Novinky
Před týdnem jsem v centru potkal taxi v podobě BMW M5... V tomto případě by mi to zvýšení ani nevadilo... :yes:
to bylo asi první m5 s "turbem" 😄
tomu přece sám nevěříš....
při průměrných nákladech na provoz 100tisic měsíčně, by ten taxikář musel jezdit tak za 100eček na kilometr.
to spíš byla e39 v m-paketu
při průměrných nákladech na provoz 100tisic měsíčně, by ten taxikář musel jezdit tak za 100eček na kilometr.
to spíš byla e39 v m-paketu
Promin, ale snad poznam m-paket od normálního emka... 4 koncovky, slušná šířka pneumatik a ten zvuk... to nebylo 525tds... 😉
Prosim pekne ja som stretol v Prahe tiez e39 M5, v tmavej striebornej metalize, a bola to naozaj M5 nakolko M paket neurobi vyfuk s 4 koncovkami vsak? No ale je pravda ze nastupne bolo 100KC a 99KC/km...
Taxíkem jedu pouze ve výjimečných případech. Preferuji cestování "rychlou želvou". Vzhledem k tomu, že už i na taxíka, při volání přes dispečink, čekáte půl hodiny, tak v tom není žádný rozdíl oproti využití služby asistent řidič. Navíc máte jistotu, že jedete pořádným autem 😉 Platit čtyři pětky za kilometr ve favoritu by mi přišlo... no... poněkud zvláštní. Navíc taxikáři většinou jedou jako s hnojem (asi kvůli spotřebě), což u želváků (andělů, nevímcoještě) nehrozí. V konečném důsledku je cena stejná nebo nižší u asistent řidič než u tága, takže fakt nevidím moc důvodů proč taxíkem jezdit... snad jen pokud se chcete plbít z vůně vanilkového stromečku 😉
Taxi s hnojem sem ještě neviděl, vždycky letí že mně vlaje tupé i když sou zavřený okýnka... mluvím o těch v Brně. Zvlášť ten jeden 150cm vysokej co se dívá škvírou pod volantem. Ale zase je s ním řeč o cenně a o tom kdy je morálně správný pozastavit taxametr... A jinak jednou sem jel z Forence na Ruzyni a jakože sem * velkej chlap, tak sem se opravdu bál o život >😁 >😒]
Včera jsme s partou trochu slavili...Plánovali jsme jed domů posledním metrem akorát jsme si při té zábavě noc neuvědomovali čas.Když už jsme se přeci jenom zvedli k odchodu byli dvě hodiny ráno a v praze jen ty autobusi v tuhle hodinu moc nejezdí. Proto jsme se rozhodli vzít si taxi. Jen co jsme vyšli z baru ven, tak jsme viděli jen taxíky, jednoho jsme stopli (Fabia 1.2), naskládali jsme se 5lidí do ní. A řidič nás odvezl kam jsme potřebovali. Když jsme přijeli na místo. tak řekl at mu dáme třeba tři stovky, což nam vzhledem ke vzdálenosti přišlo rozumný. Navíc nás bylo 5 tak každý znás vyndal 60Kč,- popřáli řidiči štastnou cestu a asi jsme byli spokojeni všichni. Takže muj závěr je: Brzo ráno když už nic nejezdí a když je nás dost tak vzít si taxi=ANO, jinak=NE
Jako když čtu že budou účtovat 40korun na kilometr? To je snad vtip ne? Je to banda *!!! Já jezdim s kamionem za 22korun na kilometr a když si spočítám náklady na provoz co mám já a co mi zbyde??? To je jako kdybych si účtoval 500korun za kilometr v kamionu ve srovnání s nima!!! Jako mě je to jedno. Jen jim plaťte!!
bejt tebou tak se nerozčiluju....
taxi poovažuju za nadstandard, a tak si ho musim připlatit....
uvědom si koli kje taxikařu (jejich problem), ale hlavně kolik najedou placených kilometrů ročně (cca:20tisic) a kolik jich nasjedeš ty....
kolik z toho najezdíš po městě?
jinak abys měl představu, mimo prahu se jezdí tak o 5kč levněji na kilomketr než v praze...
taxi poovažuju za nadstandard, a tak si ho musim připlatit....
uvědom si koli kje taxikařu (jejich problem), ale hlavně kolik najedou placených kilometrů ročně (cca:20tisic) a kolik jich nasjedeš ty....
kolik z toho najezdíš po městě?
jinak abys měl představu, mimo prahu se jezdí tak o 5kč levněji na kilomketr než v praze...
to je trochu málo ne? ... ja najedu ročně 20 tis a to jezdim hlavne do prace (5 km) a občas někam na delší cestu ...
když vidi kolik jrde po praze obsazenych taxiku, tak docela čumim..., pro mnoho lidí je to jednodušší přeprava než jet svym autem...
a púokud bydlíš na okraji prahy, popř kousek za, tak seš v noci bez taga uplně nahranej......., protože když ti jede noční spoj tak seš rád.