Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Porsche Cayenne 2007 na českém trhu od 1,5 milionu korun

17 komentářů

Krása,ale bohužel pro mně finančně nedostupná...Otec mi na něj asi nepůjčí,ale kdyby se našel někdo,kdo mi na něj půjčí,tak do toho půjdu.Ale určitě se kvůli mně nezadlužujte. >😁 >😁 >😁
Úsměv a despekt... to jsou pocity, které mám, když se na toto dílo podívám... vždy, když vedle mě některé zasstavít, tak si s úsměvem prohlížím řidiče a většinou to jsou opravdu "postavičky"... já vím já vím... už se to tu probíralo milionkrát... stejně si to dloubnutí neumím odpustit... 8-s 😉
..a ti soudnější si alespoň začerní skla
empi
Cayenne se mi nelibilo pred faceliftem a nelibi se mi ani po nem - z trojce SUV pouzivajicich tutez platformu, je Cayenne designove nejslabsi. Porsche by se melo spis drzet toho, co jim jde nejlip - sportaky. Ale vysvetlujte to vedeni a akcionarum, kdyz je Cayenne zachranilo pred krachem 8-s .
Já myslím, že design byl tvořen po návštěvě obludária na Petříně. Jinak si totiž toto auto neumím vysvětlit.
S těmi sporťáky máš samozřejmě pravdu. Jenže...časy jsou zlé Kamile...ještě čekám na obdobu A1,A2,Lupo,Golf cross a konzument si bude chrochtat, že má konečně PORSCHECHECHE.
:yes: >😁 :yes:
>😒] >😒]
Asi jsem divnej, mě se tohle auto od počátku líbí, z tý trojice mi připadá jeho design nejsportovnější a jestli někdo pochybuje o tom, že je ze všech SUV skutečně nejrychlejší, autům nerozumí. Otázka vkusu je samostatná kapitola, ale o technice, zábavnosti, síle a schopnostech tohoto vozu nemůže pochybovat nikdo!
docela mě zaujalo okomentování světlometů v první větě článku - jsou oproti starší verzi užší a zároveň širší. Připadá mi to poněkud jako protimluv 😊)
že jo! čet jsem to dvakrát... 😄
ziadny problem...ked muozu mat americania little big horn... :-!
a japonci malývelký >😁
A ešte tomu hovadu hovoriť "Small Block"... 😉
Vypadá to jako citroen z fantomasovy dílny 😄
Pro pana redaktora: 1 594 958 x 1,19 = 1 898 000 Kc, prohodil jste asi neumyslne ty ciselka v cene (v clanku mate 1.989.000,-)
😄 😄 😄 pekny auticko
moc se mi líbí pokud by mi ho chtěl někdo koupit napište
pe3k
v pohode ja ti ho kupim len mi daj 2 000 000 😉