Novinky
sem milovnékem Corvett a tohle mě teda ohromně rozesmálo >😁 doufám že ta RSko byla aspoň f traktoru😊 ještě že nezávodili, to bych asi nerozdejchal😊
Jasně že v reálu je to blbost, ale je to jen reklama. Možná že je i trapná, většina dobrých a ůspěšných reklam bývá trapná. Mě se docela líbí.
Fakt slabá nevtipná typicky něměcká reklama. Něco jako super nový Persil, co vypere líp 😄
:no: Mohla pro nás Škoda natočit normální motoristickou reklamu...a krásnou.. vrrrm, nudná muzika, spousta střihů a nějaký to vrčení nového motoru, ale řekla si "NE"!...natočila vtipnou reklamu! Už jsem jí viděl na youtube.com asi před týdnem, ale znovu mě stejně pobavila!!! :yes:
je super, spousta nadsazky a sranda. Je milé, že si Skoda umí udělat trochu srandy sama ze sebe :yes: :yes: Jeste, ze misto krevety tam nestalo BMW M3 první generace s kridlem, prahy a spojlery az na zem, to by tady na diskusi bylo peklo 😉 (ze strany tuzeru) dyt voe to skoda nemuze nikdy dat ....lol
Prosím ne, neříkejte, že chcete začít s víceméně trapnými videi jako autorevue.cz 😒
Akce, raketovej odpal, rudá RS v oparu... žádní umělí sobi 😄 Souhlasím s kolegou kuku, že je fajn, že Škoda umí udělat i reklamu, v níž nikdo nikoho nebere vážně... Tedy ale Škoda podcenila jednu věc... totiž intelektuální nesmělost některých přispěvatelů na auto.cz... BRAVO SRANDA, BRAVO ŠKODA 😄 :yes:
mě ta reklama příde o to trapnější když mi lidi z vývoje sami řikali že RS prostě neni sportovní auto(jen se sportovně tvářící svižný rodinný vůz), na tož aby trhala asfalt😊
no jestli potrebujes na tohle zjisteni "lidi z vyvoje", tak to ses teda machr >😁 >😁 >😁
ty nas malej insidere
ty nas malej insidere
Skoda dela reklamy, kde nebere nikoho (ani sebe) vazne, uz docela dlouho. Diky tomu ma relativni uspechy v UK a ziskala si i sympatie anglickeho psaneho Top Gearu, hlavne diky teto reklame: [odkaz] :yes:
TO JE DOBRÝÝÝÝ
akorát teda nevím, jestli to není tak trochu antireklama na Corevettu a jestli se hosi od GM nebudou trochu bourit, ale asi maji smulu, kdyz ji v nemecku ani oficlane neprodavaj
akorát teda nevím, jestli to není tak trochu antireklama na Corevettu a jestli se hosi od GM nebudou trochu bourit, ale asi maji smulu, kdyz ji v nemecku ani oficlane neprodavaj
jako antireklamu na Vette bych to určitě neviděl, svym způsobem tam mohlo stát jakýkoliv jiný auto, naštěstí spolu nezávodí, takže nic neporovnávaj ani nehaní
O to horší je pak to rozčarování, když oqtáfce přestane fungovat v 25000km váha vzduchu, začnou vrzat ramena, nefunguje imobilizér, atd...
dle mých info. od kluků z vývoje se skutečně jedná o realitu!!!Pro tuto reklamu bylo použito náhodně natočené video z běžného provozu na jedné z rušných Berlínských ulic. Majitel Corvetty prý podal na zrychlení octavie žalobu. falešní sobi... >😁 :yes:
A nejlepsi reklamou Skodovky se stava: [odkaz] a [odkaz] >😁 >😁 >😁
tady spešl pro GTIho jedna kvalitní >😁 [odkaz]
Usmevne...jednoduche...pekne...jen hlupak si muze myslet,ze Skoda nam chce vsugerovat,ze jeji RSo da na p-r-d-e-l Corvette...je tam sice ohromna hyperbola, ale proc ne?😊 Pobavilo vas to? Ano,pobavilo! Tak prestante remcat😊 Ta reklama se zaryje do pameti kazdemu kdo ji uvidi...at uz negativne ci pozitivne...a o to preci jde😊 Staci vzpomenout Ctvrtnicka a jeho "soby"...nekomu to leze na nervy a nekdo to naopak zere...vysledek je stejnej - ma efekt! Skoda :yes:
Z h.ovna bic neupleties. Skoda Fabia zostane Skodiu Fabiou, aj ked na nu poprilepujes vselijake cecetky a vyhlasis ju za sportove auto. Ja viem ze vy Cesi mate tak nejak radi vase Skodovky, ale tato reklama mi pripada ako ked sa zaba puci a chce sa silou mocou predviest na dostohoveho kona plnokrvnika. To ze nieco natlacis sedlakom do hlavy cez reklamu, este nemusi byt aj realne a skutocne. Skodovky su dobre auticka, ale len pokial zostavaju vo svojich kategoriach a cenovy relaciach, ak sa zacnu pucit a nafukovat do inych vod, tak sympatie koncia a zacina trapnost. Naprikla Skoda Roomster Sport - cisty sportak hehe 😊
Tolko dristov pre jeden reklamny spot.....to jak ta Audina slapala hore skokanskym mostikom.......a v skutocnosti ju tahali na lane...
Ju netahali, ale zasekli na miestne pokial dosla, pretoze napriek tomu, ze mala pneumatiky s 1,4mm hrotmi by sa bola zacala smykat dole (po dosiahnuti najvyssieho bodu) a na dolnom konci by sa ta audina pohybovala rychlostou cca160kph, riskoval by si 5hviezdiciek euroNCAP? pochybujem! Brawo Skoda! :yes:
Fakt se mi to líbilo...