Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Video: Porsche Cayenne – Druhá generace SUV na projížďce

12 komentářů

GTI
Absolutní harmonie, na videu je poznat, jak je ta záď dotažená. A ta žraločí příď... no, Cayenne má zaděláno na legendu i v SUV.

Problémem je tedy než barva. V tmavé zanikají žábry, zase vyniká fantastická silueta. Tak jakou?
krovakus
Zadni cast se povedla, ale predni je jak nepovedeny retro designu 90. let. Takhle uzkou a nevyraznou masku na tak obrovskou karu??? To je skandal velebnosti... :no:
GTI
Ale on přece tan Cayenne není nijak veliký, je tak akorát. Masku vnímám velmi "žralokovsky" a velmi vyváženou. Zapoměl jsi na barvu...
Klaudius
Vpredu odviedli dizajnéri majstrovský kus práce. Reálne je predná časť rovnako mohutná ako u predchodcu. Iba trochu znížili kolmú spodnú časť "fronthändu", trochu viac naklonili a zaoblili tieto partie a opticky to spravilo skoro nemožné. Spredu to fakt vyzerá ako Porsche.
GTI
Ano.
Klaudius
Prvá generácia naživo vynikala v jednej farbe - nádhernej tmavočervenej vínovej farbe, naživo spolu s nejakým tým chromom bola skutočne - použijem Tvoj zrat - "mňamózní"... 😄
V novej generácii si na tú najlepšiu musíme počkať, ale nedá mi spomenúť, že v hale až nečakane dobre pôsobia svetlé odtiene. 😉
GTI
Klaudie, jen lehká korekce, pojem "mňamozní" není pojmem mého slovníku. Jinak souhlas s tvým hodnocením, já barevně tikám mezi tmavou a stříbrnou... A nevím...
Klaudius
Osobne mám radšej živšie farby, čierne a strieborné dosť splývajú...
Tú červenú som spomenul preto, lebo v záplave strieborných a tmavých karosérií vždy až extrémne vynikala a pritiahla zrak.
Ilikethecars!
... ale za tučný příplatek 😒
DRBNUTY
Nebud smutny, ani si nevies predstavit ako zlta farba pritahuje hmyz.Kamarat mal zlte auto a bol z toho nestastny. 😉
Navtech
Copak mouchy... hlavně jsi pořád na očích i těm, kterejm nechceš. Třeba manželce...
Provocateur
Nevím, co to je za módu protahovat zadní světla do boku, že jsou kolikrát větší při pohledu z boku než zezadu. Ale celkově se mi Cayenne nijak zvlášť nelíbí a než se rozhodnou udělat SUV u Astonu, tak designovým premiantem zůstane X5 😄