Novinky
kubass11111
0
no nevím, přinde mě že si pořadně neužiju jízdu, ja si dokážu vychutnat jizdu jedině s manuálem, automat si dokážu představit jenom v klasické americe, takže taky ty 7metrovy kabria 😄 😉
Přejít do diskuze
Protože kdyby si měl takhle silný auto v manuálu tak za 1. by si udělal rozvodovku s převodovkou a za 2. by ses zabil tak bys dopadl i s automatem ).
mě automat nevadí ani v autech nižších tříd 😄 pokud to teda není jako teĎ v c4 piccaso 1.6 hdi ;-\
výš, v nejsilnějším autě s automatem sem jel s 12tiválcovým mercedesem, takze vým co to je řídit silný auto s automatem, ne***...
tak tohle bych netvrdil, protože u takovýhleho dálničního křižníku kde frkneš šesku a jedeš ti je manuál k prdu....k takovýmu autu patří automat, btw: nahoře jsem viděl DB9 jedině v automatu...nesouhlasim.... 😉
s automatem sem jezdil v různejch mercedesech, v peugeotu 306, ten byl nejhorší, a s manualem, to je ruzne, v nakejch opelech, ve fiatu, v mercedesech,a manuál vyhrává!
Automat je šit, nechtěl bych ho ani vtom nejvečim autě, manuál je manual, skoušel sem oboje, ale manual vyhrál! Takže automat :no: :no: :no: :no: :no:
pokud jse muzu zapojit do diskuze a rici jako milovnik italskych aut to ze ten automat mam puvod s ferrari moznosti toho systemu prepinani razeni pod volantem na manual a nebo prepnout na automat klasicka saltpaka to je neco skveleho
Vzpomínám, jak jsem 12 let zavrhoval bezhlavě automat, a jen jsem to zkusil... Dnes už nic než automat. A tohle auto ho potřebuje.
Podle změny rozložení hmotnosti z 47-53% na 49-51%, to vypádá že ten automat dali klasicky za motor, taky chápu že upravit automat aby šel umístit k zadní nápravě by nebylo jen tak jednoduchý (měnič...). Tohle auto bylo a bude mým snem, mám rád sedany, ale taky Ferrari, takže tohle je takovej kompromis. 😄
Možná budu vypadat jako diletant, ale takovéhle auto bych bez automatu prostě nechtěl...AM DB9,ContinentalGT...jedině v automatu 😐
Konečně! Quattroporte se sice prodává slušně, ale tohle by mu hlavně v Americe mělo ještě pomoci. Není náhoda, že představení bude v Detroitu... Navíc automat ZF by měl být špička. Ať žije trojzubec!