jsem videl M. Coupe calounenou v italskem hedvabi se stylizovanymi kvetinovymi vzory podle rodove tradice zakaznika rucne prosivane zlatou niti) Vis neco o maserati customer service? Nema smyls to probirat s nekym kdo si o Audi precetl v PR clanku a o Maserati nevi vubec nic. Proste nektera auta se snazi ucarovat cisly a jina ucaruji skutecne as pri osobnim kontaktu. S8 a QP je jina liga a nezalezi pritom na tom odkut jsi vytahl udaje o zrychleni, maximalnim vykonu a pod. I kdyz bude mit S8 audio od B&O (samozrejme je to bez debat spicka v oboru) tak to bude porad tovarne vytunena tuctovka. Koho oslovuje Audi A8, toho necha chladnym OP a opacne. Tak to zrejme zustane. Preji vsem stastnym majitelum Audi mnoho nudnych kilometru za volantem. A jejich casopisovym priznivcum kilometry prispevku v diskuzich a stovky prectenych PR clanku opevujici Audi a podobne vyklestence.
neregistrovaný "nikdojinej"
9. 2. 2007 23:51
recenze
proc v kazdy recenzi je spomenuta sportovni stranka auta ktora s tym nema nic spolecniho priklad male levnejsi sedany no a co to auto nema dynamku co pak ma byt vsechno sportovni ? rozjede sa to na 100 za 12-15 trapi to majitele asi ne...
neregistrovaný "sys"
9. 2. 2007 23:04
Re: Auto ako každé iné
:yes: ..pekne napsano
Avatar - Pjenkava
9. 2. 2007 21:25
Re: Maserati Quattroporte: hustá sportovní limůzka
No a? Dyť kvůli zadním polohovanejm sedadlům si to nekupuješ!
anonym
9. 2. 2007 20:26
Re: chválím
Tak to jsem rád KIE se toto auto opravdu povedlo a myslím že FABII 2 pocuchá prodejnost
neregistrovaný "jjk"
9. 2. 2007 16:24
Re: Proc nejde stahnout video do Pc?
Ide to aj s IE7, Firefoxom 2.0 a Safari. Skus si resetovat nastavenia v browseri.
neregistrovaný "jjk"
9. 2. 2007 16:21
Re: Maserati Quattroporte: hustá sportovní limůzka
Elektricky polohovatelne zadne sedadla ma aj Citroen C6, za 1,4 mil Kc. Okrem ineho, ak by si sa vozil prevazne vzadu (co z tvojho prispevku vypliva) tak si Q urcite nekupis. Na vozenie vzadu su ine, lacnejsie aj drahsie a omnoho ucelovejsie auta.
neregistrovaný "jjk"
9. 2. 2007 16:17
Auto ako každé iné
Hadky v tejto diskusii su nanajvys vtipne - argumentov je pramalo, prevazuju osobne nazory a najviac nezmyselne invektivy. Hadat sa o osobnych nazoroch mozem pokladat za skraslenie dlheho vecera (ja teda nie), nikam to ale nevedie. Ale budiz, aj na to su diskusie. Z mojho pohladu, co sa tyka argumentov, je na tom Q rovnako, ak nie horsie ako ktorakolvek premiovka. Za vsetkych to zhrniem do Audi A8, nie ze by ostatny boli horsi, len Audi poznam najlepsie. Motorova paleta, a dve karosarske verzie zosiroka predchadzaju maserati. Asi najblizsie ku Q je S8 - luxus a vykon. Motor ma A silnejsi (nehovorim lepsi, ale navstevovat servis, este v zahranici kazdych 10 tisic...) Hmotnost a jej rozlozenie je porovnatelne (na desatiny percent), A ma quattro co moze byt niekedy vyhodou. Podvozky maju obe auta na najvyssej urovni, jazdna dynamika porovnatelna (nie ze by som chlapcom z A.cz neveril o naovladatelnejsom sedane, ale to ich vyskusali vsetky?..) Tolko krat omielany interier - pri ponuke Audi exlusive by sa Maserati hanbilo, v ingolstate vam do S8 na zelanie navlecu palubovku do tavej (=velbloud) koze, vyduchy klimatizacie zo slonoviny, a na presivanie koze pouziju chlpy z nosa zirafi (myslene obrazne, pre zvedov - pozrite si ponuku Audi Exclusive pre S8, katalog formatu A4 ma 235 stran...) O exluzivite top modelu Audi svedci aj to, ze pokladali ponuku audiosustavy Bose za nedokonalu (ma ju Q)a nechali si specialne pre A8 navrhnut audio od Bang and Olufsen. Vysperkovana S8 (vyrobcom, nie tuning a pod.) by cenou daleko nechala za sebou aj Q - pre tych, ktorym exkluzivitu urcuje cena. Argumenty vyriesene, z objektivneho hladiska nie je Q nicim vynimocne. Samozrejme je tu aj 2. strana mince - subjektivne vnimanie. Ak niekomu maserati z akehokolvek dovodu ucaruje (historia, motor ferrari, cena, harmonicky vztah mien podla numerologie,..) je to len jeho problem/vyhra. Ak si vsak niekto mysli, ze napr. Audi kvoli tomu ze nema historiu (budiz) a vyraba aj mainstreem nemoze s S8 objektivne konkurovat MQ, je na omyle.
neregistrovaný "Benzín"
9. 2. 2007 14:51
Maserati Quattroporte: hustá sportovní limůzka
HODNOCENÍ Maserati Quattroporte: Výběr jaké Maserati vlastně otestovat bylo těžké, osudové...!! Maserati je nejluxusnější limuzína, elektricky polohovatelná zadní sedadla, to je v jiných autech sen, ale v Maserati Quattroporte je to realita. Sladká realita, 3000 000 Kč bych si toto auto nekoupil. Bohužel...!

Pěkná limůzka :yes: :yes: :yes: :no: (3x yes, 1x no).
9. 2. 2007 11:10
Re: chválím
tak sa chod pozriet do roomu na to auto a zistis ze tam je bocny airbag co sa roluje popri okne
neregistrovaný "misoo"
8. 2. 2007 20:58
Re: chválím
A stlpik je stlpik medzi celnym a prvym bocnym oknom nie ? kde by sa tam zobral airbag ?? :-O >:D
neregistrovaný "McMac"
8. 2. 2007 14:33
Re: Maserati
já bych ho ale nesrovnával a A8 4,2, spíše bych srovnál nevjvyšší varianty ikdyž jsou to 12 válce(jízdními výkony jsou blíže) a cena při tomto srovnání už sedí, ale souhlasím s tím, že stojí spíše vedle
neregistrovaný "Milan"
8. 2. 2007 14:15
Re: Děkuji redakce
absolutni souhlas :yes: :yes:
Avatar - Pjenkava
8. 2. 2007 13:27
Gradsport
No tak doufám že se aspoň objeví test toho Grandsportu... :-O
neregistrovaný "Milý stydlín"
8. 2. 2007 09:54
Re: PRAVDA PRAVDUCA
Takže sprachliche barbarei... >:D
neregistrovaný "misoo"
8. 2. 2007 09:41
Re: chválím
v A stlpikoch airbagy ???
neregistrovaný "misogsk"
8. 2. 2007 09:05
Re: zadne prekvapeni
Tak niektore chyby sa daju vidiet aj na obrazkoch(tym nechcem povedat, ze to to auto ich ma). Ja som mal skor na mysli aj osobne sympatie, rozlozenie tlacitok. Napriklad v MB S tie rucickove hodinky uputaju na prvy pohlad a robia skvely dojem, to len ako priklad. :-!
anonym
8. 2. 2007 07:23
Proc nejde stahnout video do Pc?
Proc nejde stahnout video do Pc? Vzdycky mi to napise, ze stranka neexistuje a nabidne mi to alternativni zdroje. Ale tam to video taky neni!
neregistrovaný "wolff"
8. 2. 2007 07:19
Re: PRAVDA PRAVDUCA
Nepatří... Já používám spíš mater semper certa est.... >:D
8. 2. 2007 06:18
Re: chválím
v A a B stlpkoch su seriovo airbagy tak by som odhadoval, ze su vytlmene komplet...
8. 2. 2007 06:15
Re: Gooooool
Pises o nemeckych, ceskych, slovenskych, ruskych bossoch, ale taky Talian siahne aj po tomto, tomu ver. ;-) Patriotizmus je vsade na svete. A na obed vezme obchodnych partnerov kludne aj v takomto Q-cku.
Ale ako som uz napisal, z praktickeho hladiska ja toto auto povazujem za zbytocne.
anonym
8. 2. 2007 04:31
5256663
hola como estan

muy bueno el maserati

xao!
neregistrovaný "anonym"
8. 2. 2007 00:51
auto pro snoby
Tu je fakt hodně přízpěvků a kolik hádek, fakt sila, stejně kdo z vás má prachy na to aby si koupil tuhle snobárnu?
neregistrovaný "sys"
7. 2. 2007 23:52
Re: zadne prekvapeni
Kritika musi byt samozrejme konstruktivni, ale to jaksi nejde, kdyz v s tim aute nemas zkusenost..alespon tak to vidim ja
Avatar - MeSiL
7. 2. 2007 23:14
Re: VZKAZ PRO REDAKCI
IP není identifikace...dá se změnit pomocí programů... ;-) jinak nesouhlasím s tebou, ale s MISOGSKem
Avatar - MeSiL
7. 2. 2007 23:11
Re: VZKAZ PRO REDAKCI
Mám stejný názor na věc! :yes:
Avatar - MeSiL
7. 2. 2007 23:08
Re: VZKAZ PRO REDAKCI
:no: ...souhlasim s anonymem! Wolf je jak Paroubek :no: :no: :no:
neregistrovaný "misoo"
7. 2. 2007 22:48
Re: chválím
ceed ma moje sympatie, maovia sa pochlapili ! :yes: je to pravda, ze ma pevnejsiu castlu ako focus a vytlmene A,B,C stlpiky ??? :-O
neregistrovaný "misoo"
7. 2. 2007 22:45
video
supr videjko, len tak dalej !! len by to chcelo nejake zvuky motora z interieru... nemyslim turovat motor na mieste, ale aspon taku minutku "ziveho prenosu" z jazdy... myslim, ze by si to kazdy vychutnal viac ako zvuk motora nad otvorenou kapotou... ;-) :yes:
neregistrovaný "Milý stydlín"
7. 2. 2007 21:14
Re: chválím
Výborně. Dejte jí co proto ;-)
neregistrovaný "coco"
7. 2. 2007 20:57
Re: Maserati
Souhlasim,že Qp není přímej soupeř pro A8,ale spíš než že by stál nad ní...tak stojí o krok vedle.Bral bych ho jako sportovnější alternativu. ;-)
7. 2. 2007 20:55
Re: TAK NEVÍM
Aha... díky, jdu se tam mrknout, ten článek mi ušel.
anonym
7. 2. 2007 20:45
Re: Maserati
neber to jako kritiku A8 nebo BMW7,ale to auto je určeno pro jinou cílovou skupinu, je to prostě vysoce výkonná sportovní (to slovo bych zdůraznil) limuzína s motorem s geny od Ferrari a i když se podívám na cenovku, tak je jasné že tohle auto stojí o stupínek výš než třeba ta A8
neregistrovaný "Tomáš (AUTO.CZ)"
7. 2. 2007 20:44
Re: chválím
měla by to být 1,6 benzín
neregistrovaný "šíma"
7. 2. 2007 20:30
Re: Kde jenom ty špagetožrouti udělaly chybu?
Se SUPERBEM 2.0TDI předjedeš akorát tak *
neregistrovaný "šíma"
7. 2. 2007 20:24
Re: Slechtic / burzoazie
*
:no:
neregistrovaný "McMac"
7. 2. 2007 20:08
Re: Maserati
to umí říct 3letý dítě, nechtělo by to nějakej argument???

rozměrově sedí, motorově taky...
neregistrovaný "Milý stydlín"
7. 2. 2007 19:21
Re: chválím
Už se těším :-) S jakým motorem?
neregistrovaný "Milý stydlín"
7. 2. 2007 19:19
Re: PRAVDA PRAVDUCA
Jen by mě zajímalo, kde jsi k tomu přišel, mám takový pocit, že mezi základy latiny v Tvém oboru to nepatří... ;-)
neregistrovaný "Tomas Zajicek (Auto.cz)"
7. 2. 2007 18:45
Re: chválím
Zrovna příští týden budeme jednu lidovku točit - Kiu Ceed. :-)
Avatar - donPedro
7. 2. 2007 18:32
Re: TAK NEVÍM
OT s odkazem na jiný server o Oktávce na E85 (ve Švédsku), čili zavítati sem: [odkaz] následně pak do dikuse pod článkem, kde jest mé OT s odkazem na výše zmiňované téma a zapojiti se do dikuse jak E85ku co nejlépe a nejrychleji prosaditi v ČR (než nám to tu zahybridí hybridi a zaplyní plyňoši - Švédi na to jdou dobře, maj co se tejče ekologie vžyd pod čepicí) což jest IMHO důležitěší než diskusní pikačovny zde pod M-Qpt. Dal jsem to tak jako OT, neb redakce zde toto téma (???) samostatně neprezentovala (zatím!) Tož tak!!!
anonym
7. 2. 2007 18:26
Re: Maserati
není, to právě ani omylem
neregistrovaný "wolff"
7. 2. 2007 18:25
Re: PRAVDA PRAVDUCA
Ano. člověk co rád do všeho kecá, že tomu rozumí..ale tak nějak zatím nic neukázal... pomocník mistra :yes:
7. 2. 2007 18:15
Re: TAK NEVÍM
Tomu P.S. nějak nerozumím... napiš mi to srozumitelněji, prosím.
neregistrovaný "miro"
7. 2. 2007 18:12
Re: TAK ASI TAKHLE
Josef Švejk byl moc chytrej člověk a věděl o čem mluvil. Plně s ním souhlsím. :yes:
neregistrovaný "Milý stydlín"
7. 2. 2007 17:50
Re: PRAVDA PRAVDUCA
adlatus=pomocník mistra, ne? >:D
neregistrovaný "Milý stydlín"
7. 2. 2007 17:48
Re: NO
A uživatel s nejvyšší účastí na těchto seznamech může získat třeba titul Kníže Ignor >:D
neregistrovaný "McMac"
7. 2. 2007 17:30
Re: Maserati
BMW M5 je jiná kategorie... tohle Maserati je konkurent A8 nebo BMW7
Avatar - donPedro
7. 2. 2007 17:20
Re: TAK NEVÍM
Tož mně slovní spojení "sportovní limuzína" teda neirituje a M-Q dokázalo (nejen) svou pátou generací tento pojem naplnit slovy pro mne jasně čitelnými (byť jsem v něm neseděl, ani vpředu, ani vzadu a to mne, přiznám se, seje). Tvary exteriéru a i interiér jsou pro mne kongeniální - že tebe neoslovují, tož nic, mně zas moc nebere to co se (nejen) tady objevuje s "nálepkou" Panamera, AM Rapide to vše ovšem lehce hravě sfoukne až/jestli bude (a třebas se taky někomu moc nelíbi). Toto téma jsme však již svého času řešili pod Lancií, tak bych ho tady už neopakoval. Tož tak. P.S. Pod Roomster SCOUT v GB jsem dal IMHO zásadní škodí OT, co ty na to?
anonym
7. 2. 2007 17:08
chválím
Ale nechtělo by to i něco "lidového"
krom 2 videii o Fabii a jeden Ford, proti
Corveta, Maserati, VOLVO,
Je mi jasné že projet se chcete v něčem co žere 20 litrů na 100, ale z uživatelského hlediska, je toto video určeno tak pro 5 lidí v republice, ostatní jen slintají.
anonym
7. 2. 2007 16:28
Re: Kde jenom ty špagetožrouti udělaly chybu?
v autě :-) . počkej si pár...no, to tady řikat nebudu...prostě si počkej :-! :-)
neregistrovaný "miro"
7. 2. 2007 16:21
Re: Kde jenom ty špagetožrouti udělaly chybu?
Taky ne. MB W124 500. Nejlepší časy už má sice za sebou, ale ještě mě nezklamal. V čem jezdíš ty?
neregistrovaný "miro"
7. 2. 2007 16:17
Re: Kde jenom ty špagetožrouti udělaly chybu?
Qp nevlastním. Známej ho měl ale moc s ním nenajezdil, pořád se mu tam něco sr.lo, tak ho bouch a pořídil XJR a s tím je naprosto spokojen. V XJR sem měl to štestí se povozit a bylo to něco nádherného.
anonym
7. 2. 2007 16:04
Re: Kde jenom ty špagetožrouti udělaly chybu?
sorry, superb 2.0TDI :-)
neregistrovaný "miro"
7. 2. 2007 15:56
Re: Kde jenom ty špagetožrouti udělaly chybu?
>:D >:D těsně vedle v oktávce nejezdím. Jen píšu fakt že QP není nejlepší z nejlepších.
neregistrovaný "Donald"
7. 2. 2007 15:42
Re: Kde jenom ty špagetožrouti udělaly chybu?
Tak miro,ted jsi to rozsek.Já jsem s tim autem nejezdil (a rád bych se svez) a tak by mě zajímalo,jestli ho vlastníš,popřípadě kolik km si s nim najel.V roadlooku nám hoši řekli,že má nejlepší podvozek v luxusních limuzínách.Je možné,že během dvou dnů neodhalili všechny slabiny a vlastnosti a proto by mě zajímali tvoje zkušenosti s QP.
anonym
7. 2. 2007 15:41
Re: Kde jenom ty špagetožrouti udělaly chybu?
Zdravím, miro! Tipuju, žes taky se svou octávkou TDI už pár maserati zaříz, ne? X5 i Cayenne už jsi zaříznul... >:-[]
neregistrovaný "FX"
7. 2. 2007 15:32
Re: Gooooool
Ano, GTI trefils to. Velcí šéfové chtějí klid, luxus, bezpečí a pohodu. Nepotřebují každých 10tis. km jezdit do servisu.
Maserati Q nabízí mix sportovního ducha a luxusu ve formě, která žádá až příliš mnoho servisní pozornosti. Tito lidé chtějí praktické auto pro každý den.
neregistrovaný "miro"
7. 2. 2007 15:24
Kde jenom ty špagetožrouti udělaly chybu?
Zbytečně tady skláníte hlavy nad taliánskou bestií, zas tak dobrá kára to není :no: . Je to jenom obyčejný dopravní prostředek mafiánského bosse z Corleone, kterej ví o autech kulový ale jako správnej vlastenec si prostě koupí QP. Jinak ta převodovka se k charakteru vozu opravdu nehodí, brzdy taky nejsou z nejlepších a podvozek o tom neni o moc lepe. Cenově srovnatelnému Jaguáru XJR nesahá ani po kotníky. Toť vše :-!
7. 2. 2007 15:14
Re: Gooooool
Klaudie, problém je právě v tom, že ti úspěšní šéfové velkých firem jezdí jiné vozy... proto o tom píši... Ten šéf, pokud si chce užít dravou jízdu, vytáhne z garáže GTčko... třeba právě to malé Maserati, a pokud jede tisíc kilometrů na jednání, rozvaluje se za volantem meďoura... tak to alespoň vnímám já. Proto píši, že Aston i Porsche předvedou, zda tenhle vyjímečný segment je životaschopný... Maserati Q, to je jaksi italská aristokracie, která patří k dokonalému italskému šlechtici, který to auto má proto, že se mu do něho hezky odkládá právě na zadní lavici sako a že v něm jede na dokonalou párty sobě rovnejch... tedy ve velké, reprekáře... A možná, že Jaguar XJ dokáže vhodněji balancovat ty aristokratické tendence i obchodní aktivity majitelů, takže se ten Jaguar jeví v praktičtějším světle...
neregistrovaný "ZZ"
7. 2. 2007 15:13
Re: NO
No, já a několik dalších jsme po "ignore-listu" volali už několikrát. Se zavedením registrací se to konečně stává blízkou skutečností :yes:
neregistrovaný "wolff"
7. 2. 2007 15:12
Re: NO
:yes: ;-)
7. 2. 2007 15:06
Re: NO
:-) … no vidím, že jeden z plánovaných záměrů se ujal. Zamýšlených námětů pro "komunitní" služby máme poněkud více, ale nemá smysl je ventilovat, dokud nebudeme schopni je v rozumném horizontu uvést. Nicméně jedna z těchto "komunitních" věcí bude zanedlouho spuštěna - snad vám to (všem) sedne …
neregistrovaný "wolff"
7. 2. 2007 14:57
Re: ACH, MÁ QUATTROPORTE
No tak to není. To auto nepotřebuje o moc víc servisu než jiný. Problém je jen v tom, že spojkový válec stojí tolik co slušná Fabie... >:-[] :yes: A o brzdác púlatí totéž... Mimochodem, já nad ním aji uvažoval, ale racionálně sem došel, že bych na něj měl, jen za předpokladu, že bych jezdil jen pohodovou jízdu...A na to Maserati v biturbu fakt není... >:-[]
neregistrovaný "wolff"
7. 2. 2007 14:54
Re: NO
Bravo ZZ pochopil si díky... MYslím, že to nebyla ode mne špatná idea... Pak by se samozřejmně žádný hon na čarodejnice nekonal. Byl by to pouze takový osobní test vnitřního ega... Vnější sebekontrola... Am yslím, že softwarově by to šlo... Mimoto, byla by to myslím,že i novinka... Nechám si to patentovat... :yes: >:D
neregistrovaný "wolff"
7. 2. 2007 14:50
Re: PRAVDA PRAVDUCA
Díky..ale já se tím nikdy netajil.. Ale nebudu se opakovat... Já myslím, že jsem jedna z nejméně anonymních osob zdejší diskuze... :yes: ;-)
neregistrovaný "wolff"
7. 2. 2007 14:48
Re: TAK NEVÍM
Maserati je jedinečné. Ferrari 599 stojí o 2,5 mil. víc. Tohle maserati má vše co má mít. Už 40 let!!!! Na to nezapomeň... Tohle auto je ikona. 40 let!!! U tohoto auta není prostor na slova nevím... POkud máš nevím, je to problém v tobě. ne v tom autě... Panamera má problém, že nemá rodokmen. Tohle auto ho má. 40 let. ;-)
neregistrovaný "ZZ"
7. 2. 2007 14:42
Re: NO
Tak paráda ;-)
neregistrovaný "ZZ"
7. 2. 2007 14:41
Re: PRAVDA PRAVDUCA
Sakra.... tu závorku jsi dodávat nemusel a dostal bys palec nahoru ;-)
neregistrovaný "FX"
7. 2. 2007 14:41
Re: PRAVDA PRAVDUCA
ok :yes:
neregistrovaný "FX"
7. 2. 2007 14:39
Re: NO
Ano, přesně. Teď v tom máme jasno. :yes:
neregistrovaný "ZZ"
7. 2. 2007 14:39
Re: PRAVDA PRAVDUCA
Je úplně jedno, co dělá. Je to jeho věc a tobě může být úplně jedno, proč ti to nechce říct. Tak se své odpovědi nedomáhej. Tobě třeba nevadí říct, co děláš, ale jak se jmenuješ, už se ti říct nechce. Jemu třeba vadí říct i to, co dělá. Kašlem na to, ok?
neregistrovaný "ZZ"
7. 2. 2007 14:36
Re: NO
Mluvíme o tom samém a nemůžeme se dohodnout. Já mluvím, aby se tobě zobrazil počet lidí, kteří si tě dali na ignore-list. Ne, aby se obecně zobrazovalo někde ve tvém profilu, že si tě x lidí už přidalo na ignore-list a byla to tak veřejně přístupná informace.
neregistrovaný "FX"
7. 2. 2007 14:26
Re: PRAVDA PRAVDUCA
Chtěl jsem vědět co dělá, ne kde bydlí a jak se jmenuje. Já dělám vedoucího výroby, tohoto času doma s chřipkou ;-\
neregistrovaný "FX"
7. 2. 2007 14:24
Re: NO
Já právě říkam, že "aby se každému uživateli zobrazilo, kolik lidí si ho na svůj hate-list dalo", s objektivitou nemá nic společného. Dá si ho tam ten kdo uzná za vhodné, ne podle toho kolik uživatelů už ho tam má. To je rozdíl.
neregistrovaný "ZZ"
7. 2. 2007 14:18
Re: PRAVDA PRAVDUCA
K čemu ti je něčí údaj? Napiš tu sám své jméno, bydliště, zaměstnání, když to chceš po druhém :no:
neregistrovaný "ZZ"
7. 2. 2007 14:17
Re: NO
Ty píšeš o nějakém diktování, koho ignorovat. Kdo komu, co diktuje? A čti, co píše wolff: aby se každému uživateli zobrazilo, kolik lidí si ho na svůj hate-list dalo. To jen ty sis v hlavě vymyslel, že by tu byla někde obecná statistika.
7. 2. 2007 14:11
Gooooool
...pis tymto stylom a nemas problem. A nebude ho mat s Tebou nikto. Staci si po sebe precitat co pises a az potom kliknut na odoslat.
Q si viem predstavit tak v garazi sefa velkej uspesnej firmy. Ako srdcovka neviem, to radsej nieco mensie a sportovejsie. Voz je to pekny, ale svojim ponatim a riesenim pre drvivu vacsinu a masy uplne zbytocny, podobne ako bude zmienovane Porsche. Proste "iba" automobilova krasa, nic viac. Nie som si ale isty, ci to "iba" ma nejake opodstatnenie...
neregistrovaný "FX"
7. 2. 2007 13:59
Re: PRAVDA PRAVDUCA
Ano, je mi to jasné, omlouvám se. Tady by potom každý takový přišel o milionářskou identitu.
neregistrovaný "FX"
7. 2. 2007 13:57
Re: NO
Nepochopil jsi to. Ještě jednou čti, pak reaguj. Já neříkám, že je špatné aby si každý blokoval koho by chtěl, ale špatné je aby se zobrazovalo číslo hate záznamů. Toto by se mohlo strhnout v hon, ve sport. Nemělo by to s objektivitou nic společného. Proč myslíš, že čísla anket se zveřejňují až po vyhlášení? Přece aby... Je jasné, co jsem měl na mysli?
neregistrovaný "ZZ"
7. 2. 2007 13:51
Re: PRAVDA PRAVDUCA
:no: :no:
7. 2. 2007 13:49
TAK NEVÍM
Člověk, aby se pomalu bál, psát příspěvky. Tak tiše, pssst, šeptám - Q vnímám, než srdcem. Myslím, že základní problém velké sportovní limuzíny není to, že je to velké auto, ani to, že je to limuzína. Problém k diskuzi spatřuji v tom, že je to sportovní auto. A sportovní auto má mít i sportovní karoserii. Ostatně, velmi diskutované téma, totiž, zda má Porsche vyjet na čtyřech sportovně luxusních dveřích tomuhla nahrává. Ano... to je to, co mi brání v přijetí Q mezi své racionální i srdeční ikony. Bude velmi zajímavé, jak bude přijajta Panamera a Rapid... Z hlediska určitých skutečností, ne zrovna svědčících ve prospěch Q (myslím sedadla a převodovka) je prostě problém, snažit se zaujmout "jen" tím, že mám motor á la Ferrari. Přece... když budu chtít motor z Ferrari, koupím si 599 GTB a budu mít nekompropmisní sportovní getečko, a na ježdění po obchodních jednáních koupím tu nejluxusnější limuzínu, která je v nabídce, tedy Mercedes-Benz S-klasse. Jak bys to udělal ty? Resp. pro koho myslíš, že je Q prioritně určeno? Já prostě nevím...
neregistrovaný "ZZ"
7. 2. 2007 13:48
Re: HATE-LIST ANO
:yes: :yes: :yes:
neregistrovaný "ZZ"
7. 2. 2007 13:48
Re: NO
Co je ubohé? Sám se demokraticky rozhodnout, že nechci něco číst a použít možnost vypnout uživatele? Ignoruj si koho chceš, ale proč by jiní nemohli ignorovat tebe? >:D :no:
neregistrovaný "FX"
7. 2. 2007 13:24
Re: PRAVDA PRAVDUCA
Reaguji na něho, protože výše nechal pár mých příspěvků bez odpovědi, nebo reagoval stočením tématu na jnou stranu ve chvíli, kdy jsem "trefil hřebík na hlavičku". Tak proto.
anonym
7. 2. 2007 13:21
Re: PRAVDA PRAVDUCA
FX...protože do toho ti nic není, sorry
neregistrovaný "FX"
7. 2. 2007 13:20
Re: ACH, MÁ QUATTROPORTE
Já bych ho taky nechtěl. Servis by se tu nějaký našel, ale pochybuji, že by někdo chtěl zaplatit ceny servisu, která se bude blížit ceně vozu.
neregistrovaný "wolff"
7. 2. 2007 13:13
Re: ACH, MÁ QUATTROPORTE
Taky sem jedno na Tipcars viděl...za 350 000...pěkné...ale...kdo ví co je to zač... >:D :yes: P.S. Pro lidi co yb to koupili z druhé ruky a nebyli by fanoušci ej to auti neservisovatelné v našich podmínkách...
7. 2. 2007 13:12
Re: PRAVDA PRAVDUCA
Nenavazaj sa donho, svojim sposobom ma pravdu a ja s nim suhlasim, az na sposob, ku ktoremu sa uchylil, hrubky a vulgarizmy naozaj nemusim...a skus sa pozriet aj do zrkadla, namiesto vecnych prispevkov casto iba kricis. ;-)
neregistrovaný "FX"
7. 2. 2007 13:10
Re: PRAVDA PRAVDUCA
Ale já se ptám, a ptám se naprosto korektně, bez urážek. A ty mi prostě neodpovíš, proč? Odpověz prosím.
neregistrovaný "wolff"
7. 2. 2007 13:09
Re: PRAVDA PRAVDUCA
Já se baffím s přáteli... :-) Já chyby nedělám... >:-[]
neregistrovaný "FX"
7. 2. 2007 13:06
Re: PRAVDA PRAVDUCA
Wolffe, ty ale taky nereaguješ na příspěvky, ve kterých ostatní upozorňují na tvoji chybu.Snažíš se to zamlžit, zlehčovat, jen aby ses nemusel omluvit, případně uznat svoji neznalost. Když dárky, tak pro všechny!
neregistrovaný "FX"
7. 2. 2007 13:01
Re: ACH, MÁ QUATTROPORTE
Cena Maserati je na webu uvedena. Obecně platí, že za tu cenu jde bez problému sehnat, pokud si člověk vystojí frontu. Platí též to, že když má člověk zájem a kontakt, auto se dá sehnat i levněj. Ty se tady z toho auta snažíš udělat modlu, je to jen auto, není to dražba. Ojeté Q starý model se dá sehnat za 350tis. Tyto auta nedrží hodnotu jako Ferrari.
Ano, obecně by se dalo napsat, že cena průměrná cena BMW je nižší. Na druhou stranu a taky pravdivý pohled je ten, že nejdražší BMW 760iL plně vybavené, stojí pořád více, než plně vybavené Q. Nehodnotím exkluzivitu, hodnotím čísla.
7. 2. 2007 12:54
Re: PRAVDA PRAVDUCA
wolffe: když ti někdo bude stále zvonit na zvonek u dveří a ty se budeš neustále rozčilovat, toho dotyčného to bude bavit víc a víc. Pokud ale na jeho činnost přestaneš reagovat, zakrátko ho to přestane bavit- protože nebude mít potřebné podněty- životně důležité k živení své úchylky (bavíme se zde o tom uličníkovi u zvonků)...
neregistrovaný "wolff"
7. 2. 2007 12:53
Re: PRAVDA PRAVDUCA
No já to zkoušel tak, že sem psal pod každý jeho nesmyslný příspěvek ADLATUS GTI. Bohužel se nikdo nepřidal, mnoho lidí tento výraz nezná, neví co znamená...Podle mě byl dost výstižný. Nebyl to vulgarizums, jen hodnotil schopnosti anonymního uživatele s nickem GTI... O.K. Zkusím to prostě ještě jinak... Za každý jeho nesmyslný příspěvek, který bude muset být projit mým zrakem hodím jen větu typu. Reaguj věcně, případně Není to pravda. Pokud se to ujme a bude to používat i víc lidí, pak si myslím, že by to mohlo vést k odstranění této nákazy (to už je jak Čuněk)... >:D
7. 2. 2007 12:46
Re: PRAVDA PRAVDUCA
s emocema máš jistě pravdu, ale někdo musí začít. Když se dává příliš průchod emocím, tak jde rozum stranou- a to je zde bohužel poznat...
neregistrovaný "wolff"
7. 2. 2007 12:44
Re: PRAVDA PRAVDUCA
Já neškodím... Možná teď trochu v souvislosti s GTIm... Ale bez něj ani náhodou... Příkladem budiž motorcafé... Co dělám za práci do toho ti nic... ;-) Taky se tě neptám, kam chodíš do školky... ;-) :-) Sorry, to sem si nemohl odpustit... >:-[]
neregistrovaný "FX"
7. 2. 2007 12:40
Re: PRAVDA PRAVDUCA
Wolffe, řekni mi, prosím, co děláš za práci, že sám osobně jsi schopen někoho takto soudit?
PS: Pokud dojde k redukci škodné, ty mezi nimi budeš taky, na to nezapomínej.
neregistrovaný "wolff"
7. 2. 2007 12:35
Re: ACH, MÁ QUATTROPORTE
To není stihomam. Obecně registruji BMW v cenách do 2 mil. Kč., kde obecně Maserati sotva začíná. To, že jeden model má cenu stejnou přece nevyvrací to co sem psal... Píšu stejnou, protože pochybuji, že se tohle Maserati dá v oficiálním prodeji koupit za 3,2 mil (nevím jak si an tuhle cenu došel, protože ofic cena je nějakých 120 000 Eur, + nějaké daňové rozdíly). Podle mě ne. Reálnou cenu u tohoto auta vidím opravdu někde na 3,6 mil (rož je +- cena té 760 L). Mimoto já se nebavil o ničem jiném než o ceně.. Pokud půjdeš a to auto si objednáš pro sebe, nepřijde tě rozhodně na 3,2 mil. Nikde oficiální ceník není, protože cena Maserati není cena 3,2 mil a hotovo. Skutečná cena skutečného vozu je prostě výš... Možná od exlusiv Cars něco jako skladovka za 3,2 mil je...ale to bych si je musel zkusit objednat to je teorie, protože nikde na netu myslím, že oficiální ceník na Maserati ani není... Takže tak...Obecně prostě platí, tam kde BMW cenově končí Maserati začíná...
neregistrovaný "FX"
7. 2. 2007 12:35
Re: NO
Tady jde přímo o osobní mstu. Nenávidět, zničit krtka! Nadiktovat všem uživatelům, toho budete ignorovat, ten je ten špatný!
Nevím proč, ale demokracii mi to nepřipomíná ani vzdáleně, spíš něco jiného...
Ubohé.
neregistrovaný "wolff"
7. 2. 2007 12:26
Re: PRAVDA PRAVDUCA
Nemám s tím problém,souhlasím s tebou... Ať redakce provede redukci zdejší škodné...A bude vše tak jak má být... Můžeme se bavit o věcech s auty souvisejícími, o detailech, o tom, proč to tak je nebo není...co se nám líbí, co ne a hlavně PROČ!!!..ale ne stylem GTI (Máme zde nového krále, vidíš tu siluetu ble ble ble.ble ble...ble...)...Pro mě je Maserati osobnost, pojem,ale je to jen věc, nikdy bych je nedokaázal perzonifikovat, tak jako to dělá GTI..., protože to sem prostě nepatří... GTI uráží značky, uráží osobně uživatele, uráží národnosti.. Je to prostě lidksá nula a charakterový odpad. A za tím si stojím...
neregistrovaný "FX"
7. 2. 2007 12:19
Re: V CR
Docela vtipné sledovat myšlenkové pochody odpůrců koncernu.
VW nevlastní Porsche, ale Porsche vlastní většinově VW. Tudíž není příhodné psát VW se značkou Porsche, ale Porsche se znakem VW. >:D
7. 2. 2007 12:16
Re: PRAVDA PRAVDUCA
:yes: ...ALE EMOCII SA CLOVEK DOST TAZKO ZDRZI, TAKZE NEVIEM CI TVOJE SLOVA PADNU NA URODNU PODU.
neregistrovaný "FX"
7. 2. 2007 12:05
Re: ACH, MÁ QUATTROPORTE
Taky ti odpovím, výše v diskuzi si napsal pár holých bludů, po mém vysvětlení si už ani neodpověděl, resp. neomluvil si svoji chybu. Napíšu to jinak, ty sám sem zatáhneš na srovnání nějký vůz (viz. BMW 760iL) a pak se oháníš s tím, že to přece srovnávat nejde a děláš, jak bychom ho brali za konkurenta. Ty si něco vykonstruuješ a pak se k tomu nehlásíš. Stihomam?
neregistrovaný "Donald"
7. 2. 2007 12:00
Re: ACH, MÁ QUATTROPORTE
Mě právě jeho příspěvky nepřijdou zcestné,protože na autoserveru píše o autech.Tendenčně..ano,zaslepeně...někdy,… příspěvky mají hlavu a patu a nebývají to prázdné výkřiky do tmy,což se o jiných říct nedá.A pro napadání mi přijde jen jeden důvod a to nedostatek nadhledu a ve snaze sestřelit GTIho bývá jako reakce často ještě tendenčnější a zaslepenější příspěvek než od GTIho a spirála se rozjíždí. A vůbec už mě to nebaví,nechci tady dělat obhájce,jen mě štve ta postupná degradace diskusí s narůstajícím počtem příspěvků a nebývá to vina pouze GTIho.
7. 2. 2007 11:56
KATASTROFA
Už poněkolikáte jsem zděšen směřováním a obsahem diskuzí na tomto serveru. Mám dokonce pocit že je to den ze dne horší... Má-li si Auto.cz potřebu zachovat jistou úroveň, nebylo by od věci s tím začít něco dělat. Řešení je jak na redakci, tak na samotných diskutujících. Proto bych chtěl požádat všechny co se chystají psát do diskuze pod nějakých článkem: Čím méně osobního napadání, zesměšňování, ,,off topic" a veškerých plamenných výlevů, tím lépe... Pokud bez toho nemůžete být, jsou zde ještě blogy, kde si může každý svoje mindráky, osobní dramata a veškeré výraznější odbočení mimo témata vypsat až do roztrhání těla a destrukce klávesnice... Zkusme každý u sebe (mě nevyjímaje) a pokusme se vrátit zdejším diskuzím důstojnost. Už by to potřebovala jako sůl... Na redakci ovšem by měl být také jistý díl zodpovědnosti: Především by se rázně měla postavit k zaplevelování diskuzí tak, jak se k tomu staví na některých solidních diskuzních fórech jejich ,,moderátoři či administrátoři" a neměla by čekat až jí to nahlásí několik znechucených návštěvníků tohoto serveru.
neregistrovaný "Donald"
7. 2. 2007 11:54
Re: ACH, MÁ QUATTROPORTE
Já osobně to jako takovou urážku nevidim a to z jedinýho důvodu.Q je zaměřeno sportovněji než ta zmíněná německá trojka a je otázka co zákazníci v dané třídě chtějí více a bojím se,že není moc těch co volí sportovní notu.A proto možná outsider v dané třídě.Jako urážku bych viděl tvrzení,že Q je horší než německá trojka v dané třídě a to podle mě opravdu není.
7. 2. 2007 11:54
Re: YES
Pokial toto bude v dohladnej dobe fungovat (a bolo by to uz velmi zapotreby), tak sa zdrzim akychkolvek dalsich poznamok. Situaciu to vyriesi. Dakujem. Bod pre auto.cz. :yes:
7. 2. 2007 11:50
Re: ACH, MÁ QUATTROPORTE
Beriem. Na druhu stranu cakas pozitivne reakcie na prispevky jednoznacne tendencne, z jedneho vreca a casto uplne "z cesty"? Preco ludia napadaju najma jeho prispevky?
neregistrovaný "wolff"
7. 2. 2007 11:36
Re: NO
řešení by to bylo... Ale nejlépe, pokud by se každýmu uživateli zobrazilo číslo hate záznamů... Jinak by nebyla zpětná vazba... Dokud bude třeba GTI žít v domění, že ho čte 200 uživatelů z 205, nic se nezmění... POkud by viděl, že ho na hatelistu má 180 uživatelů z 200, pak se nad sebou zamyslí... V to bych i věřil...
neregistrovaný "Pol"
7. 2. 2007 11:33
Re: To chce klid
:yes: jen neználci srovnávají Maserati s BMW, Audi a M-B s automobilkama, které vyrábějí auta jako BMW 1, A3, M-B A, Maserati je úplně někde jinde, kdo z vás se ohlídne za BMW 7, nebo Audi 8, myslím že nikdo, zkuste se projet Maserati >:D
neregistrovaný "Johny.Rico"
7. 2. 2007 11:33
Re: Povedlo se.
Angličtinu velmi schvaluji :yes: :yes:
7. 2. 2007 11:27
Re: NO
Vzhledem k naprosté vytíženosti programátorů na jiných částech webu nebyla dosud provozněna funkcionalita pro registrované čtenáře, která by měla umožnit editovat si vlastní "hate-list". Tento by umožnil pro daného zalogovaného uživatele skrýt příspěvky v tomto seznamu umístěných "nesnášených" autorů. Takže potom by si každý, koho GTI vytáčí prostě dal GTI-ho do svého "hate-listu" a jeho příspěvky by prostě neviděl. Zatím však z časových důvodů tato funkcionalita není realízována. Doufám, že se v dohledné době dostane i na tuto feature.
7. 2. 2007 11:18
Re: NO
Isteze, je mi to jasne a preto ma Tvoja reakcia na situaciu trocha prekvapila. S tym co si napisal ako reakciu na moj prispevok sa da jedine suhlasit. Ale od redakcie som cakal trochu vyraznejsi zasah ako konstatovanie "GTI je čtenář našeho webu, Wolff je čtenář našeho webu i Ty jsi čtenář našeho webu - a všichni máte stejně daleko/blízko do redakce".
Ak niekto skodi mne a mojim zakaznikom (pochop serveru a jeho uzivatelom), tak s tym nieco urobim aby to prestalo, hlaska typu "chlapci ved sa uz nehadajte, ste obaja rovnaki" je sakra malo.
neregistrovaný "wolff"
7. 2. 2007 11:13
Re: ACH, MÁ QUATTROPORTE
A teď jen dotaz..Biješ se za GTIho a nebo za to Audi? Za A2, A3, 4, 5, 6, 7, 8? Kterou máš namysli? Hmm, tomu říkám prémiová značka... ;-) Jojo, na Audi fakt nemám...za to MAserati si mohu dopřád každý den... Miso...nedělej si ostudu...chlape...Si ještě mladý... ;-) Mimoto já diskutoval s Donaldem... ;-) :-)
neregistrovaný "t.it"
7. 2. 2007 11:13
Re: To chce klid
Jak už bylo řečeno, většina lidí se bojí vystoupit z uniformity a proto volí masovost. Lidé, co mají alespoň trochu citu pro umění, estetiku apod. by si nikdy nekoupili něco tak "sprostého" jako je německá trojka. Tu si kupuje někdo, pro koho 1+1 jsou přesně dvě,tečka. Jenže někdy to může být i 1,98, 2,03.... Piccaso je pak třeba na nic, protože se mnohdy nepodobá realitě? Spolehlivost Biturba byla
stejná jako jízdní vlastnosti MB A, starých TT a Z3 např.
takže není si co navzájem závidět, akorát že se na problémy
němců rychle zapomíná. Když slyším ty kecy teoretiků o tom,
jak se třeba Ferrari nehodí na české silnice,/přál bych vám se svézt s 430 po okresce, nevěřili byste/ že se musí do německa na dálnici /300km/h je smrtelná nuda/jak je servis drahý /není o nic dražší než u Porsche/ Ještě štěstí, že o tom majitelé 911 nic neví, pak by totiž bylo F vyprodáno né na 2, ale na 10let!
neregistrovaný "misogsk"
7. 2. 2007 11:12
Re: V CR
Skvely postreh. Maserati by som si raz za cas pozical na nejaku cestovnu dovolenku, tak na vikend vypustit stado koni a hnat sa krasnym Slovenskom, no v nedelu vecer ho zaparkujem vpozicovni a nastupim do svojej chladnej krasky menom Audi A8. Nemam nic proti Maserati, ale nie je to moj styl.
neregistrovaný "misogsk"
7. 2. 2007 11:03
Re: ACH, MÁ QUATTROPORTE
Vyhorky mili wolffe. Bol to jeho nazor a ty si napisal prispevok aky si napisal. Ber to ako chces. Zatial jediny uboziak na diskusii o Maserati Q si tu ty a nikto iny. Zachoval si sa ako uplny hlupak. Vybral si si totiz zle miesto na take urazky ku GTIumu, mali si to urobit tak, kde na daval diskutujucim, nie tu a nie teraz. A ak ta uraza, ze postavil A8 nad Maserati, co nespravil, ak hej tak napis citaciu, tak ta urazim aj ja. Tisic krat radsej by som si kupil A8 resp. S8 nez Maserati. A kludne si za to necham nazyvat uboziakom ako si ty, estebakom, chudakom a podobne, nevadi mi to:-!
neregistrovaný "misogsk"
7. 2. 2007 10:52
Re: vzdyt ja netvrdim
No vzhladom na to co si napisal, ak mam na Audi A8(samozrejme W12),tak si mozem kupit aj Maserati, nie? Jasne, ze ich jazdi menej, lebo vyrobne kapacity nestacia a mne sa nechce cakat rok, dva. Ano vykon motora je uzasny aj zvuk, ale to iste ma v sebe aj S8 a netvrd mi, ze motor z Lamba je k nicomu. Bohuzial kredit Audi nie je taky ako by mal byt, vzhladom na vlastnika:(. Co sa tyka interieru, tak ja sa tam skusim posadit a potom napisem svoje dojmy, ale pri pohlade do interieru, mne osobne sa viac pacil ten v Audi, ale to je moj nazor.
:-!
neregistrovaný "t.it"
7. 2. 2007 10:49
Re: HATE-LIST ANO
:yes: :yes: :yes: :yes:
anonym
7. 2. 2007 10:48
Re: Povedlo se.
jistěže sleduju TG...cvičím angličtinu a podívám se na krásná auta, zasměju se...ideální pořad na nudné odpoledne.
neregistrovaný "essesant"
7. 2. 2007 10:40
Re: vzdyt ja netvrdim
ze ta uata jsou spatna. Jen si je proste porizuje a muze poridit kde kdo (samozrejme vzhledem k premiovkam). BMW, MB a o AUDI ani nemluve, jsou VHLEDEM K maserati obycejna auta. Prokristapana, vzdyt uz minimalne kvuli tomu, kolik jich po svete jezdi! Ty peniza navic jsou nejen za toho trojzubce! Videls srvonani vykonovych parametru? Vykon zvuk a koneckoncu i vzhled motoru, kvalitu a moznosti zpracovani interieru? Jizdni vlastnosti? Za to se tam plati.
neregistrovaný "wolff"
7. 2. 2007 10:36
Re: ACH, MÁ QUATTROPORTE
Svým způsobem máš pravdu. Ale já osobně beru az urážku třeba i to, že někdo je schopen stavět MQ4 do pozice outsidera v porovnání s A8. Pro to auto je to prostě urážka...!!! To snad uznáš...
neregistrovaný "wolff"
7. 2. 2007 10:33
Re: V CR
;-) S tíms e dá aji souhlasit
neregistrovaný "wolff"
7. 2. 2007 10:32
Re: HATE-LIST ANO
Kurnik, dyť to je svátek pracovat s Maserati... :-O A on to pak takhle zvoslí... :no:
neregistrovaný "wolff"
7. 2. 2007 10:30
Re: NO
Nemám registraci tady, už sem jednou registrovaný na motor gafé...tam mě najdeš (možná je to jedna z nejstarších registrací aktivních co tady je ;-)
neregistrovaný "wolff"
7. 2. 2007 10:27
Re: HATE-LIST ANO
Já už asi půl roku upozorňuji na styl GTIho psaní. Vždycky mě to tady bavilo, je tady široké pole uživatelů s různými názory... Já mám rád Fiat, někdo jiný VW, někdo jiný Toyotu... Každý si hájíme svoje... GTI tady ale nacvičuje marketingová cvičení... Neříkám, že každým svým příspěvkem... Navrhoval sem, nechat mu prostor v blogu. Tam ať si píše co chce (jestli ste si nevšimli, tam nechodím a nemám potřebu jeho názora komentovat)... Ale čekal sem, že pokud se lidi shodnou, že jeho články mají závadný charakter (pobuřují a urážejí - ručníky atd...), dělají skrytou reklamu (Apoštol...), otevřenou reklamu (Bravo VW...), jsou subjektivní a lživé....čekal sem, že existuje způsob jak takovému uživateli zamezit v tom co dělá...Minimálně označit jeho příspěvky jako flame, případně ty, které jsou prostě OT za banovat, mazat...
On je inteligentní dost na to, aby pak přestal dělat to co dělá...
Jestli Vám nevadí, že v případě Maserati nyní zničil Vaši práci, otočil to co jste tam sdělili (odkaz Maserati, kvalita toho auta), pak nerozumím zase já Vám.
neregistrovaný "misogsk"
7. 2. 2007 10:27
Re: zadne prekvapeni
Nepovedal by som zrovna hanit, skor kritizovat a to zle nie je, samozrejme kritika musi byt konstruktivna. Ak mam byt uprimny co sa tyka interieru(z mojho pohladu), rozhodne silnejsi dojem som mal s audi a MB. Musim sa, ale priznat v tomto som este nesedel. Co sa tyka toho motoru, predovky tak to samozrejme musi byt super, ale po pravde, aj tak by som si radsej kupil Audi A8. A na sportak by si si uz nasetril a kupil Ferrari, alebo Astona.
7. 2. 2007 10:23
Re: NO
Pokud bys byl registrovaným čtenářem a já bych Tě mohl kontaktovat mailem, tak bychom si to všechno mohli vysvětlit mimo zaplevelování diskusí. Máš-li zájem o probrání tohoto tématu - můj email máš k dispozici a já Ti odpovím na jakýkoliv dotaz.
neregistrovaný "misogsk"
7. 2. 2007 10:15
Re: VZKAZ PRO REDAKCI
Teraz tvoj obraz dokreslim trosku ja. Nikde som nenapisal, ze mam GTIho rad, ze som jeho obhajca a pod., texty, kde sa takto vyjadruje, ani necitam. To, ze vyjadrtim suhlasny postoj s jeho nazorom na Maserati Q este neznamena, ze ho mam rad.
No posldenu dobu som si nejak nevsimol, ze by sa hore uvedenym sposobom spraval, preto nechapem prispevok wollfa, bol nemiestny, ak s nim ma niekto problem nech sa vyjadruje tam, kde sa tak spraval. Dnes len vyjadril svoj vlasnty nazor, co aj niekolko krat v prispevku zvyraznil, precitaj si. :-!
neregistrovaný "wolff"
7. 2. 2007 10:14
Re: NO
Tohle by byla pravda potud, pokud by GTI neměl tolik prostoru...mimoto i vy sami jste x-krát použili ve svých článcích odkaz na GTI-ho... A styl...tričko vyhrává GTI, čtenář GTI řídí GTI a jiné..., bohužel pak vede k mylné doměnce ostatních, že on ten GTI má asi pravdu...
Ne ne, z tohohle se alespoň u mne nevykecáte... Bohužel mu přímo, či nepřímo dáváte moc prostoru... Mimochodem tím, že ste můj příspěvek označili jako flame jste tomu nepomohli... GTI má jako flamovací snad každý druhý...
P.S. možná jste si mohli všimnout, že krom GTI-ho se nenavážím do nikoho jiného, takže ve mne nejspíš chyba nebude...
7. 2. 2007 10:14
Re: HATE-LIST ANO
… tak tuto Tvou reakci už vůbec nechápu :-(
neregistrovaný "misogsk"
7. 2. 2007 10:08
Re: Co to placate
Clovek co napise, ze BMW, MB a AUDI su obycajne, sa bud vyvaza na RR, alebo nema zdravy usudok.
Firemny program, fajn, to ti neberiem. Ze je maserati vynimocne auto aj na tom by sme sa zhodli, ale, ze nemecka trojka je burzoazia tak to teda nie. Co su to snad nekvalitne auta? A ak mienis platit kopec penazi, len za to, ze tam trojzubec, namiesto trojcipej hviezdy, a ze interier ti pigluje chlapik v bielom obleceni, prosim tvoje prachy.
Ale zas na druhej strane ta chapem, teba Maserati oslovuje, mna zas nie a uz vobec nie Q. :-!
neregistrovaný "Cooper S"
7. 2. 2007 10:01
Re: Slechtic / burzoazie
Wolffe, zdá se mi, že jsi čím dál víc mimo. Quattroporte nemá keramický brzdy a BMW 7 už vůbec ne :no:
Kde jsem zjistil cenu Maserati? No asi u prodejce, co mysliš. Stojí 3,3, takže jsem se sek o 0,1, za což se omlouvám.
hp-exclusiv.cz/pages.htm
neregistrovaný "wolff"
7. 2. 2007 09:59
Re: HATE-LIST ANO
Nemám co dodat... Vyjadřuji se tak jak se vyjadřuji, protože už nevím, jak upozornit na škodnou, která opravdu škodí.... Postoj redakce je již více než zřejmý... Nikdy sem se do Vás nenavážel bohužel sem chtěl vědět jaká je pravda...Už to vím... A tenhle server předpokládám nejen u mě skončil... :no:
7. 2. 2007 09:57
Re: NO
GTI-ho rozhodně neobhajuji. Ze všeho co sám píšeš musí být i tobě jasné, že GTI nám rozhodně víc škodí, než prospívá - proto jsem reagoval na nesčetné napadání redakce přes GTI-ho Wolffem. To, že GTI má jediný "patent na pravdu" je všem zde přítomným "jasné" a myslím, že se tím už nenechají moc vytáčet. Dost mě ale pobuřuje, když se stále prezentace uživatele GTI spojuje s redakcí a to ještě formou, kterou prezentuje Wolff. GTI je čtenář našeho webu, Wolff je čtenář našeho webu i Ty jsi čtenář našeho webu - a všichni máte stejně daleko/blízko do redakce.
neregistrovaný "Johny.Rico"
7. 2. 2007 09:42
Re: Povedlo se.
Ty sleduješ TG že si to myslíš? Mě se to fakt líbilo, hlavně jak pak zrychloval a zavzdušňoval(hele při mluvení jo >:D >:D )se...to bylo dobrý >:-[] :yes:
7. 2. 2007 09:42
Re: NO
Nesud ho prisne, drahy Jirko. Proste ho pan GTI dohnal na pokraj nervoveho zrutenia. Aj ked jeho sposob vyjadrovania urcite neschvalujem, da sa to napisat aj inak. Ale ako si si urcite vsimol, niektore prispevky tolko preberaneho pana GTI irituju mnohych. Je pekne, ze chvali pracu redakcie (preco by ste si ho potom nezastali, ze), na druhu stranu napriklad za sposob, akym sa nedavno snazil zotriet diskutera, ktory si dovolil kritizovat komentar redaktora k videu, by se nemusel hanbit ani neandertalec. Pritom nechapem o co mu islo, pan redaktor vzal kritiku vecne a vsetko bolo o.k., jediny kto to rozpitvaval a robil zlu krv bol GTI. Ako som uz spomenul vyssie, aj mna uz nazval "stydlinom", vyslovil pochybnosti o sirke mojho dusevneho obzoru, vyspelosti a tak podobne, casto sa do ludi navaza, ked nesuhlasia s tym co pise, ponizuje ich a zosmiesnuje. Do pekla s celou jeho chvalou redakcie a aut, ked jednym riadkom dokaze pokazit naladu na cely den a sposobi, ze jednym klikom zo stranok auto.cz odchadzam a vratim sa sem mrknut obvykle az za par dni ked ma prejde zlost. Kde a co si kedy nasiel optimistickeho v podani pana GTI? Maximalne tak nejaky pocin VW pripadne "premiovky" made in Germany...No, aby som bol spravodlivy, poslednou dobou sa nasla aj vynimka, kedze hlasy proti jeho jednostrannemu obdivu cohokoklvek VW a haneniu vsetkeho ostatneho boli velmi silne.
Je to prave pan GTI ktory casto vyvolava serie prispevkov oznacovanych ako "flame". Tvoj postoj je (bez urazky) jednostranny a alibisticky a je mi luto, ze sa tu vyskytol prispevok tohto ladenia prave v podani redaktora.
Nechodim sem dlho. Najprv som bol serverom auto.cz nadseny, postupom casu ma vsak krivka kvalit v mojich ociach klesajucu tendenciu, chodim sem coraz menej (a asi nie iba ja) a mozno to tu zabalim uplne. Diskutovat ma naozaj uz niekedy nebavi (najma ked sa GTI zapoji tym svojim "nadstylom") a nebyt obcasnych naozaj super-clankov od Marka, tak ma sem uz nema az na mensie vynimky velmi co pritiahnut.
Tak prosim nerob z GTI-ho nevinneho baranka, je to skodna a skodi predovsetkym serveru auto.cz.
Zelam vsetko dobre.
neregistrovaný "Donald"
7. 2. 2007 09:34
Re: ACH, MÁ QUATTROPORTE
Já vim,ale když si ty diskuse projdeš tak zjistíš,že (ne vždy) to jsou až reakce na pouhé urážky a napadání za jeho první příspěvky.
neregistrovaný "HOMBRE"
7. 2. 2007 09:32
To chce klid
Přečetl jsem diskuzi a musím napsat jediné - TO CHCE KLID. Auto, jakým je Maserati nemůže přece nikdo ponížit v nějáký diskuzi. Já chápu, že když někdo srovnává Maserati se značkama jako je třeba Audi...toho o autech moc neví. Mě baví sledovat různou úroveň připěvovatelů, ale takovej je život :-)
7. 2. 2007 09:10
Re: ACH, MÁ QUATTROPORTE
Pekne napisane ale je to len scasti pravda. Keby si si dal trochu prace, nasiel by si spustu prispevkov s podpisom GTI, kde to nie je o autach, ale o haneni a zosmiesnovani diskutujucich, ktori nesuhlasili s jeho nazormi...
7. 2. 2007 09:03
Re: VZKAZ PRO REDAKCI
Aby som trochu dokreslil Tvoj obraz, pan GTI casto oznacuje diskutujucich, ktori s nim nesuhlasia za "stydlinov","dusevne nezralych", "dokazujicich vlastni ubohost" a tak podobne. Aj ja som niekolkokrat od neho takto schytal. Nemienim tu otvorene nadavat ako niektori (aj ked sa uz stalo aj mne, ze som sa neovladol), ale plne suhlasim s tym, ze bez pana GTI-ho by tu bol zdravsi vzduch a bez jeho prispevkov prijemnejsie diskusie.
7. 2. 2007 08:59
Re: NO
Milý uživateli Wolffe, při čtení tvých příspěvků nabývám přesvědčení, že se od GTI-ho lišíš jen slohem. K tomu to neustálé osočování našeho serveru (či redakce) z "placení" GTI-ho. Tady opravdu nechápu, jestli takovou nehoráznou blbost myslíš vážně, nebo se tímto způsobem jen pokoušíš shodit GTI-ho. Zamysli se nad tím, jestli by způsob psaní, který je GTI-mu vlastní, dával smysl, kdyby to psal někdo zainteresovaný na provozování našeho serveru. GTI-ho příspěvky se jednoznačně vyznačují nekritickým obdivem téměř všeho zde publikovaného. Vzhledem k tomu, že jeho chvalozpěvy se netýkají jen naší práce, ale stejnou měrou vždy i samotného předmětu (vetšinou tedy auta) - si pro sebe vysvětluji osobnost GTI-ho jako velmi silně optimistickou a to umírňuje mé nutkání některé jeho přispěvky "sejmout". Tvé příspěvky mi však poslední dobou připadají opravdu hodně na hraně - více, než GTI-ho.
7. 2. 2007 08:56
Re: PANDA A TI DALŠÍ
keby bolo Maserati tak dizajnovo cituproste, nedotiahnute a surove, bolo by prave tak nudne a nezaujimave ako vacsina nemeckej produkcie.
neregistrovaný "Donald"
7. 2. 2007 08:56
Re: V CR
Ta cena mi vzhledem ke konkurenci nepřijde nemístná.Q prostě nabízí trochu něco jiného a to podle mě i filtruje zákazníky.Počtem prodaných kusů určitě nebude konkurovat supersedanům z německa,ale.... Q je podle mě přesně pro ty, kterým opravdu nesedí ta německá uniformita a chladná dokonalost a chtějí i nějaké ty emoce.Bohužel, v této třídě takových kupců moc nebude.Možná trochu zkresleně mi 90% kupujících přijde jako velmi dobře situovaní manažeři nebo podknikatelé, průmyslníci, kteří nepotřebují a nechtějí řešit nějaké emoce a sportovní ambice.... chladná dokonalá serioznost.A pak bude pár zákazníků, majitel dostihové stáje, vlastník golfového hřiště,yachtklubu.... prostě lidé kteří si dovedou trochu víc užít života a tam by mohli být potencionální zákazníci.... cože,přední sedáky mi trošinku tlačej stehna..hmmm, ale umí to točit do 7500 a sedí to jak na lepidle ne?... fajn, tak beru A ano, k takovému zákazníkovi mi sedí i to sako od Armaniho, k německému manažerovi opravdu ne a podobně to vnímám i s Q
7. 2. 2007 08:50
Re: Blud
Nadradenost dizajnu BMW, Audi....kde si zobral taku blbost? Dizajnovi krali bolli a su Taliani, nemecky dizajn je voci nim strohy, nudny a o dve triedy slabsi. DIzajn posuvaju vpred Taliani a tiez Francuzi, nemecka "dokonalost", to je len slaby odvar bez chute a vône....
7. 2. 2007 08:45
Re: německej degener
Precitaj si co najviac prispevkov od GTI-ho a urob si usudok sam.
neregistrovaný "Donald"
7. 2. 2007 08:36
Re: ACH, MÁ QUATTROPORTE
Server Auto.cz je o autech. Diskuze pod články je předpokládám taky o autech. GTI píše o .... autech. Ano, někdy trochu kontroverzně a i trochu posměšně, ale ... o autech. To, že to někteří jedinci neunesou je smutné, ale potom už nereagují na původní téma, ale na osobu s nickem GTI. A ted by mě zajímalo, jak tvůj příspěvek souvisí s testem Q a nebo aspon nějak vzdáleně s tématem kolem aut. V mých očích mi přijde, že ty a tobě podobní zde škodí o dost víc než nějaký GTI. Abych řek pravdu, tak se zdejším superdiskutérem docela často nesouhlasím, ale proč bych s tim měl otravovat dalších X lidí zde. Nadhled chlapci, nadhled :no: :no:
neregistrovaný "nastran"
7. 2. 2007 08:16
Re: TAK ASI TAKHLE
omlouvám se, nějak jsem si ty dva příspěvky spojil v jeden.
neregistrovaný "Donald"
7. 2. 2007 08:11
Re: PANDA A TI DALŠÍ
:yes: :yes: >:D >:D >:D >:D
neregistrovaný "Donald"
7. 2. 2007 08:09
Re: vzdyt ja netvrdim
Ano, příměra k CLS mě taky napadla a ač německá auta moc nemusim, tak tady bych si asi i CLS vybral
neregistrovaný "Donald"
7. 2. 2007 07:54
Re: TAK ASI TAKHLE
Pokles točivého momentu ve vysokých otáčkách je jasný, ale pořád jde hlavně o výkon a závodní auta pracují pořád v režimu (nebo okolo režimu) nejvyššího výkonu. Jako jediné mínus vidím spotřebu, ale pak je otázka o kolik by závodní auto s turbo benzínem bylo rychlejší než diesel a jestli by se větší počet zastávek nevykompenzoval lepšími časy na kolo.
neregistrovaný "wolff"
7. 2. 2007 07:40
Re: Slechtic / burzoazie
No já za to nemůžu, že BMW má z 6,0 l +- stejný výkon, jako má MAserati z 4,2. To není problém Maserati, jinak neví jak si to s tím motorem myslel. Sedmička váží hodně přes 2 tuny, MAserati váží 1,7 T. To MAserati má úplně někde jinde jízdní vlastnosti... To je fakt diskuze o ničem... A znovu říkám...kde si našel tu cenu Maserati, dej odkaz..že stojí 3,2 mil...,byť něco takovýho říkali...Ale cena u Maserati je čistě individuaizovaná...
neregistrovaný "wolff"
7. 2. 2007 07:31
Re: PANDA A TI DALŠÍ
>:D >:D >:D >:D >:D :yes:
neregistrovaný "wolff"
7. 2. 2007 07:30
NO
Chyba je úplně někde jinde... Vůbec připustit, že 7ka a A8 a další jsou konkurencí pro MQ4. To tak prostě není a Maserati jako značku to degraduje (zajímavé je, že to přiznávají i sami majitelé BMW a spol., že Maserati je někde jinde). Maserati stojí i cenově nad nimi. Mě se strašně líbí jak ubohý odborník tady píše, že je 7ka pohodlnější...A že má pohodlnější sedadla... P.S. Neseděl sem na horších sedadlech než má 7ka 5ka v zadu...Tak nepřirozeně kroucené opěradlo a opěrka hlavy někde až za sedadlem...S Maserati nesrovnatelné... No hrozně se mi líbí, že po tom, co si autoři museli vymyslet nějaký zápor - a to sedačky a automatickou převodovku (mimochodem, neřekli, že je špatná, spíše, že se k tak výjimečnému vozu nehodí), tak se toho odborník chytá...a hned vidí Mercedes, nebo snad i Panameru jako lepší alternativu... Mimoto, Maserati je skutečně vyprodané na x-let dopředu...a možná by bylo zajímavé zjistit statistiky prodejů,ale možná bych nebyl daleko od pravdy, kdybych řekl, že se Maserati s cenou okolo 3,5 mil prodá v Německu víc, než za stejnou cenu všech Mercedesů, Audi a BMW. Už se neúčastním těchto demagogických keců, nahrává se tak akorát tomu místnímu placenýmu STBákovi. Mluvit tímto stylem jak to on předvádí si Maserati prostě nezaslouží a nehodlám ho, ubožáka, v tom dále podporovat. Ať se s celým koncernem a se skopčákama, klidně udusí. Mějte se tady na tom servru, ztratil díky přispění zdejších autorů kteří sice umí svoji práci dobře, ale pro korunu si nejspíš nechají vrtat koleno...ÚROVEŇ...(úroveň odpovídá někde webu v Moldávii)...Takže GTI :no: :no: :no: Server auto.cz :no:
neregistrovaný "essesant"
7. 2. 2007 02:51
Re: Slechtic / burzoazie
Nevis co tlapes! Samozrejme, ze Quattroporte neni primarne urcena na cestovani s ridicem (ikdyz i tak byva pouzivana) ale i v testu tvrdili ze to je zrejme nejovladatelnejsi sedan sveta. To ti nestaci? Prevykonovana natunena nadhera nikdy nebude stylem konkurovat Maserati. Jde o znacku, tradici, kontrukci... Jeslti tohle nekdo nevidi, tak je slepy.
neregistrovaný "essesant"
7. 2. 2007 02:43
Re: Blud
jj presne a proto jsem na to nereagoval. "Apostola" si muze strcit se vsema tendencnima novinarema a dementnimma analogiema nekam! Ten predchozi prispevek je nehodny odpovedi. Argumentoval jsem korektne, ale kdyz nekdo zacne svuj prispevek hned manipulaci o Apostolech, tak at si ho necha.
neregistrovaný "essesant"
7. 2. 2007 02:32
Re: V CR
mozna ani 3 nejsou, ale spis zavist a snaha po konformite v tom bude. V jeho domovine to takova rarita neni. ;-) Vubec si nedokazes predstavit jak clovek, ktery hodla utratit pres 120 000€ za auto uvazuje! Ital, ktery je hrdy, na to ze je Ital a vyznava italske tradice a styl silne tenduje ke koupi QP. Jak jsem psal vyse, Maserati je o zazitku. Kdokoliv, kdo v tom nejel to skoro nemuze soudit! Netvrdim, ze MB S nebo BMW 7 jsou spatna, ale je to holt "uplne jinej sport, uplne jina liga" jak pravi klasik ;-) PS: Ta vyjimecnost je na nem prave pritazliva, ale jeden na to musi mit koule ;-) Komu je uz od mala priskripli do VW klesti se na Maserati nikdy mentalne nezmuze.
neregistrovaný "astony"
7. 2. 2007 01:43
Re: SPORTOVNÍ LIMUZÍNA
jestli znáš šest majitelů QP, tak se zřejmě pohybuješ ve velmi, velmi zvláštních a jedinečných kruzích. Ale spíš bych na tebe použil otřepané pravidlo "tří" z nejmenovanýho filmu a i pak bych ti ztěží věřil.

A teď k věci. QP je opravdu o životním stylu. O cenu tady nejde. Myslím že většina majetných lidí, kteří se o auta aspoň trochu zajímají, QP znají. Většina z té většiny QP odepíše dřív než si toto auto připustí jako možnou volbu. Ti co zbývají se aspoň zasní a představí si, jaké to je jezdit s motorem od ferrari, ale pak se proberou a koupí si A8, BMW7 nebo MB-S. A proč? Protože QP na ně nestačí a jeho vyjjímečnost ho řadí hodně stranou. Je to tak jedinečný, až z toho jde obava tohle vozidlo vlastnit. A že sem vynechal těch několik jedinců kteří si to opravdu pořídí? To jsou ti, co do toho jdou prostě pohlavě. Ví že A8, BMW7 nebo MB-S jsou pohodlnější, praktičtější atd atd... ale jdou do toho. To je prostě láska.
neregistrovaný "chegue"
7. 2. 2007 01:39
Re: V CR
hochu pro me Maserati znamena vic nez tvoje hvezdne nebe dohromady, vis proste kazdej mame tu svou stastnou hvezdu, dogmatizovanim tvejch nazoru to nezmenis ani kdybys je psal do konce veku;) A jestli cekas na odpoved Panamery.. nebud blahovej, mam pocit ze Maserati s Q zrovna nema problem s odbytem (neni to jeden z duvodu proc Porsche stavi podobne zamereny auto, co myslis?). Ses mozna posledni kdo to jeste nevi:D Ciao a slunce v dusi
Ps: priste nezapomen popremyslet proc ses otocil za tim Qckem mezitim co vedle tebe zastavila Áosmicka;)
neregistrovaný "essesant"
7. 2. 2007 00:59
Re: SPORTOVNÍ LIMUZÍNA
Nevim kde se v tobe bere takova namyslenost a jistota psat, ze Panabezpera, ci jak se ten budouci "skvost" od VW se znackou porsche bude jmenovat, bude tak skvela?! Ty kecy o prevodovce jsou nesmysl!!! Prevodovka je super, jen se diky svemu charakteru nehodi pro automaticky rezim. Tys na tom sedadle sedel? Ja osobne jsem na nem neshledal nic divneho. Mozna existuji i lepsi, ale to neznamena, ze ta v QP jsou spatna! Maserati je zpusobem vyroby, pouzitou technologii a hlavne stylem VYS nez ta deutschlandska triada, vzdyt o tom hovori i prodejni cisla (vyroba je tak jak tak beznadejne vyprodana, to jen aby to zas nekdo neprekroutil) Skutecne se nehodi jen pro dva - ta zadni sedadla jsou, ac to karoserie maskuje, plnohodnotna, prostorna a skutecne pohodlna. Osobne znam asi 6 majitelu QP a neni to o rodinnem stavu nebo, ale spise o osobnim stylu.
neregistrovaný "essesant"
7. 2. 2007 00:38
Re: zadne prekvapeni
Naprosta vetsina diskutujicih jej ani poradne nevidela! Za prve lide maji tendenci neco spise hanit nez chvalit a zadruhe tohle auto je krasne, luxusni a stylove(alespon podle nekoho), coz je videt na prvni pohled, nicmene jeho hlavni prednosti ale clovek pozna az pri jizde. Proste trojuhlenik motor-prevodovka-podvozek tady funguje na 100%. Vzdyt vam to rekli i v testu! (az teda na ten automaticky rezim, ktery je pouzitelny toliko s lehkou nohou na plynu, ale kdyz chcete tlaci, tak tam je manualni razeni, ze) Pocit z interieru je nazivo velice silny. A oproti MB S a Audi A8 se kterymi mam osobni zkusenost, to je jiny vesmir! Schvalne se podivejte jeste jednou kolik % interieru je calounenych! Predni sedadla jsou nastavitelna ve 14 smerech, takze si kazdy svoji pozici jiste najde. Navic v ramci personalizace interieru lze urite zasahovat i do sedadel. To, co tady na konto Quattroporte nekteri pisi, mi prijde, spise nez alespon quasi objektivni nazor, cista zaujatost. PS: a to tve prirovnai k Superbu je vazne totalne stupidni a hlavne naprosto mimo misu! Vzdyt superb patri na dno sve tridy a maserati je jmeno, klasa, fame fatal a sportovni spicka sve tridy! Tve myslenkove pochody mi prijdou absurdni.
neregistrovaný "essesant"
7. 2. 2007 00:16
Re: Co to placate
o SPATNE prevodovce??? Ta prevodvka konstrukcne vychazi z F1 a Ferrari bylo prvni, ktere ji zacalo montovat do seriovych aut. Cambiocorsa a Duoselect jsou jejimy klony. Jedine, co je na nich v mych ocich spatneho jsou fixni packy pod volantem! Jinak je skvela. Dobre automaticky rezim neni tak pohodlny jako u automatu s hydrodynamickym menicem, dobra, ale manulani rezim je bomba. Ridil jsem Gransport s packama presunutyma na volant a byla to extaze! Rychle razeni, skvela funcke automatizovane spojky, bleskove podrazovani no jednim slovem nadhera. Duoselect v Quattroporte je pry jeste lepsi... Jedina prevodovka, ktera se ji muze rovnat je nove ustroji od BMW. Jaky horsi jidni komfort? O tom tam snad byla rec? Ta nove prevodovka bude navic, Duoselect samozrejme zustava! Filozofie je podobna CLS, ale pritom prostor na zadnich sedadlech je formatu plnohodnotne limuziny. A jeste k personalizacim vzhledu: Standartni firemni program nabizi moznosti na hony vzdalene od obycejnych MB, BMW nerkuli Audi a blizi se spise k Bentley a RR, kdo neveri, pohlednte na firemni web. Jak jsiz vyse trefne poznamenal wolff: Maserati je slechtic mezi MB, BMW a Audi burzoazii.
6. 2. 2007 23:54
Re: Děkuji redakce
No ako Ta tu tak precitavam, tak Ty si tiez jasny >:D
6. 2. 2007 23:52
Re: Děkuji redakce
Pocuj Tome! Precital si si aspon par z tych miliontisicpatsto prispevkov od GTI??? Tie jeho grci sa naozaj nedaju citat a je to prave on, ktory tu spini diskusie!!! Naozaj mi niekedy pripada ako nejaky script a nie realny clovek - stale dookola tie svoje VW dristy :no: :no: :no:
6. 2. 2007 23:28
Re: Blud
GTI, prekvapil si ma, ved predsa kazdy dobre vie, ze Maserati Quattroporte musi este vela popracovat aby sa k Tvojmu SuperBleecku aspon priblizil, no nie? >:D Jezisi, ty ses ale magor 8-s
anonym
6. 2. 2007 23:15
Re: SPORTOVNÍ LIMUZÍNA
nemyslím si, že cena je přemrštěná...ten motor bude lahoda, image asi (?) taky větší u většiny populace naž A8,7,LS,S...já bych tahle auta nesrovnával...každé jde jiným směrem (přesně jak jsi napsal)
6. 2. 2007 22:53
SPORTOVNÍ LIMUZÍNA
Je to problém. Auta a jejich styly jsou dokonale vyselektované a najít skulinu (CLS) je dnes velmi obtížné. Umanutost, s jakou Maserati vyrábí v nevelkých počtech desetiletí nadupanou, velkou sportovní limuzínu je na velký obdiv. Jenže, základní problém omezené úspěšnosti tkví právě v přednostech tohoto vozu. Nelze, prostě v tomto segmentu, nelze dodávat vůz, který vykazuje uživatelské rozpaky. Sedadla v takovéto limuzíně musí, prostě musí být těmi nejlepšími sedadly světa. Zrovna tak převodovka. Přitom zjištění redaktora při testu se v tomhle neliší od obdobných testů, které tu proběhly v tištěných pariodikách, a můžeme je proto považovat za objektivizované zjištění. Takže v tomhle se prostě slevit nedá. Všichni si umíme představit, jak zamíchá karty produkt od PORSCHE... ano, PANAMERA... to bude ta pravá odpověď na to, jestli nadupané velké ryze sportovní limuzíny mají právo na život. A protože PORSCHE neskutečně jede, jeho modelová politika je jedna velká trefa, a i tolik kritizovaný Cayenne se postupně stává bezkonkurenční ikonou sportovních SUV, bude i Panamera nepochybně hlavním hráčem na tomto poli. Pravděpodobně dražší ještě bude ASTON MARTIN s Rapidem... P.S. Kdesi jsem četl, že Maserati zápolí s tím, že je veřejností podvědomě přijímán jako velmi drahá značka (na úrovni Aston Martin), což mu komplikuje úspěchy na trhu. Jo, osobně bych (spolu se zjištěními v testu) považoval za přiměřenou cenu tohoto vozu částku do 3 miliónů. Protože nad touto částkou se pohybuje hvězdné nebe, tedy BMW7, MB-S a AUDI A8, což jsou produkty, které nemají problémy s tvarem sedadel ani s převodovkou... to jsou vlastně nejlepší auta světa v té přístupnější cenové hladině... A na závěr zásadní postoj. Quattroporte je dokonalé auto nikoliv pro to, aby jezdilo jako firemní vůz a vozilo 4 manažery od veletrhu k veletrhu. To je auto, co usiluje o to, mít duši, co tě chce zaujmout, strhnout... chce to prostě singlistu, případně s dámou vedle na sedadle, jezdit pro radost ve velkém autě. A kdo to zná, kdo zažil přechod z menšího auta do většího, ten ví, že vnitřní prostor, jeho velikost je ceněná kategorie. Takže prachy, kočka k tomu a kvádro od Armaniho pohozené na zadní lavici. Pak Quattroporte nemá chybu (možná). Ovšem to, jestli se člověk nenechá zlákat menším, dvoudveřovým modelem, to je právě ta otázka otázek ve vztahu k Maserati Quattroporte. Zkus si na ní odpovědět, případně sem napsat svůj postoj.
neregistrovaný "FX"
6. 2. 2007 22:53
Re: Slechtic / burzoazie
Já BMW nikde nezmiňoval, to jsi sem zatáhl ty. Dokonce i bez znalosti ceny základu TEBOU zmíněné 760iL. A znovu opakuji, 760iL stojí v základu pořád více, než MQ v základu. Naopak Maserati nenabízí žádnou jinou motorizaci, která by se jinak dala srovnat s BMW. Osobně tyto vozy nesrovnávám, ani sem to nikde nepsal. Druhá strana je, co je exkluzívní a co méně. O to ale v tebou vedené diskuzi nešlo, jinak bys nepsal to, na co nyní upozorňuji. Tak o čem diskutovat? O tvých chybách?
anonym
6. 2. 2007 22:48
Re: Povedlo se.
to čtení bylo dobré :yes: . V TG by přečetli první dvě tři slova, podívali se do kamery a papír zahodili >:D
neregistrovaný "FX"
6. 2. 2007 22:32
Re: německej degener
GTI píše nejčtenější blog tady na Auto.cz, jak jsem zjistil, prostě umí. Vy ostatní jen kecáte a asi závidíte. Rovnat se s ním nemůžete. V tomto případě to chce činy, ne hromady invektiv.
6. 2. 2007 22:26
Re: ACH, MÁ QUATTROPORTE
Koukám, že tu střídáš nicky, jak na běžícím pásu :no:
neregistrovaný "FX"
6. 2. 2007 22:26
Re: PANDA A TI DALŠÍ
Tohle je čistě subjektivní pohled, bez jakéhokoli reálného základu, rozuměj čísel. Nejlevnější ojetý Aston se dá sehnat za cenu nového Maserati Q. Prestiž obou značek je v západní Evropě vnímána naprosto odlišně. Jinak řečeno, kdo má na Astona, koupí si ho, kdo ne, sáhne po Maserati. Toto mi potvrdil vlastník Maserati 3200GT.
neregistrovaný "Milý stydlín"
6. 2. 2007 22:07
Re: Slechtic / burzoazie
tak o tom nediskutuj >:-[] Až na poslední větu souhlas :yes:
neregistrovaný "wolff"
6. 2. 2007 21:38
Re: Slechtic / burzoazie
Jak si přišel an to, že tohle Maserati stojí 3,2 mil. Tohle je hodně neoficiální cena... Pokud to BMW stojí 3,7 mil, tak je to rozdíl půl milionu. Což pak stačí an to maserati dát keramický brzdy, které to BMW má taky a si na stejné ceně. Přičemž u Maserati se v podstatě bavíš o základním modelu této limuzíny, přičemž BMW máš top verzi co z bran automobilky může vyjet. V podstatě sem napsal, že nejdražší BMW stojí tak jako tohle Maserati. Ono lepší by yblo vzít průměrnou cenu mnodelů, který u BMW bude někde kolem 1,5 mil, přčemž u Maserati se bude pohybovat kolem 3 mil. Což je podle mě zásadnější rozdíl, jestli je nejdražší BMW o 0,5 mil. dražší... Nevedeme žabomyší války. Exclusivita Maserati je s Bmw nesrovnatelná... A je pod moji úroveň o tom tady diskutovat...
anonym
6. 2. 2007 21:30
Re: německej degener
No jenže GTI a jeho postoje a názory bohužel vzhledem k četnosti a výskytu an nejčtenějším automobilovém servru již nejsou tak docela anonymní...
neregistrovaný "wolff"
6. 2. 2007 21:25
Re: PANDA A TI DALŠÍ
No cena a vnímání značky je stejné... U Maserati je problém ten, že trošku zlidovělo pod tíhou Ferrari... ;-)
neregistrovaný "POMOC"
6. 2. 2007 21:18
Re: ACH, MÁ QUATTROPORTE
Opravdu bych se přimlouval u redakce aby alespoň zvážila nějakým způsobem omezit diskutujícího se jménem GTI. Je totiž čistým faktem, že on v diskuzích absolutně nic nepřidá k věci a tím pouze ničí veškeré diskuze, které zde probíhají. Jeho rádoby vtipné, ve skutečnosti trapné donekonečna se opakující slovní průjmy mě opravdu otravují. Pokud zde pan GTI bude dále tolerovám budu nucen tento jinak dobrý server už nenavštěvovat. Myslím, že nejsem sám s tímto názorem a redakce tohoto serveru je sama proti sobě.
neregistrovaný "FX"
6. 2. 2007 20:20
Re: TAK ASI TAKHLE
Toto jsem psál já, FX...
anonym
6. 2. 2007 20:17
Re: TAK ASI TAKHLE
Nepíši nic o kompresních poměrech, reaguješ na jiného autora.
neregistrovaný "sys"
6. 2. 2007 20:14
Re: ACH, MÁ QUATTROPORTE
>:D tak nejak :yes: >:D
neregistrovaný "Milý stydlín"
6. 2. 2007 20:13
Re: Děkuji redakce
Nikdo neříká, že ne. Tento příspěvek jsem nemínil jako další kritiku tvojí osoby ;-)
neregistrovaný "Nastran"
6. 2. 2007 20:07
Re: TAK ASI TAKHLE
Turbo - jediná věc, kterou turbo dělá je, že dodá více kyslíku - lepší hoření. Spalí se více paliva, je jedno jestli nafty nebo benzínu. Spalování v motoru (diesel nebo benzín) je nedokonalé a tak se nespálí všechno palivo, pokud dodáme více kyslíku, spalíme toho paliva víc. Ano diesel má lepší účinnost než benzín, rozdíl je ale jen několik procent. To, co píšeš o kompresních poměrech, síle, která se nerovná výkonu - z toho jde poznat, že nevíš, o čem mluvíš :no: S fyzikou jsi na tom opravdu bledě. Pokud si chceš povídat o fyzice, můžem, ale nejdříve něco nastuduj ;-)

P.S: vývojem turbodmýchadel se živím, dělám vedoucího oddělení matematickofyzikálních výpočtů a naše firma dělá turbo pro Audi LeMans
.... fea.blog.auto.cz
neregistrovaný "misogsk"
6. 2. 2007 20:02
Re: ACH, MÁ QUATTROPORTE
jj hola pravda :-! Radsej s fotkami nevymyslat, ese sa to tu zmeni na ples priser:) :-!
neregistrovaný "misogsk"
6. 2. 2007 19:59
Re: Děkuji redakce
Uznavam, vzdy tu nadavam na tupcov co pouzivaju nadavky namiesto argumentov, hold aj majster tesar sa utne, ale mal som pravdu a argument som pouzil, cenu si najde v cenniku ak mi neveri. Pouzil som len zly slovnik. Ospravedlnil som sa a myslim, ze to staci.
neregistrovaný "Milý stydlín"
6. 2. 2007 19:44
Re: Děkuji redakce
Takových je tu víc. Wolff akorát úspěšně dotahuje Mistra... >:D
neregistrovaný "Johny.Rico"
6. 2. 2007 19:41
Re: Děkuji redakce
Nerad to dělám(pouštění se do hádek), ale je to pravda...ještě podpis prosím...
neregistrovaný "Johny.Rico"
6. 2. 2007 19:34
Re: Děkuji redakce
Jako přečetl jsem selou diskuzi..no hrůza..to je jediná chybička na tomto serveru...Ten GTI..no neměl by tu bej..víte jde o reklamu...povídá se o tom i na jiných serverech...velmi, velmi sporadicky, ale ano(reklama)..jinak s tímto názorem souhlasím...je to tak prstě..
neregistrovaný "Well"
6. 2. 2007 19:32
Re: Děkuji redakce
A kdo znás to nedělá? Každý máme svoji oblíbenou automobilku. Mnoho z nás se tu rádo hádá, provokuje... Kdo se nechá vyprovokovat, tak prohrál. Ty jsi to Wolffe prohrál dnes. GTI tě prostě dostal ;-) .
P.S.: doufám, že teď nebudu brán jako jeden z jeho nohsledů - VW vážně nemám rád ;-) .
anonym
6. 2. 2007 19:31
Re: Děkuji redakce
V kombinaci s tím že v určitých věcech zase pravdu nemá,z něho dělá obyčejného, nesebekritického burana. Hold špatná kombinace vlastností na diskuzi.
neregistrovaný "Well"
6. 2. 2007 19:26
Re: Děkuji redakce
Jasně, GTI je kořením života tohohle webu a snad až na hádku s Alessiem o videu k českému super autu se vždycky vyvaroval sprostých a urážlivých vět. Souhlas s FX a redakcí.
Avatar - VDC
6. 2. 2007 19:23
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
neregistrovaný "sys"
6. 2. 2007 19:21
Re: ACH, MÁ QUATTROPORTE
Vim co jsi mel na mysli :), ale porad nevidim duvod desit diskutujici svym "ksichtem" :)
neregistrovaný "Well"
6. 2. 2007 19:12
Re: Blud
To že tahle limuzína je schopná řezat zatáčky a vzbuzovat touhu to každému nandat bych nepovažoval za zápornou vlastnost tohoto auta - spíš naopak (je to na řidiči, jak s ním pojede), ale že to Německé ekvivalenty nedokážou, že mají podprůměrné řízení na úrovni vozů SUV, bych naopak viděl jako velký nedostatek těchto vozů. Proč ospravedlňovat něčí neschopnost? Ať se to týká sedaček v Maserati nebo podvozku a řízení v MB, BMV a Audi.
neregistrovaný "Milý stydlín"
6. 2. 2007 19:12
Re: Děkuji redakce
I on mohl v klidu napsat cenu 760Li a umlátit ho tím pádem argumenty. Nadávky jsou i tam naprosto zbytečné - jako všude v diskusi, má-li být aspoň trochu na úrovni... Prostě nadávka jako nadávka, i wolff má v určitých věcech pravdu, jen to neumí prodat.
neregistrovaný "gtiii"
6. 2. 2007 19:09
Re: ACH, MÁ QUATTROPORTE
No jasne, ale ve vetsine diskuznich for je moznost mit takovou tu malou fotku u prispevku. Samozrejme jsem nemyslel fotku velikosti A4 jak se GTI opaluje nekde na nuda plazi.
Zase takovy fanda nejsem :-)
neregistrovaný "misogsk"
6. 2. 2007 19:03
Re: PŘEKVAPENÍ?
Co sa tyka toho, ze nemecka trojka(esteze to nie su svedske znacky :-)) zavana masovostou, to si vystihol presne, ano su to masove auta. No ja si radsej vyberiem auto, kore mi padne, ktore mi vyzenie tlak k infarktu uz pri prvom pohlade a takym autom z luxusnich limuzin je pre mna Audi A8, aj ked je to masove a audi patri pod koncern VW, ale pre mna by to v tejto oblasti bola jasna volba. Je pravda, ze prave ta nemasovost dava Ferrari, Lamborghiny, Aston Martin(a inym podobnym znackam) ten punc originality, no to nie vzdy staci na to, aby tie vozy mali ten spravny efekt na potencionalneho majitela. Smutnym prikladom je Jaguar.
neregistrovaný "FX"
6. 2. 2007 19:00
Re: PANDA A TI DALŠÍ
A to jako jak? V čem konkrétně nemám pravdu? Oprav mě prosím.
neregistrovaný "Well"
6. 2. 2007 18:59
Re: Blud
Ten Superb musí být super kára. Jeden ho srovnává s Maserati a nedávno jsem četl, že na jeho designu jedna nejmenovaná Mnichovská automobilka postavila BMW řady 1 Coupé. Sakra a já se v tom českým zázraku ještě nesvezl ;-) .
neregistrovaný "FX"
6. 2. 2007 18:58
Re: Děkuji redakce
Nutno rozlišovat, kdo píše příspěvek proto, aby se účastnil diskuze, nebo proto, aby v první řadě slovně zaútočil na přispěvatele.
neregistrovaný "Johny.Rico"
6. 2. 2007 18:57
Povedlo se.
Statistiky + srovnání + ukázka spotřeby atd...to je super nápad. Jde vidět, že se opravdu lepšíte..upřímně, tohle video mě bavilo ze všech nejvíc(nejvíc jsem se pobavil jak jsi tam Libore četl ty doplňky na tu kůži, to jsem se fakt smál...jo luxus je luxus), ikdyž jsem čekal nudu, fakt. A zvolili jste dobře aji auto..už musíte být přežraní sporťáky...No a ještě k tomu interiéru..a k té kůži...seděli(vlastně seděli :-) ) a všimli jste si interiéru Range Roveru (Vogue hlavně)? Ta kůže, ty plasty, ten chrom a dřevěný dekor...nejsem příznivec této značky(snad kromě Disca), ale ten Range mě uchvátil...a to SUV taky moc nemusim. Jinak sorry za odbočení, ale musel jsem...Jo dobré autko jste to testli..a zkuste hádat, proč se neprodává..ano, cena..cena cena cena ;-\ ...a žere to děsně..Jinač jsem spokojen :yes: :yes: :yes:
neregistrovaný "misogsk"
6. 2. 2007 18:54
Re: Děkuji redakce
Hej tak pozor. Su tam len dve nadavky. A to nie je ani zdaleka tolko co pouzil wolff len si to precitaj. Ak nepovazujes za nadavku estebak, tak ja ano.
A az na tie dve nadavky to slusne bolo, nechal som sa trochu uniest, takze sa velmi ospravedlnujem. :-!
neregistrovaný "FX"
6. 2. 2007 18:54
Re: německej degener
Tyto "hesla" by se měly používat v jiných situacích, ne v anonymních internetových diskuzích. Zde jsou bezúčelné, kontraproduktivní.
neregistrovaný "sys"
6. 2. 2007 18:53
Re: PŘEKVAPENÍ?
Nevidel bych v tom nic zasadniho...osobne nemam duvod psat oslavne ody na neco co je memu srdci blizko. stejne tak jako nemam duvod plivat na neco co je pro mne velmi vzdalene. Nijak zvlast bych nebral diskuzi jako bernou minci. V pripade ze si delas pruzkum typu "pro" a "proti" mne si muzes pridat na stranu "pro". Mimochodem nevidim jediny duvod proc nekomu vyvracovat nozory ohledne designu, uz jen proto, ze je to ciste subjektivni vec a proto diskuze na tohle tema vidim v naproste vetsine jako irelevantni.
neregistrovaný "Milý stydlín"
6. 2. 2007 18:49
Re: VZKAZ PRO REDAKCI
Vidíš, a přitom je to Topolánek... >:D
neregistrovaný "Milý stydlín"
6. 2. 2007 18:47
Re: Děkuji redakce
Je plný jednoho sprostého slova! Zato mnou citovaný přispěvek "Datum: dnes 15:38 Autor: neregistrovaný: "misogsk" [85.216.238.XXX]
"Najdrahsie seriove BMW nestoji tolko co tento mazel v zaklade?". Ty si bude idiot, alebo len somar a este k tomu hluchy. Porovnaj si cenu BMW 760Li s tymto. Ty si tie urazky neodpustis vsak?" je podle Vás slušný? Je tam stejně nadávek, jako ve všech wolffových blábolech okolo dohromady a nikomu z auto.cz to nevadí... Ptám se proč? Jsou si snad někteří přispěvatelé rovnější?
neregistrovaný "sys"
6. 2. 2007 18:43
Re: ACH, MÁ QUATTROPORTE
Pochybuju, ze umisteni sve fotky je v diskuzi k necemu dobre...jde o nazory ne o vzhled...ten si trenuj na diskotece
neregistrovaný "sys"
6. 2. 2007 18:41
Re: PŘEKVAPENÍ?
Tak jestli jsem to pochopil tak jak to bylo mysleno, tak nejde o ridicak, nebo vuz jako takovy, ale spis o vek :)
neregistrovaný "Milý stydlín"
6. 2. 2007 18:32
Re: Slechtic / burzoazie
urážíš tu jen ty, on byl slušný a na názor má právo...
neregistrovaný "GTIii"
6. 2. 2007 18:29
Re: ACH, MÁ QUATTROPORTE
GTI nemohl by jsi tady hodit svoji fotku? Opravdu by mě zajímalo jak vypadáš -> když už si taková STAR tady na auto.cz
neregistrovaný "element5"
6. 2. 2007 18:23
Re: ACH, MÁ QUATTROPORTE
Ale GTI, koukám, že jsi nevydržel a dodal sem trochu těch emocí sám ;-) Jinak moc hezky popsal Quttroporte Lones na svém blogu.
neregistrovaný "element5"
6. 2. 2007 18:22
Re: ACH, MÁ QUATTROPORTE
Ale GTI, koukám, že jsi nevydžel a dodal trochu těch emocí sám ;-) Jinak moc hezky popsal Quttroporte Lones na svém blogu.
neregistrovaný "wolff"
6. 2. 2007 18:16
Re: německej degener
A neříká ti něco heslo!!!? MLČET ZNAMENÁ SOUHLASIT!!! ???? ;-)
neregistrovaný "wolff"
6. 2. 2007 18:11
Re: Děkuji redakce
No možná tvoje škoda... >:-[] ;-)
neregistrovaný "wolff"
6. 2. 2007 18:10
Re: PANDA A TI DALŠÍ
No to bohužel není pravda...akorát si ukázal neznalost... :no: ;-)
neregistrovaný "wolff"
6. 2. 2007 18:06
Re: PŘEKVAPENÍ?
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
6. 2. 2007 18:03
Re: PŘEKVAPENÍ?
Ty jsi krutý, vůči čechům... tys také? Neviděl bych to tak černě, ostatně máme tolik velikánů, s nimiž se můžeme pyšnit jako málokterý národ... a už vůbec bych nedával do spojitosti nějaké historické vzhlížení k němcům... ostatně, přečti si dějepis... kdo ke komu vzhlížel, tedy pokud vůbec. Ta inspirace německými auty, zejména premiovým segmentem a Porsche, to je než inspirace znalých... vědomí kvality, a v tom, ať na němce nahlížíme jakkoli, jsou prostě nepřehlédnutelní... a v Evropě nepřekonatelní. Dát si preso někde ve Veroně v kavárně a vpíjet se do žul lásky kolem sebe... to je jeden rozměr života. Zrovna tak se můžeš potulovat sešeřenou Paříží a pokud jsi dost vnímavý, půjde toho dost do tebe... jenže není pak od věci naskočit do Carrery a odpálit směr Praha jako drak...
neregistrovaný "t.it"
6. 2. 2007 17:54
Re: PŘEKVAPENÍ?
Srovnávat Maserati s německou trojkou klidně můžete, ale
Maserati je art, stejně jako Ferrari,Lambo,B,RR a Aston. Jag je bohužel před smrtí a nepomůže mu ani nové XK, které se v některých časopisech až příliš vychvaluje, protože už nic jiného nezbývá. Vzpomínáte, když vyjelo předešlé XK? I když se dnes plije na jeho jízdní vlastnosti, bylo to výjimečné a vzrušující auto /zvenku i zevnitř/ To dnešní vypadá jako luxusní Hyundai s tristní technikou /kromě toho al/ Německá auta /a to včetně Porsche/ jsou sice po všech stránkách na nejvyšší úrovni a to i estetické /až na 7,Cayenne apod./ ale smrdí masovou výrobou a chybí jim aristokratický duch.
A nedělejte si srandu s Maybachem a Bugatti, tehdy ano,
ale nit je již dávno přetržena a jejich jména byla zneužita bohatými "no namy" k vytvoření čehosi.... Jsou věci, které se prostě nedají koupit. český národ /a nejen on/vždy vzhlížel k němcům, a proto ta touha malého člověka, který se stal velkým, vlastnit německý vůz a stát se konečně někým na úrovni s image. Proto také můžete tak často vidět majitelé těchto aut v teplácích apod. Němec a úbersedan je přirozená věc, ale u čecha se vždy podívám, jestli nemá náhodou ještě tričko s velkým nápisem diesel a zlaté Rolexy z číny.
neregistrovaný "Tomáš (AUTO.CZ)"
6. 2. 2007 17:53
Re: VZKAZ PRO REDAKCI
Co je to BAN a jak funguje?
anonym
6. 2. 2007 17:38
Re: VZKAZ PRO REDAKCI
Wolffe, svými postoji, názory a chováním mi připomínáš silně Paroubka.
6. 2. 2007 17:34
ACH, MÁ QUATTROPORTE
Ach, má Quattroporte, ty uhrančivá krásko s hvězdou na koruně, ty sne mých snů. Do tebe usínám a s tebou se rodím. Tvá nekonečná pouta lásky ovinula mé srdce a oslepila můj zrak. Jsi proto, abych byl. Jsi proto, abych žil... Ach, má Quattroporte.
neregistrovaný "misogsk"
6. 2. 2007 17:21
Re: PŘEKVAPENÍ?
Zaujimal by ma dovod, preco su nazory ludi, ktory nemaju vlastne auto irelevantne?
To, ze si viem predstavit v garazi aj nieco, z mojho pohladu, lepsie, krajsie, je snad zle? Mne Maserati nic nehovori, ano ma to motor z Ferrari a dizajn pininfarini, ale ak chcem luxuxne auto, ktore okrem ineho aj reprezentuje(inak povedane manazerske auto) tak siahnem po niecom z trojice Audi, BMW, MB. No a keby som si chcel svoje sunky valat este aj v poriadnom luxuse tak siahnem po RR, alebo Maybach(ale to uz je ina trieda, takze to bolo iba tak na okraj)
P.S.: Ak budem chciet aj sportovu limuzinu tak zase budem vyberat z hore uvedenych troch znaciek, aj ked podla jedneho *, su to drahe rifle, pyzama, teplaky a podobne. Ja sa rozhodne za svoje teplaky nehanbim, aspon nechodim s holym zadkom :-!
6. 2. 2007 17:07
Re: PŘEKVAPENÍ?
:-) No... asi na těch řidičákách něco bude... přesto, absence řidičáku neznamená, že člověk nemá vyhraněné názory a že nezná... Já, jak ráno spatřil čumák Q, tak jsem si řekl - tak to bude smršť oslavných básní... a ono nic. Tedy chci říci, že je paradox, že třeba u A8 se najde na diskuzi více emočních příspěvků, než pod Q... a to mě tedy překvapuje dost. P.S. Kubasi... já... bych s tou boží károu byl opatrný... Dnes jsem tu několikrát již psal o Q... a to i pochvalně, přesto... jsem zdrženlivý v hodncení tohoto auta z hlediska jaksi jeho postavení v evropském světě aut... Je to vyjímečné auto, to je jasné, a uvidíme, co s tímto vyjímečným segmentem (tedy velká sportovní limuzína) udělá takovej hráč, jakým je PORSCHE či ASTON MARTIN... Ale jak píši nahoře - otáčím se za Q... :-)
neregistrovaný "Cooper S"
6. 2. 2007 17:04
Re: Slechtic / burzoazie
Tohle Q stojí v základu 3,2. Takže se běž vychladnout :-!
neregistrovaný "misogsk"
6. 2. 2007 17:02
Re: PŘEKVAPENÍ?
No tak tam by si naozaj tazko zistil preco zabili majitela Maserati.
Ja som skor myslel tu u nas, ze taki nie su.
neregistrovaný "FX"
6. 2. 2007 16:58
Re: Děkuji redakce
Tím, že budete psát velkými písmeny si respekt nevydupete. Pokud opravdu nemáte problém se svým já, nemusí psát pod anonymem, ale hrdě se přiznat ke svému rodu, svým 5ti uspěšným firmám a několika koňským stádům v garáži.
Tím, že tady budete v diskuzích bojovat proti větrným mlýnům, z Vás bojovníka za pravdu neudělá.
neregistrovaný "Kubas"
6. 2. 2007 16:58
Re: PŘEKVAPENÍ?
Hele GTI, a není to tím, že psát "tohle Maserati je boží kára" je nošením dříví do lesa? Mě to přijde tak samozřejmé, že mi ani nestálo za to to sem psát... Takže si mě k Essantovi jednoznačně připiš (nehledě na to, že polovina přispívajících snad ani nemá řidičák, natož vlastní auto, takže vyvozovat něco z jejich názorů je zcela irelevantní...).
anonym
6. 2. 2007 16:57
Re: PŘEKVAPENÍ?
vsadím se, že na sicílii by pro to auto vraždili...no, i když tam vraždí asi pro lecos.. >:D
Avatar - Dinar
6. 2. 2007 16:56
Re: hmmm
Jen si do toho šátečku utři slzu, klidně i smrkni, neboj nikdo tě nevidí a mamince to taky neřeknem. Tak ahoj. ;-)
neregistrovaný "misogsk"
6. 2. 2007 16:54
Re: PŘEKVAPENÍ?
Mozno taki ani neexistuju. :-!
anonym
6. 2. 2007 16:54
Re: PŘEKVAPENÍ?
Já myslím, že každý se na to podíval a řekl si "hmm, motor z ferrari,275 maximálka,spotřeba přes 20" a dal si ho na plochu. Tím to ale asi končí, tohle auto je dravá limuzína, nic víc, nic méně. křířenec S klasse a Ferrari, přičemž od každého má něco dobrého ale i špatného. Nevím, moje volba by to teda nebyla i kdybych měl(jakože mít budu :-! :-) ...zdravé sebevědomí >:D ) 3,5 mio + 0,5 mio na benzín a prohlídky...
Avatar - Dinar
6. 2. 2007 16:53
Re: Děkuji redakce
Čím větší písmenka, tím větší myšlenka? :-O Mám obavu, že na to, abys dokázal vyjádřit nějakou smysluplnou, nemá tenhle program dost velký rozsah velikosti písma, hrdinný anonyme. :no:
neregistrovaný "misogsk"
6. 2. 2007 16:53
Re: VZKAZ PRO REDAKCI
S tou identifikaciou mas asi pravdu, ale podpis je stale lepsi ako cislo, aj ked ten podpis nic nehovori aspon nie som len cislo.
Mas pravdu, ak nazor odporuje faktom treba to dat najavo, ja som opak nepovedal. Ale cim porusil v tejto diskusii GTI "standardy" diskusie? Co na tom, ak niekto napise, ze to auto sa mu nepaci, odporuje faktom a hlavne akym faktom? Cim sa vnucuje? Alebo rusi diskusiu? Ano, ked tam pripletie take veci, ktore hranicia s osobnimi utokmi tak ho nemam velmi v laske, ale dnes vyjadruje len svoj nazor a za to sa nikde nedava ban.
neregistrovaný "FX"
6. 2. 2007 16:51
Re: německej degener
Tímto se ale stavíte na stejnou loď. Stejně směšní, ba co víc, možná ještě směšnější, když jim stojí zato reagovat. Nadhled příteli, nadhled!
anonym
6. 2. 2007 16:50
hmmm
No panove, sve jsem rekl, nikdo to nevyvratil, pan GTI je nejvetsi vadou tohoto serveru, vsichni vime ze je neobjektivni a prosazuje sve predstavy jako fakta, pro me nepripustne, a pro mnoho logicky uvazujicich lidi bezpochyby taktez, timto koncim, tva mana, sbohem a satecek.
neregistrovaný "FX"
6. 2. 2007 16:48
Re: Slechtic / burzoazie
Tabulková cena 760i je 3,568mil. (3,74 za L) za základ. Jaké ceníky bereš v potaz? Prosím link. Děkuji.
6. 2. 2007 16:48
Re: PŘEKVAPENÍ?
Toho nečtu. Ale opravdu mě trochu překvapilo, že zde neprýští nadšení z Q...
6. 2. 2007 16:47
Re: Blud
Já netvrdím, že není vyjímečné, ostatně někde tady nahoře píši Essesantovi, že souhlasím, že to auto vyjímečné je... Nezpochybňuji sportovní limuzínu - píši, že nevím, zda se to tak má dělat... Jistě, píši někde dole o Panameře a Rapidu... ostatně znáš přece diskuze kolem čtyřdeřového Porsche... prostě je to k diskuzi.
anonym
6. 2. 2007 16:46
Re: VZKAZ PRO REDAKCI
na moji identifikaci mas moji IP adresu - 194.108.127 mozna je neosobni, ale to tvuj podpis take - misogsk. Nazory mohou byt subjektivni, ale ne odporujici faktum, to je rozdil, stejnetak kdyz nekdo prosazuje z mekky podvozek je spatne - neni to je otazka pouziti vozu ci osobnich preferenci.
Ja take nepisu redakci aby mu dali ban, ALE UPOZORNUJI ZE ZA STEJNE CHOVANI SE JINDE BANY DAVAJI! coz poukazuje na to ze GTI je clovek ktery nedodrzuje standardni pravidla diskuze.
ANO, IGNOROVAT, JENZE GTI SE VNUCUJE, RUSI DISKUZI, TIM JE PRAVE KANDIDATEM NA BAN, SKODI TIM OSTATNIM.
anonym
6. 2. 2007 16:44
Re: PANDA A TI DALŠÍ
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
anonym
6. 2. 2007 16:43
Re: PŘEKVAPENÍ?
dneska tu vyvolává vášně wolffík >:D ;-)
neregistrovaný "FX"
6. 2. 2007 16:43
Re: PANDA A TI DALŠÍ
Chtěl jsem to napsat spíš asi tak, že Aston je princ, Masserati "pouze" baron.
neregistrovaný "Cooper S"
6. 2. 2007 16:42
Re: M5
To jistě, ale Q je nejvyšší třída. Pořád mě trápí, že BMW nenašlo odvahu na M7...
anonym
6. 2. 2007 16:42
Re: Děkuji redakce
která sprostá slova máte na mysli? ( s obsahen autora wolffa se neztotožnuji!!!!)
neregistrovaný "FX"
6. 2. 2007 16:41
Re: PANDA A TI DALŠÍ
Aston je aristokracie, nejlevnější Aston stojí pořád víc, než dvě tyto Q. Ason je jiná liga.
6. 2. 2007 16:41
PŘEKVAPENÍ?
Jestli jsem se nespletl, pak dnes snad na diskuzi jen kolega Essesant jednoznačně přitakává na stranu Maserati... jinak jsou vesměs soudy bez jiskry a nadšení, zdrženlivé, mnohdy až odtažité. To je tedy překvapení... nebo ne? Je vidět, že povědomí o kvalitě designu, o správném zatřídění a zhodnocení auta (k němuž výraznou měrou pomohlo jistě i objektivně zpracované video) zde na diskuzi nečiní potíž. Většinou, když diskutujeme, hledáme ty správné formulace a řežou se dva tábory. Dnes tedy ne... zajímavé - auto aspirující na emoční ikonu a ono na diskuzi nevyvolá vášně... proč asi?
anonym
6. 2. 2007 16:39
Re: PANDA A TI DALŠÍ
nechci domyslet, co je pak lada...tanga z ostnatého drátu? >:D
anonym
6. 2. 2007 16:37
Re: německej degener
Ano, nan blbci nejde vyhrat, ale take nejde to vzdat, kdyby lide typu GTI nemeli na svete protivahu, to by byla katastrofa!
neregistrovaný "Cooper S"
6. 2. 2007 16:37
Re: Blud
Myslím GTI, že jsi tentokrát ulít. Tohle auto že není výjimečné? >:-[] A který teda potom je? Potkat tohle je svátek, je v Praze vzácnější než Bentleye..
Že je nedotažené, to je jasné, ale proč zpochybňuješ, že někdo chce sportovní limuzínu nejvyšší třídy? To, že tahle kategorie je zatím opomíjená, je nepochopitelné, ale už se pracuje na nápravě - Panamera, Rapide, nové S8 v10 :yes:
neregistrovaný "FX"
6. 2. 2007 16:36
Re: masérka
V tom videu se zmiňovali o nepovedených sedadlech ve předu (špatné pohodlí stehen), o ne zrovna povedené automatické převodovce v módu automatického řazení (znatelné škubání při změně stupně). Možná je to vlastnost auta, oni to cítili subjetvivně jako nedodělek. Nic víc, nic míň.
anonym
6. 2. 2007 16:34
Re: Děkuji redakce
1) precti si to podruhe, GTI neovlivnuje AUTO.CZ, ovlivnuje jejich ctenare odrazuje je, a bez nich je AUTO.CZ za rok jen domena na prodej

2) TO NEJSOU VYHRUZKY - TO JSOU ZKUSENOSTI S NAPROSTO STEJNOU SITUACI NA JINYCH SERVERECH, DLOUHOLETE

3) NENI NIC JAKO MOJE PRAVDA NEBO GTI-ho PRAVDA, PRAVDA JE JEN JEDNA, JEN JSOU NA NI RUZNE UHLY POHLEDU, NEVIM O JAKYCH OSOBNICH BITVACH MLUVITE, VASE RADOBYPSYCHOLOGICKE NARAZKY JSOU SMESNE A ZCELA SCESTNE, NEVITE O ME NIC ALE O TOM JAK PROHRAVAM OSOBNI BITVY CI JSEM ZAKOMPLEXOVANY TOHO NAMLUVITE DOST, VITE, JA ZADNE OSOBNI BITVY NEVEDU, KOMPLEXY NEMAM, JEN KDYZ VIDIM JEDNOZNACNY NESMYSL, TAK HO MUSIM NAPRAVIT.
GTI NENI VTIPNY, NEBO JSEM ALESPON NENASEL TAKOVE ANI JEDINE SLOVO, SPIS VIDITE TO CO VIDET CHCETE, NEVYVOLAVA OTAZNIKY, ON NAOPAK DODAVA ODPOVEDI NA KTERE SE NIKDO NEPTAL, A KTERE JSOU CHYBNE, ALE ANO, NUDI Z PULKY, OTRAVUJE Z TE DRUHE.
NE, OPRAVDU, DISKUZE BEZ DUCHA? JA MYSLIM ZE NEJVICE BEZDUCHE JSOU PRAVE JEHO KOMENTARE.
NESMYSLNE A BLBE PROVOKACE LZE STEZI POJIMAT ZA NABOJ.
NE, NEPLACALI BY SE PO RAMENOU, JELIKOZ KAZDE TECHNICKE RESENI MA SVA PRO A PROTI, VZDY SE STRHNE DISKUSE O TOM JAKE ZAVESENI KOL JE VHODNEJSI, JAKE MA VYHODY, JAKY ATMOSFERICKE MOTORY A PODOBNE, ROZDIL JE ZE PRAVE TAKTO - K TEMATU BY SE ODEHRAVALY DISKUSE - TEDY JAK TO MA BYT, NE JAKO TED - KDY LIDE MUSI VYSVETLOVAT POD CLANKEM O NOVEM POHONU HONDY ZE GOLF GTI NENI NEJLEPSI NA SVETE, TOMU SE RIKA OFFTOPIC A JE NORMALNE MAZAN A DISKUTUJICI KTERY SE OPAKOVANE DOPOUSTI OFFTOPICU JE ZABLOKOVAN.
S CHAPANIM OPRAVDU NEMAM PROBLEM, PROBLEM MAM S TIM ZE SE SNAZITE VYTVORIT NEREALNY OBRAZ, DELATE V RAMCI SVE ILUZE Z GTI NEKOHO EXTRA KDO PROSPIVA DISKUSI, ON JE TO JEN FANATICKY NEZNALEC SKODICI TVURCI DISKUSI.
neregistrovaný "misogsk"
6. 2. 2007 16:30
Re: VZKAZ PRO REDAKCI
Prva vec, aspon sa podpis, ked chces, aby diskusia bola normalna. Kde si nabral dojem, ze nazory musia byt objektivne? Kde si nabral dojem, ze nemozu byt scestne? Ja tiez s mnohymi a mnohymi nazormi s GTI absolutne nesuhlasim, ale kvoli tomu nepisem redakcii auto.cz, aby mu dali ban, a nenazyvam ho estebakom a potom druhych v diskusii nazyvam nevyzretymi.Alebo GTIho odignorujem. :-!
Uprimne o tom rezime viem viac nez by som chcel, avsak mam to stastie(vdaka vsetkym co ten rezim znicili), ze len z knih a odbornej literatury, prezil som si tam len detstvo.
neregistrovaný "wolff"
6. 2. 2007 16:27
Re: masérka
Kde se mluvilo o horším jízdním komfortu... KDe se mluvilo o špatných sedadlech, kde se mluvilo o špatné převodovce? Viděli sme stejné video...? Bože ty si taky trouba
neregistrovaný "FX"
6. 2. 2007 16:26
Re: německej degener
Tak ho prostě nečtěte. Přece nejde bojovat proti všem, co šíří bludy. A pokud bojovat chcete, diskuze jsou tou nejméně efektivní, v mnoha případech směšně zbytečnou a don quichotskou cestou. Chápete? Pokud ano, ušetříte spousty času a nervů.
6. 2. 2007 16:26
Re: TAK ASI TAKHLE
Vo fyzikalnej chcemii sa nevyznam ale podla [odkaz]%C3%A1_nafta a [odkaz]%C3%ADn je vyhrevnost benzinu vyssia.
neregistrovaný "wolff"
6. 2. 2007 16:25
Re: PANDA A TI DALŠÍ
Nepsal sem, že ho haníš... To sem psal o GTIm... Mimoto, Aston je v pořádku...to je stejná liga... Byť má Aston k nejlepší technice asi o kousek dál přeci jenom než třeba Maserati... Ona pozice Fordu je přeci jenom někde jinde...Ale tohle byl můj názor... Aston má ale stejně skvělou auru... :yes:
neregistrovaný "wolff"
6. 2. 2007 16:23
Re: Slechtic / burzoazie
Když už chceš dělat chytrého, tak se do ceníku podívej... I cena 760 v long verzi, což je v současné době nejdražší BMW je ještě pod cenovou úrovní tohohle Maserati... Pak je těžké srovnávat... Rozdíl mezi M5 a tímhle Maserati je cca 1 mil. Kč...
neregistrovaný "misogsk"
6. 2. 2007 16:23
Re: PANDA A TI DALŠÍ
Rifle...hmm. Neviem na akom aute jazdis, ale nazvat BMW drahymi riflami to si prehnal. Takze predpokaldam, ze taky Maybach 62 su drahe tesilaky, hej? MB S je povedzme draha kosela a AA8 su teplaky na doma hej? Neviem ako ty, ale doma sa citim najlepsie v teplakoch. O tom je auto, citit sa v nom ako doma. A toho nevyzreteho bolka si strc vies kam a bozaj ma v * :-!
neregistrovaný "Donald"
6. 2. 2007 16:22
Re: PANDA A TI DALŠÍ
Docela by mě zajímalo, kde Q hanim. Tys mě asi nepochopil. Naopak, to auto mě přitahuje a líbí se mi, ale mít ty prachy, tak opravdu nevim jestli bych si koupil Q, prostě nevim.A Wolffe já preferuji Aston, to je moje srdcovka a myslíš, že kdo nemá duší na Q, tak má duši na Aston ? A vyzrálost... Myslíš, že o vyzrálosti by svědčilo, že bych se na ulici otočil za pěknou holkou a jen proto,že bych si věřil, tak bych jí zkusil "dostat".....
anonym
6. 2. 2007 16:21
Re: VZKAZ PRO REDAKCI
Tak ty toho o systemu pred rokem 89 moc nevis, ano, diskuze jsou o vyjadreni nazoru, pan GTI ale nevyjadruje nazor ke clanku, jelikoz zvasta porad to same pod kazdym clankem, srovnani se skodou Superb jde objektivne oznacit za scestne, pan GTI tedy NEDISKUTUJE ALE POUZE OBTEZUJE OSTATNI SKUTECNE DISKUTUJICI, TAKZE HAJIT JEHO POSTUP NENI NA MISTE!
neregistrovaný "FX"
6. 2. 2007 16:18
Re: Děkuji redakce
GTI rozhodně negativně neovlivňuje Auto.cz, to by ho opravdu stopli. Nějaké výhrůžky odlivu čtenářů, ale ale. Vidím, že GTIho berete jako osobní válku. Kdo potřebuje bojovat, za "své právo a pravdu" na internetu? Ten kdo své osobní bitvy prohrává? GTI to nedělá, jen vtipně komentuje a vyvolává otazníky, nenudí, bez něho by tu byly diskuze bez náboje, bez ducha. Všichni by se jen plácali po ramenou, pochlebovali si a časem šíleně nudili.
Chápete to?
neregistrovaný "wolff"
6. 2. 2007 16:15
Re: zato co deutchland
UKÁZKOVÝ PŘÍPAD lživého, tendenčního bludu... Co na to redakce? Neoznačí to jako začátek flamewar? Tohle není názor...!!!!! Je to tendenční blud...Krásný příklad... Bravo GTI :-) Mohl bych to rozebrat...úvod hezký...ukazuje jeho vymyšlené a často používané slovo používané nejmenovaným periodikem (tudíž se snaží dát svým slovům punc odbornosti, pravdivosti..) a dále pokračuje v absolutně subjektivním, schválně lživém konstatování... Nádhera... Jak v 38 v Mnichově...
neregistrovaný "Kubas"
6. 2. 2007 16:15
Skvostné auto.... ubohá diskuse....
Pánové, pánové... Nadávat si tady do STBáků, srovnávat Maserati s Audinou... Tato diskuse se opravdu dotýká samotného dna...
neregistrovaný "Cooper S"
6. 2. 2007 16:15
Re: Slechtic / burzoazie
Ani nejdražší sériové BMW nestojí tolik jako tohle v základu? >:-[] To ses asi dlouho nekoukal do ceníku BMW, co :no:
A další perla: tohle auto není pro lidi s příjmem pod 100 000 měsičně >:D >:D
Kolik Ti proboha je? Máš názory 9letýho dítěte
anonym
6. 2. 2007 16:14
Re: německej degener
Ono 1+1 neni treba dokazovat, problem je v tom ze GTI rika ze 1+1 neni 2, to me rozciluje, a opravdu nevidim v tom co pise nejakou inteligenci, kde? Ano, ja beru logiku a fakta vazne, jelikoz to je to podle ceho se ve svete ridim, a kdo se jimi neridi, je blazen. Auta take nejsou pro me to prvni v zivote, a ano, net je plny bludu, a me rozciluje kazdy z nich ktery si prectu!
Je mi taky uplne jedno jak se prodavaji VW, taky nechci menit fakta o prodejnosti, jsou mi ukradena, ale vadi mi ze on rika o konkurenci neco co tak neni, nebo to jak on subjektivne vnima nektere veci vydava jako obecna fakta, coz je nesmysl a pro me tezko stravitelne, doslova na urovni lzi a popirani faktu.
6. 2. 2007 16:13
Re: masérka
Velmi dobře jsi připodobnil filosofii Q k CLS... jo, jo.
neregistrovaný "misogsk"
6. 2. 2007 16:13
Re: německej degener
Nie nemam zvlastni nazor, mam iny nazor ako ty.
Stale si nevysvetlil preco by ho niekto platil?
S tym kolko casu tu stravi mas pravdu, ze je to obludne cislo, ale to uz je GTIho problem. Pokial ide o jeho liecenie o tom pochybujem, taky ludia nemaju pristup k internetu, takze myslim, ze GTI je zdravy. A aj keby bol plati niekym za svoje prispevky, nevidim na tom nic zle, aj ked o tom velmi pochybujem.
neregistrovaný "wolff"
6. 2. 2007 16:11
Re: VZKAZ PRO REDAKCI
Víš problém je v tom, že on nezadělal jenom tuhle diskuzi,a le dalších 8357...takže...to ení jen tento případ... Jinak máš pravdu...je to anonymní postavička...bohužel s charakterem jaký jsem napsal...A za tím si stojím...
6. 2. 2007 16:10
Re: zato co deutchland
Klid essesante (pamatuj, že oficiílní tištěná autoperiodika převzala pojem Apoštol... ;-) já vím, co píši) Takže myslím, žes teď právě doastatečně předvel, proč tě přitahuje a naplňuje tvar Q... ano, ty nevnímáš tu vizuální, designerskou nadřazenost (v dobrém slova smyslu) sedmičky od BMW či osmičky od AUDI... tebe uspokojují tvary Q. Ano... to chápu. V tom je ten rozdíl... ty nevidíš, kdo posouvá design aut (Bangle atd) dopředu a kdo sice udělá emotivně silný objekt, který ovšem v kontextu s ostatními nevynikne... mimochodem proto ten mnou zmíněný Superb, je to dokonalá analogie.
neregistrovaný "wolff"
6. 2. 2007 16:09
Re: německej degener
Ne ty nejsi, ty máš jen zvláštní názor... Problém GTIho je v tom, že když by sis spočítal počet příspěvků, vynásobil to nějakým průměrným časem co tady ztráví, pak je ti jasné, že je za to placený...A nebo je duševně nemocný a má času spoustu a je placený z daní nás všech )myslím tím jeho léčba)... ;-)
neregistrovaný "misogsk"
6. 2. 2007 16:08
Re: VZKAZ PRO REDAKCI
Si idiot. Diskusia a si to nepochopil je o nazoroch. Pan GTI vyjadril svoj nazor, to ze sa ti nepaci, prijmi ako fakt. Pisal si mu, ze je estebak a co ja viem co vsetko, zatial sa tak spravas ty. Hned vysvetlim... Ked napisal svoj nazor snazis sa ho vystvat z diskusie auto.cz tym, ze apelujes na vedenie auto.cz. To mi pripomina postup systemu s pred 1989. Takze asi tak. :-!
anonym
6. 2. 2007 16:06
Re: Maserati
jak jsem už psal pod mmotion...naživo sice vypadá ten nos trošku víc "nestandardně" ale jinak...slint,slint ;-)
neregistrovaný "wolff"
6. 2. 2007 16:06
Re: PANDA A TI DALŠÍ
No budeš podobně nevyzretý jako by byl Bolek v kura hoši gutntág, kdyby si koupil troje rifle... To Maserati je oblek..to BMW jsou jen rifle...Sice značkové,ale rifle... nevidím důvod si kupovat troje drahé rifle...
neregistrovaný "wolff"
6. 2. 2007 16:05
VZKAZ PRO REDAKCI
Jinak aby bylo jasno...vaše práce se mi líbí, ybť by bylo málinko co vytknout...ale o to horší je pak pro mě šok a studená sprcha, po tom co shlídnu vaši práci, video, jsem spokojený, pokochaný nádherným autem...abych vzápětí klikl na diskuzi a tam první co místo chvály, kterou si toto auto zaslouží..uvidím slint pana GTI-ho...
Měli by jste si to přebrat sami...
neregistrovaný "misogsk"
6. 2. 2007 16:04
Re: PANDA A TI DALŠÍ
To co si napisal sa hlupost. Sa uvedom, prosim ta co taras. Clovek, kory nema rad Maserati je nevyzrety a nema na neho? Takze aj ked budem mat 3x BMW 7 tak stale budem chudak? Jediny nevyzrety si tu ty.
neregistrovaný "wolff"
6. 2. 2007 16:02
Re: Děkuji redakce
Asi tak nějak, zkuste si přečíst příspěvek od GTIho, tady, ale i jinde... urážky a i osobní na denním pořádku (ano v poslední době se zklidnil,alespoň v osobních útocích, na to už si vypěstoval nohsledy, co to dělají zadarmo - takže výborná práce), ale útoky na ostatní značky stále pokračují...Subjektivní pocity vydávané za obecné pravdy, jeho subjektivní soudy s přídavkem "objektivna", bravo VW, bravo porsche, mimochodné vměstnání podprahových hlášek do každého fóra, psaní ve stylu, tohle je výborné auto (jakoby nezaujatě), ale ...(za tečky doplň koncern) je lepší, neustálé porovnávání s koncernem a tím dávání koncern automaticky za etalon... Sorry...jeho činnost je mnohem amorálnější a opravdu podobná činnosti STB kádrů, než slovíčko BLB. Přeberte si to jak chcete... Nejsem sám, kdo na tohle poukazuje, jen mě to asi vadí ze všech nejvíc...
neregistrovaný "FX"
6. 2. 2007 16:01
Re: německej degener
Jsme v diskuzi, ne ve škole. Tady nejde o dokazování 1+1. Já prostě nechápu, jak tady někoho může nějaky anonym GTI vytáčet k nepříčetnosti. On to dělá pro zábavu a inteligentně, vy ho berete příliš osobně a vážně. Pro mě auta tolik neznamenají, aby se mě dotkl v internetových diskuzích jakýkoli blud. Na internetu je bludů...
GTI kope za koncern, za který jednoznačně hovoří prodejní fakta. Ať zde napíše cokoli, prodejnost VW to nijak neovlivní.
neregistrovaný "misogsk"
6. 2. 2007 16:00
Re: německej degener
Neviem, ze by kritizoval road look. A to, ze sa mu nepaci Maserati, je nie cim estebacke? Este mi, prosim vysvetli, preco by sponzor auto.cz daval peniaze GTImu za prispievanie? O ziadnom rozumnom dovode preco by to ktosi robil neviem. Ci ty si myslis, ze ho niekto plati, aby ta rozculoval? A ten niekto ta nema rad?
Este jedna otazka? Podla mna Maserati nie je v triede luxusnych limuzin na poprednych prieckach, tam vidim nemcov. Takze v podstate suhlasim s GTIim. Tera ta otazka. Aj ja som estebak, blbec a ine nazvy, ktore si popisal dole nizsie? :-!
anonym
6. 2. 2007 15:58
Re: Děkuji redakce
Jen se neboj, po mesicich ci letech dlouhosahlych hadek s exotem - GTI (stejne jako s panem Hulanem na IT serverech) se prejde k omrzeni lidi, jeho masovemu ignorovani ze strany ostatnich diskutujicich a nako i k ODLIVU NAVSTEVNIKU ZE SERVERU! COZ AZ REDAKCE ZJISTI A DOJDE JI ZE JEJICH TOLEROVANI PANA GTI SKODI VELKE VEREJNOSTI A I JIM, PAK NA NEJ BUDE DAN BAN, JAKO NA PANA HULANA NA NEJVETSICH SERVERECH ZABYVAJICICH SE IT, A ZE JICH JE DOST - RADEK HULAN - PRIMY EKVIVALENT ZDEJSIHO GTI BYL ZAKAZAN NA SERVERECH - PCTUNING.CZ, ZIVE.CZ, SVETHARDWARE.CZ, CDR.CZ.

JE V ZAJMU ZDEJSIHO SERVERU PANA GTI ZACIT VYRAZNE USMERNOVAT A VYCHOVAVAT, JINAK TO S TIMTO SERVEREM NEDOPADNE DOBRE A VETSINA CTENARU CASEM PREJDE KE KONKURENCI.
neregistrovaný "wolff"
6. 2. 2007 15:56
Re: PANDA A TI DALŠÍ
Jo ale to už je tvé osobě..O tvém duchu, o tvé nevyzrálosti, o tom, že si nevěříš...Nemáš na ni... Nemusíš ji hanit proto, že na ni nemáš...Nemáš an ni nejenom penězi,ale ani duší... Problém je v tobě, ne v tom autě a nebo značce..ve značce snad...máš panický respekt...
neregistrovaný "wolff"
6. 2. 2007 15:52
Re: německej degener
nemusí ho platit auto.cz. Myslím, že to tak není... Ale platí ho někdo jiný, kdo je velkým sponzorem auto.cz, proto je tiše tolerován... Mě GTI nemůže taky urazit, s tím souhlasím s FX, ale skutečností je, že to co on tady nacvičuje jsou fámy, lži a pomluvy. Jsou to stejné praktiky jaké před rokem 89 používaly složky STB a její přisluhovači. On je přesně ten charakter lidské kreatury. To s názory nemá nic společného... To, že popúlive Fiat, korejce, japonce, Renault, peugeot a další, to s tím by se človběk smířil... Ale to co teď předvedl nad výbornbou prací na road looku o Maserati... To je do nebe volající...
neregistrovaný "FX"
6. 2. 2007 15:48
Re: Slechtic / burzoazie
Ano, 760ka začíná v základu na lehce přes 3,5. Ale známe všichni "základ" u BMW.
6. 2. 2007 15:47
Re: chce to okusit nazivo abychom se vyhnuli nesmyslnym prir
Ta sedadla- již asi ve čtvrtém testu, co jsem kdy četl (a dnes i zde viděl) se testéři zmiňují o ne zrovna podařených úhlech sezení... Jo, já chápu, že tě to auto oslovuje... Na mě prostě postavení Q dělá dojem obdobný, jaký má postavení Superb v mainstreamu... Dokonce, čím víc o tom přemýšlím, tím víc, mi to pasuje. Ale abys mě dobře chápal... já tím Q rozhodně nekritizuji, naopak, copak ty považuješ Superba v mainstreamu za podřadné auto? Píšeš, že Q je skvělé... no, na to, do jaké třídy patří jsou tam prostě problémy - převodovka, zmíněná sedala. Souhlasím, že jde o vyjímečné auto.
anonym
6. 2. 2007 15:46
Re: TAK ASI TAKHLE
Energii na kola dodava motor, muzete ji zprevodovat (nebo tedy u dieselu s nizkyma otackama musite) vymenit za rychlost/silu, ale mnozstvi energie je porad stejne, a ani s pomoci turba nedostanete takovy tocivy moment jako u dieselu, a hlavne, tim ziskate i podobnou charakteristiku - tedy nelinearitu tociveho momentu/obvykle jeho pokles na vyssich otackach, pak se rovnate dieselu, jenze pri nizsi efektivite/mnohem vyssi spotrebe paliva
neregistrovaný "wolff"
6. 2. 2007 15:46
Re: Děkuji redakce
No mám stejný názor na věc... Vím, že použitá slova co sem napsal nejsou normální, bohužel vystihují podstatu charakteru uživatele s nickem GTI. A jiná obrana není. Mimoto tam není jediné sprosté slovo s výjimkou blba. Bohužel jeho plácání nesmyslů je tady tiše tolerováno, ba už jsem 100% přesvědčen že placeno... Odmítám sem již chodit, myslím, že takových bude s kadencí příspěvků GTI přibívat...
neregistrovaný "Donald"
6. 2. 2007 15:44
Re: PANDA A TI DALŠÍ
:yes: Přesně, jak jsem psal nahoře. Na ulici se taky otočim za přidrzlou atraktivní italkou a taky nevim proč. Žít bych s ní nechtěl, ale prostě se otočim....
neregistrovaný "FX"
6. 2. 2007 15:44
Re: TAK ASI TAKHLE
Pokud použijeme turbo, spotřeba naroste do astronomických výšin. Neboli jinak, přidáme turbo, podstatně zvedneme výkon. Nicméně ze stejného obsahu benzínu dejme tomu 1l, nedostaneme více energie. Výkon benzínu jde ruku v ruce a přímou úměrou se spotřebou. V tom vidím konečnou benzínu. Naopak nafta, má ještě značné rezervy v získaní a využití energie z jednoho litru.
anonym
6. 2. 2007 15:42
Re: německej degener
Nemusi ti me byt lito, neni proc, a ne, dotkne se kazdeho kdo uznava fakta a logiku, kazdy nesmysl musi rozumneho cloveka rozcilit. TO CO ON SIRI NEJSOU NAZORY, ALE ANTIFAKTA! JA IRACIONALNE NEHAJIM NEJAKOU OBLIBENOU ZNACKU, proto ten rozpor, iracionalita a nelogika je na strane GTI, ja opravdu nejsem zamindrakovany, ani nevim z ceho bych mohl by, jediny mindrak tu ma GTI, nadhled mam kdyz clovek napise ze nevi kolik je 1+1, kdyz mi ale nuti ze 1+1=48, TAK NAD TIM NADHLED MIT NELZE, NAD TIM MUZE MIT NADHLED JEN IGNORANT CI BLAZEN
neregistrovaný "Donald"
6. 2. 2007 15:39
Re: TAK ASI TAKHLE
No, asi jsem spad z marsu, ale nerozhoduje náhodou výkon na kolech (a nebo se pohybová energie u aut vyvolává jinak ?) a dvojnásobný točivý moment u dieslu ? Ano, ale pokud u benzínu nepoužijeme turbo a to je přesně ten rozdíl v pravidlech.
neregistrovaný "misogsk"
6. 2. 2007 15:38
Re: Slechtic / burzoazie
"Najdrahsie seriove BMW nestoji tolko co tento mazel v zaklade?". Ty si bude idiot, alebo len somar a este k tomu hluchy. Porovnaj si cenu BMW 760Li s tymto.
Ty si tie urazky neodpustis vsak?
anonym
6. 2. 2007 15:38
Re: PANDA A TI DALŠÍ
Prilis jednoduche? No, hlavne ze ty ses tak slozitej >:D
neregistrovaný "FX"
6. 2. 2007 15:36
Re: německej degener
Ty jsi nepochopil GTIho? To je mi tě líto. Brát ho vážně může jen člověk, kterého jeho názory dokážou urazit. Mě neurazí nikdo, kdo o mém/oblíbeném autě bude tvrdit, že je to šunt. GTI se může dotknout pouze zamindrákovaného člověka, nikoli toho, kdo má nadhled.
neregistrovaný "misogsk"
6. 2. 2007 15:34
Re: Slechtic / burzoazie
Nemozem len suhlasit.
6. 2. 2007 15:32
PANDA A TI DALŠÍ
Odhaduji, že potkám tak jednou za měsíc na silnici Maserati. Nejsem nijak vysazený na italská auta, pár kousků se mi ovšem líbí - Panda a sem tam nějaké Ferrari. Ovšem, kdykoli proti mně jede Maserati, tak nějak instinktivně se vždy ještě otáčím a říkám - hele, Maserati... ani vlastně nevím, proč to dělám... ale to auto své určité kouzlo má. Osobně bych si je nikdy nepořídil, na to je pro mne příliš jednoduché, příliš jednoznačné. Postrádám v něm klasu Jaguarů, postrádám v něm dominanci sedmičkového bavoráka, postrádam v něm úchvatnou krásu MB-S, postrádám v něm designovou dotaženost AUDI A8... Ale tak nějak pocitově ho vnímám velmi silně... tedy, mám ke Q velmi rozpolcený vztah... co ty?
neregistrovaný "misogsk"
6. 2. 2007 15:31
Re: zato co deutchland
S tym ze MB S je divne(ty si to nzval komplikovane).Cim je 7 pretechnizovana, co znamena pretechnizovana a cim A8 trapne jednoducha? A ako niekto mudry raz povedal v jednoduchosti je krasa. Co sa tyka Cayenne je to genialny obchodny artikel, avsak otrasne auto, o ktore by som ani bycikel neoprel, nie to ho ste kupil :-!
neregistrovaný "FX"
6. 2. 2007 15:29
Re: TAK ASI TAKHLE
Spíš bych řekl fyzikální chemie. Výhřevnost nafty je vyšší, v účinnosti TD motorů jsou ještě značné rezervy.
anonym
6. 2. 2007 15:29
Re: TAK ASI TAKHLE
Prace - vykon umerny tlaku a dobe, tedy rychlosti, tedy otackam, zkracene - diesely s obvykle dvojnasobnym kompresnim pomerem, dvojnasobnym tocivym momentem jso tedy ca. 2x silnejsi (neplest s vykonnejsi) nez benzin (ekvivalentni konstrukce ovsem) benzin ale nedosahuje dvojnasobnych otacek, neodvede tedy tolik prace jako diesel, v absolutni hodnote tedy diesel produkuje vice pohybove energie, pokud tedy nedochazi nekde ke ztratam, treni, rozdilne aerodynamice ci vyrazne vyssi vaze dieselu, ma diesel jednoznacne lepsi predpoklady k vitezstvi skrze vetsi produkovanou energii.
anonym
6. 2. 2007 15:28
Re: Slechtic / burzoazie
Tak tohle auto rozhodně není šlechtic a rozhodně v něm majitele nebude vozit řidič. Na to je například Rolls-Royce Phantom, to je šlechtic. Maserati je pouze průměrně povedená sportovní limuzína se spoustou konkurentů, některých i o dost lepších. Konkurenti jsou třeba : XJR, S-Type R, M5, RS6, nová S6, E 63 AMG, CLS 63 AMG, .... Co vy na to pánové?
neregistrovaný "FX"
6. 2. 2007 15:27
Re: Value for money
Servisování nijak výrazně neprožívám, mohu napsat jen to, že když se člověk domluví, případně projeví zájem o něco navíc, není problém. Kupte si 3-4té auto u MB, nadstandard servisu dostanete taktéž.
Jsem nudný, usedlý a vyžaduji preciznost. MB je o něčem jiném, o luxusu, spolehlivosti, pohodlí, servisu jdnou za čas. Mě prostě neláká auto na každodenní ježdění, se kterým budu muset do servisu příliš často. Pro mě prostě ne, pro Vás ano.
neregistrovaný "essesant"
6. 2. 2007 15:23
Re: zato co deutchland
to designersky skvost, vid? Ani jedna z velkych limuzin z nemecka nenese zadnou myslenku. MB S je prekombinovana a zbytecne komlikovana. 7 je pretechnizovana. A8 je trapne jednoducha a vsechno je to bezpohlavni. Je jasne ze nekdo, kdo miluje naivni az hloupe tvary tak asi Quattroporte neuchopi... Zvlatni, ze tady vyzdvihujes takovu trapnost jako Panameru, ktera je dle me totalni kyc, snad horsi nez Cayenne. No je videt, ze co clovek to jiny vkus.
anonym
6. 2. 2007 15:23
Re: německej degener
ALE PROSIMTE!! jestli je tu nekdo kdo se slepe do krve rve za jednu znacku bez ohledu na fakta, tak to je GTI! A VSICHNI TO VIME!
neregistrovaný "Donald"
6. 2. 2007 15:22
Re: TAK ASI TAKHLE
Tak mi napiš, jak mluví fizika, rád se poučím
anonym
6. 2. 2007 15:20
Re: Děkuji redakce
Vite, na webech zabyvajich se vypocetni technikou jsou mazany i prispevky lidi CO OPAKOVANE SIRI ABSOLUTNI BLUDY TYKAJICI SE TEMATU NEBO JE NA NE DAN DOKONCE BAN, JESTLI TEDY PAN GTI SEM NAPLACA STOVKY PRISPEVKU PLNYCH JEDNOZNACNYCH BLUDU, JE TO ON KDO VYVOLAVA FLAMEWAR, A ON BY MEL BYT MAZAN, NE-LI NAN NEJ DAN BAN, NAROZDIL OD JINYCH DISKUTUJICICH ON BUDE BEZPOCHYBY NESCHOPNY V OBLASTI IT JAKO JE NESCHOPNY V OBLATI AUT, A TEDY NEBUDE SCHOPEN BAN OBEJIT.
neregistrovaný "misogsk"
6. 2. 2007 15:18
Re: Děkuji redakce
Nemal by si urazat opravarov polnohospodarskych strojov a ani banikov(ak je havir=banik). Prirovnanie k wolffovi si nezasluzia, on je o velmi mnoho poschodi nizsie, povedal by som tak na jednej urovni s veznami s IQ pod 50. :-!
neregistrovaný "FX"
6. 2. 2007 15:17
Re: německej degener
Napsal jsi první příspěvěk a hned byl administrátorem označen jako flame. Chápeš? Ty nejsi člověk pro diskuzi, jen urážíš. Zato když se kouknu na tvé příspěvky, jsou plné osobní nenávisti, zloby, zášti. Co jsi proboha za člověka, který bez jakéhokoli nadledu, schopen do krve, do slepoty bít za značku automobilu?
Napsal si, že Maserati je v USA špička, ano je, teď je. Ale jak to bylo před rokem 2001, to vím a nemám problém to napsat. Kvalitativně na tom bylo tak mizerně, že o to lidi přestali stát, tak ho z trhu USA stáhli. Aby se tam opět mohli úspěšně vrátit, museli nabídnout nadstandardní záruku. To je fakt.
neregistrovaný "4"
6. 2. 2007 15:16
Re: Maserati
Jenže tito dva mladíci asi o M5 ještě neslyšeli...
Avatar - Dinar
6. 2. 2007 15:14
Re: Děkuji redakce
Tak pravil vzdělanec. >:-[] Vždycky, když čtu nějaký tvůj text, s tou buranskou větnou stavbou a výrazy, navíc s příšernými hrubkami, říkám si, které dvě vysoké školy by asi tak mohly tupana tvého typu předvádět jako svého absolventa. Napadá mě jedině Vysoká škola opraváře zemědělských strojů nebo Vysoka škola haviřska, kurňa. Sem s pozdravem. >:-[] :no:
neregistrovaný "misogsk"
6. 2. 2007 15:11
Re: německej degener
Tak nam to vysvetli mili wolft, preco je estebak a co ja viem co. A kto ho plati? Auto.cz :-!
neregistrovaný "essesant"
6. 2. 2007 15:10
Re: Slechtic / burzoazie
Perfektni (nebyt tu tak zprofanovane slovo "Dokonale", tka ho ted pouziju) prirovnani. :yes: Naprosty souhlas
neregistrovaný "misogsk"
6. 2. 2007 15:08
Re: masérka
Pridavam sa. Suhlasim, len mi v tomto dieli roadlooku chybal humor pana Zezulky z predoslych dielov, ale podstatne je, ze kvalita roadlooku je prinajmensom super ak nie dokonala.
Este jednu chybu som na celom roadlooku nasiel a to obrovsku, prilis dlhe casove rozostupy medzi jednotlivymi relaciami. Viem, ze nakrutenie jedneho dielu je nakladne a narocne, ale je to tak vyborne, ze by si to zasluzilo viac dielov do mesiaca, kludne by som si aj za to priplatil.
anonym
6. 2. 2007 15:08
Re: TAK ASI TAKHLE
Ty mozna ne, ale fyzika mluvi jasne
neregistrovaný "Tomáš (AUTO.CZ)"
6. 2. 2007 15:08
Re: Děkuji redakce
Zkuste si svůj příspěvek přečíst znova a buďte rád, že jsme ho rovnou nesmazali (smazání stále zvažujeme). Jeho úvod je plný sprostých slov.
neregistrovaný "essesant"
6. 2. 2007 15:08
Re: Value for money
Servisovani MB stoji prakticky stejne, ale nedostanes ani udrzbu interieru ani laku. U drahych aut je drahu servis. Otazka je, co za sve penize dostanes. Je fakt, ze s nemcema nemusi do servisu tak casto, ale motor ferrari/maserati za ty navstevy dle meho stoji!
anonym
6. 2. 2007 15:02
Re: německej degener
Pocuvaj pal do...Nie, neklesnem na tvoju uroven. Vyjadril svoj nazor. Ty si vyjadril len odpad. :-!
neregistrovaný "essesant"
6. 2. 2007 15:02
Re: chce to okusit nazivo abychom se vyhnuli nesmyslnym prir
osobne mi prijdou interiery maserati nepropracovanjesi a remeslne nejlepe vyvedene (mozna spolu s bentley arnage a Pagani) vubec. Lepesi nez karbonove variace Ferrari, a nez proste cokoliv jineho. Ta sedadla, hm, no nevim v Quatroporte jsem jel toliko 2x a vepredu jen velmi kratce takze nevim, ale neprislo mi na nich nic neprirozeneho. Naopak sedadla v Coupe jsou perfektni... Nevim jake dalsi prohresky v ergonomii mas namysli? Me tam vadi toliko ze se packy pod volantem neotaci spolu s nim, ale to jde resit upravou. Maserati Q je plnohodnotna limuzina s temer supersportovnimi geny. Nevim proc by nemela existovat. Esteticky a technologicky je jinde nez MB nebo BMW. Nejvetsi rozdil v nich je, ze nemci pomoci technologii auta vyklesuji na pezpohlavni stroje. Italove pouzivaji spickove technologie preve k posileni zazitku a jizdnich vykonu. Maserati Q je definici luxusni sportovni limuziny s kotlem emoci, slavnou znackou a pritom skvele pouzitelna ke kazdodenimu jezdeni (stejne jako vsechna produkcni maserati). Spotreba veru u takoveho auta neni dulezita. Prirovnani Quattroporte k Superbu je jako prirovnai mercedesu k loganu nebo ferrari k hyundai coupe a nema v solidni diskusi co delat. Maserati to umi skevele, narozdil od deutchlandu, nejen na dalnici ale prave i na okreskach a nejede jen vyklestenych 250. Tobe prave dosazeni spickovych vykonovyh paramtru, skveleho rozlozeni hmotnosti a z toho plynouci ovladatelnosti a jizdnich vykonu a napr. prevodovka cambiocorsa prijdou jako technologicky nedostatecne zvladnute? Diskuze o tom jaka ma byt luxusni limuzina je licha - nekdo holt preferuje luxus a nekdo sportovni svezeni. To nic nemeni na tom, ze je Quattroporte skvele a co vic, vyjmecne auto nejen svym rozsirenim, ale predevsim zamerenim, konstrukci a jizdnimi vykony.
Avatar - Dinar
6. 2. 2007 15:01
masérka
Vypadá to, že profi kvalita Roadlooku se stává standardem, tento díl to jen potvrzuje. :yes: Výběr auta byl určitě šťastný, quatroporte určitě vyvolává víc emocí svou žádoucností než klasický sporťák, který se své třídě nijak nevymyká. Qporte je opravdu zvláštní auto, ač řazeno mezi velké sedany, jeho filozofie je spíše podobná CLS, tedy takové čtyřdveřové kupé se sportovním akcentem ale velikostí limuzíny. Jeho kvality a nedostatky test Roadlooku ukázal dostatečně, je jen otázkou preferencí příp. náklonnosti ke značce, jestli sexappeal, který tohle auto má, daný dokonalým designem a motorem z Ferrari, dokáže v očích potenciálního kupce přebít špatnou převodovku, nedokonalá sedadla nebo horší jízdní komfort. Jak víme, převodovka bude nová, tak je zas o důvod ke stížnostem míň. ;-)
neregistrovaný "wolff"
6. 2. 2007 14:59
Re: německej degener
Jsou tak slaboduché, tak jak slaboduchý je jeden místní placený anonymní přispěvatel... A čti co píšu...leccos se dozvíš... Už toho tady moc nenapíšu...nehodlám přispívat někam, kde jsou "placení stébácký agenti" žijící z lidské potřeby vyjadřovat své názory... Je to ubohé individuum. To co tady psal prostě užu na můj vkus přestřelil...
neregistrovaný "wolff"
6. 2. 2007 14:57
Re: ITALSKEJ NÁŠUP
A jaký auto je pro tebe to pravé? třeba to BMW, kde jezdíš stejně často za stejné peníze, ale podobné služby nemáš? Uvědom si, že ani to nejdražší sériové BMW nestojí tolik co tenhle mazel v základu... Porovnáváš neporovnatelné... TRohle auto není pro lidi s měsíčním příjmem 100 000 Kč a s menším.. Tihle lidi se do toho servisu těší...popovídají si, pokecají... Oni tam ani nejedou, že musí... Pro ně je to zábava... A pokud není, tak tam pošlou svého zaměstnance a ten to vyříří a oni zase měsíc jezdí... Nebo mají svého řidiče... Tohle auto je z jiného světa, než který znáš ty... Nemůžeš to posuzovat podle své malosti... Tohle je šlechtic... ne buržoazie...
neregistrovaný "LS"
6. 2. 2007 14:56
Re: TAK ASI TAKHLE
s kým závodil prosím tě ???
neregistrovaný "LS"
6. 2. 2007 14:55
Re: Maserati
Já bych jako krále viděl M5.
neregistrovaný "FX"
6. 2. 2007 14:55
Re: německej degener
Žeby ses třeba zapojil konstruktivně do diskuze? Nebo ty raději destruktivní slaboduché urážky? :no:
neregistrovaný "LS"
6. 2. 2007 14:54
Re: Maserati
Co se ti líbí na šedivém logu v rohu ? >:D >:D
neregistrovaný "FX"
6. 2. 2007 14:51
Re: ITALSKEJ NÁŠUP
Ano, se vším souhlasím. Toto auto bych si nicméně nekoupil i kdybych na něho měl. Tyto "výhody" v podobě dokonalého servisu mě spíše odrazují.
neregistrovaný "wolff"
6. 2. 2007 14:49
Děkuji redakce
Jestli je napsání co je GTI zač počátkem hádky, pak je jasné, kým je placený. Děkuji za odpověď... Už je mi to jasné... Sem s pozdravem... Podobné stébácké hovada měly být zavřený až zčernaly a ne lést do veřejných médií... Toť můj názor... Užite si to...
neregistrovaný "wolff"
6. 2. 2007 14:46
Re: německej degener
ještě ubožák jako ty není pro automobilový svět směrodatná... Myslím, že problém je v tobě... Mlékárnice taky nepochopí kvantovou fyziku, pak ty nemůžeš pochopit 40 letý odkaz MQ4... NA to si až příliš duševně prostý...a hlavně placený z nesprávných zdrojů...
6. 2. 2007 14:43
Re: chce to okusit nazivo abychom se vyhnuli nesmyslnym prir
Víš, raddíku, problém je, že velká a prioritně sporotvní limuzína, jakou se Q tváří být... to je prostě cesta balancování na hraně kýče. V této souvislosti dá světu podle mého obrovskou lekci Porsche Panamera a velký Aston (jestli tedy vůbec vyjede)... Já v Q postrádám vyváženost klasy a sportovního ducha... což obé nacházím třeba v Jaguarech... nějak mi to u Q prostě do sebe nezapadá... možná, je to jen těmi až lehce naivními kulaťoučkými tvary všude dokola. Tedy žádná finesa, překvapení, lom... těžko to uchopuji. A pak mi někam moc do stran ulétávají přední světla...
6. 2. 2007 14:36
Re: Value for money
Jo,jo, já myslím, že tohle prostě umí (uměl) dokonale vyvážit jen Jaguar (XJ)- sportovní podtext s dokonalou klasou.
neregistrovaný "essesant"
6. 2. 2007 14:36
Re: ITALSKEJ NÁŠUP
No tys asi nepochopil o cem je motor konstrukce ferrari... jsou to nejnadupanejsi motory vyuzivajici technoligie zavodnich aut nerkuli F1. Ano servisni interval je 10 000, ano nahradni dily jsou drahe a meni se preventivne, ano do motoru se vleze 9-12L (podle modelu) nejlepsiho oleje s cenou 15lete whiskey kazdych 10 000. No a? Nekoho kdo si kupuje maserati nebo ferrari to nezajima. Ta auta jsou UPLNE o necem jinem nez vetsina jinych premiovyvh aut. Donedavna jsem jezdil Maserati GT. Najezdil jsem s nim za necelych 5 let pres 190 000 km. Pravidelne servisovano v Italii, obcas v Rakousku a jednou v Nemecku. Krom drobnosti resenych pri castych preventivnich prihlidkach zadny problem. nikdy ze mi nestalo, ze bych nekde zustal viset. Zadny problem s dilenskym zpracovanim. Pouze drobnosti v elektronice a vyse zminene vymeny a udrzba. PS: U meho italskeho koncesionare je pri pravidelne prohlidce v cene take udrzba interieru a zahrnuji cisteni, renovaci a konzercaci kuze a karoserie - auto pak odjizdelo jako nove a to vse po domluve na terminu stihli za 5-6h. Videl jsem kdo a jak mi ten interier cisti: Typek v ciste bile kombineze s botama v latkovych navlecich a v bilych rukavickach si tam s tim hral jak kdyby renovoval umelecke dilo...
neregistrovaný "Donald"
6. 2. 2007 14:34
Re: TAK ASI TAKHLE
Tak si zkus zjistit rozdíl v pravidlech pro benzín a nafta motory. Audi využilo zvýhodnění nafty - to mi opravdu nevadí. Jen mi vadí, že dost lidí hned vykřikuje jak je benzín překonanej. V případě stejně postavených pravidel nevěřim ve vitězství dieslu.
neregistrovaný "raddik"
6. 2. 2007 14:33
Re: chce to okusit nazivo abychom se vyhnuli nesmyslnym prir
GTI,s casti tvych postrehu se da souhlasit i kdyz je to stale jen subjektivni hodnoceni.Ten Superb je dobry k rozpoutani diskuse jakkoliv se mi to uz jen mataforicky nerymuje..Je jasne ze predevsim MB ale take BMW maji s vyrobou limuzin dobre zkusenosti a jistou genealogii ktera je sakra silna v porovnani s hledanim se znacky Maserati zejmena v oblasti kvality.zejmena u rady S je to s onou "dotazenosti" i tech nejmensich drobnosti asi nejmarkantnejsi priklad za vsechny.presto se musi maserati nechat,jak obrovsky skok v protikaldu s cizelovanymi nemeckymi produkty udelala.stejne tak je ale nutne zduraznit,ze soudny clovek nebude popirat tradicni nemeckou preciznost ale v porovnani s emocni bouri (kterou myslim nejenom u me vyvolavaji premiova italska auta) to neni samospasitelne.Podotknes ze v teto kategorii to samo o sobe nestaci.souhlasim a rikam-pockejme na dalsi generaci.uz tato je skvela..A GTI,ja osobne bych u takhle draheho auta hledal i ten "sport" a "zabavu" za volantem..
neregistrovaný "Donald"
6. 2. 2007 14:27
Re: Value for money
Zajímavé povídání a zajímavavou a velmi pravdivou otázkou uzavřené. Ano, taky si nejsem jist, jestli má limuzína stavět tak moc na emocích, na druhou stranu, od Q to každý tak trochu čeká. Ne uplně dokonalá, ale emotivní a trochu výbušná italka. Pro koho je to moc, může zkusit chladnou a precizní němku. Abych řekl pravdu sám nevim, s kterou bych chtěl sdílet domácnost.... ale každopádně za trochu přidrzlou a divokou italkou se vždycky rád otočim a ruku na srdce, kdo ne pánové.....
neregistrovaný "FX"
6. 2. 2007 14:24
Re: Value for money
Osobně se na tento vůz dívam trochu skepticky. Rozhodně se nemůže přiměřovat k tebou uvedené konkurenci. Pro mě prostě stojí tak trochu vyčleněn z tohoto kolektivu. Asi jim šlo o to, udělat výkonou italskou limuzínu, jako předchozí generace Q. To se jim povedlo.
Do prodejních statistik nijak výrazně nezasáhne, na to je příliš ultimativní a oslovující úzký okruh cílové klientely.
anonym
6. 2. 2007 14:21
Re: TAK ASI TAKHLE
Co zase? to je fakt, nejakej problem? :)
anonym
6. 2. 2007 14:21
Re: Value for money
clovece, od zacatku do konce jen tve subjektivni dojmy, a to jednoznacne neobjektivniho cloveka dovoluji si tvrdit :) nevis jestli ma byt limuzina sportovni? no, to taky neni na tobe, kdyz chces luxusni limuzinu, koupis jinde, kdyz sportovni, koupis tuhle, neni problem, ne? :)
neregistrovaný "Donald"
6. 2. 2007 14:18
Re: TAK ASI TAKHLE
A jé, už zase
neregistrovaný "Mike"
6. 2. 2007 14:17
C30
Chtěl bych se zeptat jestli na road look budete testovat nové Volvo C30
anonym
6. 2. 2007 14:16
Re: ITALSKEJ NÁŠUP
Ja taky nerikal ze je prumernym lidem jedno kolik zaplati, myslel jsem tim ze uz je jedno jestli zaplati osm tacu jen za praci v servisu bmw nebo 25 tacu u ferari, ani jedno si nemuze prumerny cech dovolit.
a nemyslim ze by prumerny cech neumel pocitat.
6. 2. 2007 14:11
Re: Value for money
Pozor, žádný vtip... Přesně to samé, co znamená Superb v mainstreamu, znamená Q v prémii... Proto ta analogie. Soludní, ne ovšem vyjímečné, v lecčems nedotažené auto... Poměrně zdařilá karoserie, s nijak zdatně zvládnutým poměrem velikosti světel ke středovému otvoru pro vstup vzduchu, se zadními světly o nichž bychom mohli velmi kriticky diskutovat a se sedadly, na jejichž "ergonomii" upozorňují i v tomto testu... Doufám by tě ani nenapadlo poměřovat italského hřebce s takovou technickou dokonalostí jakou je například BMW 7 či Mercedes-Benz S-klasse. Q, jak jsi se jistě dozvěděl i z videa je velmi jizdně komunikativní a "zábavné"... a já nevím, zda taková má být velká limizína... Nebo, ty by sis kopuil Q k tomu, abys v něm žíhal ostré zatáčky na okreskách? Tohle auto tráví svůj život na dálnicích, a proto by mělo mít dokonalá sedadla, to tedy především. Jinak velmi oceňuji (na velikost toho auta) jeho určitou "milost" a jaksi emoce budící kontakt s ním... ovšem... já nevím, zda obrovská limuzína má být emocně natolik silná, aby vě mně vzbuzovala touhu to každému natřít. Co myslíš? Jak to vidíš ty?
neregistrovaný "FX"
6. 2. 2007 14:01
Re: ITALSKEJ NÁŠUP
Neřekl bych, že průměrným lidem je jedno, kolik zaplatí za servis. Za druhé, toto auto si nebudou kupovat průměrný lidi, ale ti co asi umí počítat.
neregistrovaný "FX"
6. 2. 2007 13:51
Re: TAK ASI TAKHLE
No je na čase, už Josef Švejk tvrdil, že italský zboží je šunt >:D
anonym
6. 2. 2007 13:49
Re: ITALSKEJ NÁŠUP
No, co ja slysel tak nemci maj taky drahej servis, a prumernymu cechackovi uz je jedno jestli zaplati za servis x tisic nebo petkrat tolik :/
neregistrovaný "Stefan"
6. 2. 2007 13:49
pekne video
Ale mozno by sa do takeho auta hodilo nieco ine ako hraskovo zeleny sveter ;-)
anonym
6. 2. 2007 13:46
Re: Super :o)
Ja jo, ja mit 3,5 milionu, radsi bych koupil byt a nejaky levnejsi auto :-) ale kdybych mel 20 milionu, tak to potom jo :-)
neregistrovaný "FX"
6. 2. 2007 13:44
Re: ITALSKEJ NÁŠUP
Pokud to bude pravověrný Ferrari, tak bych to servisovat nechtěl, nejen, že servis bude pekelně drahý, stejně jak náhradní díly, ale i servisní intervaly budou poměrně krátké. Známému vydrží Ferrari naštelovaný pár měsíců, stačí jezdit po městě a za chvíli nutno do servisu.
neregistrovaný "Pangy"
6. 2. 2007 13:42
Super :o)
Bylo to super jen by mě zajímal ten sport,každopádně mít 3.5 miliónu neváhal bych >:D
anonym
6. 2. 2007 13:41
Re: TAK ASI TAKHLE
ano, platilo, ale veci se casem meni :) a ne vse nemecke dobre jesti
neregistrovaný "FX"
6. 2. 2007 13:41
Re: Value for money
Povedený vtip, po přečtení jsem pěkně vybuchl smíchy. :yes:
anonym
6. 2. 2007 13:39
Re: ITALSKEJ NÁŠUP
Ale prosimte, copak nevis ze motory ferari jsou primy konkurenti TDI od VW? >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
neregistrovaný "FX"
6. 2. 2007 13:39
Re: TAK ASI TAKHLE
Vzhledem ve světle skutečností, že v USA muselo Maserati nasadit masívní reklamní kampaň, kdy k novým vozům američanům slibovalo záruku tuším 3 nebo 5 let, aby si ho vůbec někdo koupil. Kvalita totiž u dřívějších modelů byla na mizerné úrovni. Toliko fakta.
Myslím, že němci mají kvalitu dotaženu dále než italové. Aspoň to vždy tak platilo.
neregistrovaný "..."
6. 2. 2007 13:36
Re: ITALSKEJ NÁŠUP
Premiovy Superb? Myslel jsem si, ze uz me nic neprekvapi v Tvych komentarich. Ale napsat o tom, premiovy Superb? Mozna by to chtelo strhnout z oci samolepky s logem VW...
anonym
6. 2. 2007 13:34
Re: ITALSKEJ NÁŠUP
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D tak to byl vtip roku
6. 2. 2007 13:29
ITALSKEJ NÁŠUP
Dobré auto, dobrej vnitřek, dobrej motor, dobrej zvuk, dobrá spotřeba, dobrej zátah, dobrá kastle, dobré video, dobré grafy, dobré informace, dobré střihy, dobrej komentář a dobrá... cena. P.S. Dnes můj základní pocit z videa - profesionalita, bravo. :yes: Auto... no, je to takový... jak bych to... takový... prémiový Superb...
anonym
6. 2. 2007 13:18
Re: TAK ASI TAKHLE
A to ze bys dostal "nemce" to zminujes jako vyhodu, nebo jako zapor? :-)
6. 2. 2007 13:16
Re: Maserati
Dobré věty... zejména ta jedna :yes:
neregistrovaný "FX"
6. 2. 2007 13:07
Re: TAK ASI TAKHLE
Já to klidně udělám. Chtělo by to naftu >:D Spokojen?
Teď jsme zvědav, kdo tady první napíše neco ve stylu fajn, ale seš ch*j. >:-[]

Teď jinak. Asi bych zvolil nudný model od Audi. A sice S8. Za stejnou spotřebu a cenu o půl milionu méně, bych dostal hliník, quattro a němce! >:D
A teď do mě. >:-[]
PS: Povedený video.
anonym
6. 2. 2007 12:59
Re: TAK ASI TAKHLE
a proc ne? v zavodech La mans diesel vyhral, davno jsou ty doby kdy platilo sport=benzin ;-)
neregistrovaný "autor"
6. 2. 2007 12:53
HMm
Hmm,pěkné vozidlo i video :yes:
neregistrovaný "manitou"
6. 2. 2007 12:46
TAK ASI TAKHLE
Jak to jen napsat, no ... prostě a jednodušše - velmi vydařené video :yes: ;-) Kamera, střih, zvuk, komentář - :yes:
PS: jsem jenom zvědav, kdo tady první napíše něco ve stylu fajn, ale chtělo by to naftu >:-[]
neregistrovaný "Dute"
6. 2. 2007 12:43
Dobra praca
Velmi dobre sa na to pozeralo :-) :yes:
anonym
6. 2. 2007 12:19
Maserati
Maserati Quattroporte je král čtyřdvéřových limuzín...trochu děsí ta spotřeba, ale to k tomu asi patří. Díky redakci za pěkné video! PS: musí tam v průběhu být to šedivé logo v rohu?