Novinky
0
je to hnus velebnosti,nova corsička, to je zradlo!!
0
Jak to myslíš? Vždyť opel dělá úplně stejně trapný auta jako mazda.
0
Jak to myslíš? Dle meho nazoru dela v dnesni dobe trapna auta pouze Cina...
0
Čína s koreou a indií jsou úplně jiný kategorie. 😃
Kdopak je autorem retuší, někdo zlý od Peugeotu? Jediná věc se zdá jistá, a to že nová Mazda 2 bude konvenční malý hatch, který úplně opustí koncepci Demio - stará Mazda 2. Za sebe říkám, že je to škoda. Pokud jde o ceny, měla o nich česká Mazda vždycky svérázné představy a jestli se jich nezbaví, bude mít i se sebelepším novým modelem pořád potíž - zřejmé je to právě v těch malých nebo mini kategoriích, kde nemá šanci čelit konkurenčním základním cenám v pásmu 160-250 tisíc.
Podle meho,a pro vas jiste bezvyznamneho nazoru to vypada slibne oproti stare Mazde 2,ovsem mam ten pocit,ze auta jako O.Corsa,P.207,a nyni i Mazda 2 vypadaji velmi podebne nerkuli stejne,to me trosicku mrzi,ale jak rikam je to jen muj nazor
Není jen Tvůj! Je sice pravda, že tohle je jenom retuš, ale ta podobnost už mě začíná nudit! ;-\
Je to zvláštní, že? Zatímco všichni v diskusích nadávají na vzhled peugeota, výrobci mu vzhled svých aut přibližují. Čím to asi bude?
Tím, že to tak vůbec není. Že někdo sníží střechu, neznamená, že se přibližuje Peugeotu...
Myslim, ze s konceptom Demia a za tie ceny fakt nemneli sanci. S konvencnim hatchom to bude asi lepsi. To, ze male auta vyzeraj rovnako...ty retuse Mazda2 jakoby vubec nebrali do uvahy designovy smer mazdy. Jasne ze to zezadu nebude vyzerat jak opel. A predek jako mitsu to taky mit nebude. Otazne je ale jedno: kdyz se kolem tyhle nove mazdy nedela zadnej poradnej rozruch, muzeme cekat neco bombove v style uspechu Mazda6 nebo Mazda3? Anebo alespon povedomi trhu jak ma Mazda5? Anebo to bude bezvyznamny hrac, treba jak mitsu colt? ...
Mně se prostě zamlouvalo, že Mazda ve třídě malých dělá něco svérázného s velkými užitkovými schopnostmi, stejně jako předtím v Mazdě 323F ("kombi-nekombi") přinesla nový pohled na řešení hatchbacku, dnes bychom řekli "crossover", abychom vypadali víc in. Trochu jsem doufal, že zmobilizuje invenci a zkusí udělat ještě "třetí generaci Demia pro Evropu", ale asi jim účetní opravdu dali nůž na krk. Při pohledu na dvojici Fiesta/Fusion mi to přecejen přijde líto, to je všechno.
Krajsia ako sucasna Mazda 2. Ale to prirovnanie - porovnatelne s Fabiou ? LOL. Neviem, preco su vsetci Cesi tak vysadeni na Skody. No, mozno keby Slovaci mali svoju znacku, mozno by tiez boli vysadeni ... Ale je to presne naopak, ak raz hocijaka Skodovka bude zrovnatelna s Madzou, to sa Skodovka asi pocika od radosti.
Haha, to je takova zavist, ze se asi pocikam od radosti! >😁 >😁
hehehe. :yes: Co je lepsi? A v cem? A kterej model? V necem ma navrch Mazda, v necem Skoda.
Přesně tak :yes: Ono je zase úsměvné,jak se některé národy vášní,že jiný má svoji značku.Má a co?Mně je fuk,co,kdo,kde vyrábí,2 auta doma mám z měst,jejichž názvy vůbec netuším,vím jenom zemi původu.Sednu a jedu.To je taková věc,k čemu ta auta mám(e). :-!
...tak evie, kto tieto obrazky skladal, ale vysledok vyzera podivne. Nieco z Corsy, nieco z 207, prahy mi pripominaju BMW 1...Cele to vyzera ako dolamane a potom zlepene ako to islo. Snad seriovy voz nebude vyzerat takto...
To se jim moc nepovledlo. Stávající Mazda2 má svoji tvář a výhody (jezdím s ní), tohle bych si nekoupil.
Už výška kabiny a rovná deska zadního prostoru
(krásně tam může naskočit pes) jsou perfektní.
Cesta do houfu znamená zapadnout.
A nevěřím, že pro ten kus ušetřeného plechu tak moc zlevní.
To je věc cenové politiky.
To se jim moc nepovledlo. Stávající Mazda2 má svoji tvář a výhody (jezdím s ní), tohle bych si nekoupil.