Novinky
0
to je zajimavy argument... mas neco k veci?...
Přejít do diskuze
No prave ta MTX nezestarla moc dobre. Dnes s odstupem casu je to takova porevolucni na kolene delana popelnice. Zato tenhle Warburg je alespon co do vzhledu a proporci extratrida..
Oplastovanou Tatrou myslis Tatru MTX? Ta je prece krasna. Nebo Tatru President? To je zase jina storry, facelift auta ze 70 let v roce 2000. Kazdopadne Kral :yes:
Ja bych to s vykony nevidel tak blede. Auto je lehke a ladene motory z warburgu byvaly za komancu jedny z nejostrejsich. Pravda, taky moc nevydrzely.
Tohle je ale vlastne novy veteran, ja bych ho bral. Je to unikat.
Tohle je ale vlastne novy veteran, ja bych ho bral. Je to unikat.
Parametre podobné ako u wartburgu, len o 0,5 sekundy lepšie. a o 1 liter oleja na 100 km horšie >😁
ulrich čili ulli, auta skládal dokonce na živnost, jak to dělávali i pekaři či řezníci za honneckera. jestli byl tak kovaný, jako oni, nevím..., ale za současnou aktivitou stojí jeho syn
mně osobně auto vždycky připadalo disproporční, nutno však ocenit snahu a zarputilost, s jakou to za bolševika dotáhl až ke kusové výrobě. ovšem wartburg 313-1 sport to není, to bylo podle mně vůbec nejkrásnější auto z celého východního bloku
mně osobně auto vždycky připadalo disproporční, nutno však ocenit snahu a zarputilost, s jakou to za bolševika dotáhl až ke kusové výrobě. ovšem wartburg 313-1 sport to není, to bylo podle mně vůbec nejkrásnější auto z celého východního bloku
Tady "soudruzi z NDR" chybu neudělali. Vzhledem k době a možnostem nádhera. Pamatuju se, jak jsem na to jako malý obdivně koukal. Jen nevím s tím jménem. Nebyl Melkus Uli?
videl jsem to na sachsen classic – neco udesnyho, tvari se to jako ferrari a posunuje se to v oblacich dvoutaktniho smradu a za typickeho wartburgtiho prdlani...
Hehe, to musi byt pekne zihadlo 😉 Pri vaze a aerodynamice toho auticka s nim ten splasenej dvoutakt musi pekne cvicit.. Svezl bych se....