Novinky
0
Asi takhle: Když budeš vědět, že vyjíždíš nádrž na doraz a jak to začne škubat, tak tam naleješ něco z kanystru (sice nevím, jak velkej se ti do toho pidi kufírku vejde), tak to nezkurvíš 😉 Což o to středověk.. kouzlou určitě měl, ale neměli tam ani šestiválce, ani cabriolety >😒] Za to v arabským světě (ač k němu mám spoustu výhrad a nesympatií) to funguje dodnes... :yes:
Přejít do diskuze
tak jak mam zjistit kolik se tam doopravdy vleze??? BTW: to sekani hnat... jo jo stredovek mel sve kouzlo
Ne, po pravdě bys to nadoraz vyjíždět neměl. Kvůli katalyzátoru. A znáčky mi kradou snad ze všech aut :no: Ale proti poslední události, co mi udělali, jsou znáčky těžká, fakt těžká, pohodička... Ale i ten znáček zamrzí. Já bych za to sekal hnáty ;-\
jsem z toho jelen... zkusim to vyjet az na doraz a pak se uvidi... neposkodim neco kdyz ji vyjedu az na konec??? BTW:minutu ticha v noci ze vcerejska na dnesek me z ni nekdo slohnul znak mazdy z predniho narazniku...(zadni znak me slohli cca rok dozadu a cepicky na ventilky pred vanocema-co sem komu udelal?????) 😒
hmm tak to tam maj blbe... vic jak 35 jsem tam fakt nikdy nenarval. leda ze by me blbe ukazoval palivomer a kdyz znaci sucho tak to tam ma jeste 15l ale to me pripada jako blbost, 15 je moc. ted cumim do technicaku a i spotrebu mam psanou jinou nez je v tom clanku, vahu taky(to se ale da pochopit) a dokonce i zdvyhovy objem(mam tu 1598😄
Počkej... pidi... mám v paměti, že je to cca 50 litrů. To na tak malé auto zase není "pidi"... Ale na fakt permanentního tankování to nic nemění >😒]
😉 Já nad ní právě přemýšlím jako nad druhým autem.. jen tak na víkendy na léto. Určitě ale tu 1.9ku... Co si pamatuju, tak jsem s tím tankoval pořád, když jsem s tím jezdil >😁 Ono to holt člověku nedá se s tím plazit >😒]
ja vim ze je to divne ale V8 5l tam nacpali...
www.sussex.ac.uk/Users/markf/miata/engin…
by me zajimalo jak to meli vyvazene
>😁
www.sussex.ac.uk/Users/markf/miata/engin…
by me zajimalo jak to meli vyvazene
>😁
1.6, jsem student nevim jestli bych uzivil vetsi motor... jj na dalnici to zere jak tank(vyhybam se jim jak cert krizi nemam ani znamku) jinak bych v mx-5 videl rad v budoucnu neco jineho nez 4valce(miluju 5ti hrnky) to autko by potrebovalo cca 200k aby ten potencial podvozku byl aspon trochu ukojen
Stošedesát koní lehce dýchavičných, ale jinak motor se vytáčí sametově a MX-5ka je lahůdka na čtyrech kolech.
miata rulez. na tu se stejne nikdo nedohrabe. 2,0i v pohode staci. na co vam bude V8 6 litr - v cechach 😁. myslim ze 180 koni nebo kolik ma ten dvoulitr je celkem dost na cesky silnice...
Kterou verzi máš? Já jezdil tu 1.6 a jelo to velmi slušně, jak je to lehounké. 140k jsem nejel, ale to musí být samozřejmě ještě lepší 😉 Nesmíš to prohánět po dálnicích, tam takové auto nepatří. Jinak výkonu není nikdy dost >😒] 😉
bude to asi levne, rozvzane s nechutnyma plastama ale nadruhou stranu tam mozna daj V8 5,7L(nebo podobny bes) coz by mohla byt sranda... kdo z vas ma mx-5 tak vi ze to autko tak trosku postrada vykon(na to jak se tvari a co by jeste podvozek snesl tak urcite)