Novinky
0
Fuj, fuj, fuj, kdy už nás redakce přestane obtěžovat těma hnusama z Číny :no: ? To je naprostej děs!
0
To aby si odlíšil dobré od zlého :-! :yes:
0
Reakce hodná inteligenta. Bravo!
Japonci taky začínali s kopiemi západních aut a motocyklů a kde jsou dnes? To chce jen čas a jednou nás číňani všechny převálcujou.
Moc se na to tesis ze? A vubec, nechces se do ciny odstehovat? A nebo se tem muzeme odstehovat vsichni, dyt komunisti tady mame porad radi. Vsichni jste z tech jejich aut uplne udelani a rikate, jak nas vsechny prevalcujou, ale dokud si ty auta nekoupime, tak nikoho valcovcat nebudou. Je to na kazdym, čí ekonomiku a rust chce podporovat. A ja za sebe rikam, ze cinu podporovat nebudu (a nejsem sam). Zaprve je jich moc, zadruhe jsou rudi a zatreti maji uz tak silnou ekomiku. A navic je nemam rad. Takze asi tak. :no:
[odkaz]
Nechápu Vaše negativní reakce. Pokud si odmyslím nepovedený předek, ještě méně povedený zadek, divné boky, nepěkná kola a tragický interiér ... tak ono je to vlastně docela hezký auto.
V predu upravené Punto classic a vzadu kombinácia Logan a cadillac. Dobre, ze neukázali interiér, lebo by som nemohol zaspat, každopádne si urcite na európskom trhu ani neklepne, pokial nebude mat cenu do 300 000.
Super kara chvi ji do ted byl muj sen Porsche 911 turbo ,ale ted jsem nasel ten spravny smer !!! uz jsem to lupnul na plochu a az to tu dofrci jdu se postavit do fronty😄
Čínský Caddilac s podvozkem Citroënu ZX. Hm, tak to by si mohli vzít v GM k srdci, koupit ho, rozebrat a zkusit podle toho udělat konečně nějakej pořádnej podvozek, aby ty jejich "ultry hyypa nigga limous" uměly jezdit i jinak než po ultimetyv strejt strýtz end hájwéjz, watssup bróz? PS: Kde je Micina, fokin bijáčýz? 😉 >😒]
>😁 ...čili první kadilak, který umí i zatáčet je....z...číny.... >😒]
To ne, nechtěl bych, aby to vyznělo, že v zatáčce musíš Kaďáka (ahoj Béďo) poponášet, aby se do ní "vešel"... Spíš jsem chtěl říct, že konečně tento Caddy bude mít konkurenční jízdní vlastnosti (ve srovnání s Evropou, byť 20 let starou), než všechny Caddy s nálepkou Made in US dohromady. 😉 Snad se z toho hoši alespoň něco naučí... PS: BRAVO ZX, BRAVO CADDILAC-CITROËN!!! >😒]
Vzájemná spolupráce...to se cení! Čínani pochopili, že kdyby Caddilaca okopírovali včetně podvozku...moc by si nepojezdili... >😒]