Novinky
...to se musí pochválit, ale jakto že největší a nejčtenejší server nemá u testů videa? Nechápu..už tím = TÍM by jste byli o míle daleko...Je to určitě omezeno časem a to chápu, musíte nějak plnit smlouvu, že? Ale podívejte se jak to písou na AutoRevou...to jsou články, tam je to famézní psaní...A taky důůůsledně nesouhlasím s "vybíráním mínusů" u vozů...teda nejvíc mě nasral ten diesel u X3, to už jsem pěnil, prý "hlučný motor". Jinak hoši, moc děkuju za testy přinešené vámy a přeju štasnou vyjednávací hubu u dealerů, a, samozřejmě, ať oni to raději dělají sami, že? Good job boys... :yes: :yes: :yes:
není nad slušný slovník 😉 :no:
A co pak se panu"není-nad-slušný-slovník" nelíbilo? 8-s ? To už jsi taková citlivka? Ale prosimtě... :-!
nevim . mě rodiče učili že se mluví slušně. nevim jak Tebe Tvoji, ale přiznám se že mi vadí množtsví vulgárních slov nejne třeba v telce ale hlavně v bežném životě. když vidím náctileté jak metají jednu fekálii za druhou a prokládají to různými tělesnými pohlavními orgány tak nevim ... ale možná jsem už na to starj a nemoderní no ...netvrdím že nepouživám sprostá slova. ale snažím se aby můj slovník je neobsahoval
Inak, potesilo by kvalitnejsie diskusne forum a sice hlavne logicke zoradenie prispevkov od najstarsieho po najnovsie.