Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Vyroben byl poslední Nissan Almera Made in UK

19 komentářů

Ja som tak strasne smutna ze almerka sa uz nebude vyrabat. Ja som ju straaasne milivala a chcela som si ju kupit ale nemam na to vek tak uz iba jazdenu 😒
Neverim ze sa almera prestala vyrabat a ani celej tejto rubrike ved preco by sa almera prestala vyrabat ked to je najpredavanejsie auto zo vsetkych nissanov.
Neverim ze sa almera prestala vyrabat a ani celej tejto rubrike ved preco by sa almera prestala vyrabat ked to je najpredavanejsie auto zo vsetkych nissanov. :-!
Neverim ze sa almera prestala vyrabat a ani celej tejto rubrike ved preco by sa almera prestala vyrabat ked to je najpredavanejsie auto zo vsetkych nissanov. :-!
ani tie auta neznate proc je urazet a to neco na Q je Qashqai teda Kaskai a civic hruza a kdyz micra neni auto co to je clovek??? patrol, pathfinder a 350z sou jenom pro normalni lidi.a civic dost chabi teda 0
ani tie auta neznate proc je urazet a to neco na Q je Qashqai teda Kaskai a civic hruza a kdyz micra neni auto co to je clovek??? patrol, pathfinder a 350z sou jenom pro normalni lidi.a civic dost chabi teda
:no:
almera sa vrati v roku 2008 ziadny strach. 😄
robite dobre
Ja almeru milujem a prestante ju urazat je to super auto.
V sobotu idem kúpiť 9-ročnú almeru, robím dobre?
Je smutné, že Nissan vyklidil bez náhrady pole konkurenci, že upustil od auta, které vynikalo spolehlivostí, kvalitou a přijatelnou cenou. Nyní opravdu již nezbývá nic jiného než přejít k poruchovému Meganu.
...akurát, že už nepríde. :no:
Tak sa do toho Civicu posaď samozrejme benzínu 1.8 a uvidíš kvalitu jazdy, ktorá sa nedá zrovnávať s konkurencoiu, navyše kombinovanú so skvelou spolahlivosťou, kde konkurencia okrem Toyoty opäť iba tápe.
Před lety skončil Bluebird a Nissan šel dál. Skončila výroba Sunny a místo něj nastoupila Almera. Třeba přijde následovník, který převezme štafetu. A jestli ne, tak...
člověk nemusí bejt zrovna šedesátiletej konzervativec, aby viděl, že jsou na civivu místa, který jsou dělaný za každeu cenu, takže působěj trapně. Například ty kolotočový zrcátka v tom trojúhelníku mezi předníma světlama.
Jak kdybych slyšel nějakýho 60ti letýho konzervativce. Civic je, s vhodnou barvou, krásný moderní auto. Ale jinak Nissane sbohem. Co nám teď chce nabízet? Almera končí, Primera už to má za sebou, Micra není auto, Patrol, Pathfighter a 350Z sou ok, ale ne pro normální lidi, zbyde Note a něco na Q co se ani nedá vyslovit a Murano ;-\ Dost chabý teda :no:
Jasně, kup si civic. Když ti nevadí, že budeš vypadat jako dítě na pouťovym autodromu....
Zbohom milovaná Almera, bez relevantného nástupcu nám milovníkom japonských áut budeš chýbať. Možnosť výberu v nižšej strednej triede sa nebezpečne zmenšuje, vlastne tam už okrem Civicu a Coroly 😒 nestojí nič ani za reč.
Good bye NISSAN 😒