Novinky
0
nedavno jste na blogu pane zezulko psal o volbě mezi..dvěma maserati..:dočkáme se testu?
0
Podívejte se na SPZ toho auta a ptát se nemusíte...😄
0
...necháváte si to na víkend, co, vy lišáci 😄
0
skvěle,tak se těším a doufám že bude odpovídat vyjímečnosti tohoto vozu..
Konečně! Quattroporte se sice prodává slušně, ale tohle by mu hlavně v Americe mělo ještě pomoci. Není náhoda, že představení bude v Detroitu... Navíc automat ZF by měl být špička. Ať žije trojzubec!
Možná budu vypadat jako diletant, ale takovéhle auto bych bez automatu prostě nechtěl...AM DB9,ContinentalGT...jedině v automatu 😐
Podle změny rozložení hmotnosti z 47-53% na 49-51%, to vypádá že ten automat dali klasicky za motor, taky chápu že upravit automat aby šel umístit k zadní nápravě by nebylo jen tak jednoduchý (měnič...). Tohle auto bylo a bude mým snem, mám rád sedany, ale taky Ferrari, takže tohle je takovej kompromis. 😄
Vzpomínám, jak jsem 12 let zavrhoval bezhlavě automat, a jen jsem to zkusil... Dnes už nic než automat. A tohle auto ho potřebuje.
pokud jse muzu zapojit do diskuze a rici jako milovnik italskych aut to ze ten automat mam puvod s ferrari moznosti toho systemu prepinani razeni pod volantem na manual a nebo prepnout na automat klasicka saltpaka to je neco skveleho
Automat je šit, nechtěl bych ho ani vtom nejvečim autě, manuál je manual, skoušel sem oboje, ale manual vyhrál! Takže automat :no: :no: :no: :no: :no:
Můžu se zeptat ve kterých autech si jezdil? :-!
s automatem sem jezdil v různejch mercedesech, v peugeotu 306, ten byl nejhorší, a s manualem, to je ruzne, v nakejch opelech, ve fiatu, v mercedesech,a manuál vyhrává!
Máš asi malej rozhled, zkus silný auto v automatu a pak tu něco piš.
výš, v nejsilnějším autě s automatem sem jel s 12tiválcovým mercedesem, takze vým co to je řídit silný auto s automatem, ne***...
tak tohle bych netvrdil, protože u takovýhleho dálničního křižníku kde frkneš šesku a jedeš ti je manuál k prdu....k takovýmu autu patří automat, btw: nahoře jsem viděl DB9 jedině v automatu...nesouhlasim.... 😉