Novinky
0
Podla mňa tam bude mať neskutočný úspech. Podľa mňa by mohla Škoda správnou cenovou politikou a službami získať možno aj 50 000 predaných kusov len v Číne. Číňania proste milujú sedany ato či uˇy americké al. európske, to je jedno. Octavia je predsa pravý sedan N.S.T. za rozumnú cenu a to cina miluje. ;-\
Přejít do diskuze
Hosi, hosi, GTI, ZZ, RS, kde tam jako pisu, ze ty reklamy jsou vipny nebo k smichu? Nestalo by za to, naucit se cesky nez zacnete diskutovat na ceskem foru? >😒]
Q... co to píšeš za nesmysly? Škoda, že vyrábí vraky? Jak můžeš, zde na diskuzi, kde každý ví přesně co kdo vyrábí, vypouštět tyhle bláboly? A jestli jsou ti ty reklamy k smíchu ;-\ máš opravdu velmi originální smysl pro humor... chybí ti ovšem "I"... zbytek si doplň ze svého nicku :no:
No tomu rozumím. Ale mohli se dohodnout... ale kdyby všechny značky v Číně vyráběli auta o generaci zpět tak to nikoho trápit nemůže. Číňani moderní auto sami od sebe nevymyslí (zatím). Takhle tam všichni pouštějí nejnovější projekty a riskují kopírování.
Já si hlavně myslím, že jsi pěknej blb, když si myslíš, že v Číně jsou jen rolníci. Fakt jsi ukázal svou dokonalou omezenost a hloupost... :no: PS: Ta reklama je pěkná :yes:
Ale má. U nás v Horní Dolní parkuje před stodolou jeden blb a ten má vlevo vzadu nějakej klikyhák (jestli je to čínsky nebo korejsky fakt netuším). Každopádně je to megablb - má RS přední nárazník, vypadá to jako RS, ale je to ňákej humus dehet chrocht :no:
Cínský trh si vazaduje moderní modely. Proto Skoda zacíná Octavií, následovat bude nová Fabia a pozdeji nový Superb. Samozrejme, ze se vyrábejí i zastaralé modely, napríklad prastará Jetta je stále nejprodávanejsí model VW v Cíne. Ale zahranicní znacka, která by se uvedla starsími modely, by nemela moc sanci.
Co je vlastně na tom autě jiné? Nápis a chrom na lištách... nebo ještě něco víc? Jinak jsem toho názoru že méně vyspělé trhy si zaslouží předchozí generace současných modelů za dobré ceny - OI, Focus, G IV apod.
Jo, jo, Skodovka ted v Cine inzeruje jako diva. Asi spolehaji na to, ze pro cinskeho rolnika, ktery zatim nevidel nic jineho nez sveho oslika, by ty jejich vraky mohly byt atraktivni >😒] Tak pro zajimavost cinske reklamy na Skodu (to v ceske televizi neuvidite >😁 ): [odkaz] ; [odkaz] ; [odkaz] - furt to same ve trech ruznych delkach :-!
My do nich takovejma klenotama a oni do nás takovejma harmonikama. Umím si představit, že se to s těmi chromlinkami prodává i zde... myslím, že Octavia by tuhle okrasu i snesla. Není to sice praktické, drsnej kovboj volí jiný styl, leč... není to trapné...
taky mě to štve...ale aspoň jsem si v neděli večer v klidu pustil čtyři díly topgearu...což je ještě lepší 😉 :yes:
No me se nahodou moc moc libi!!! V ty zlaty s chromovymi listami vypada skoro jak Rover. Proc takhle neudelaj u nas tu vrcholnou verzi L&K??? To auto by vypadalo hned luxusneji!!
Celej vikend sem chodim skoro kazdou hodinu a porad nic. A ted sem vlezu v pondeli, kdy mam prace jako na kostele, a je tady tolik novinek! Takze uz pred trema hodinama jsem mel byt ve meste a misto toho tady sedim a ctu... >😁
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Jaj to zase nahraly nesemu milemu dopisovatelovi GTI na diskusiu k tomuto clanku us radsej nepridem pozriet lebo to bude hrozne. A inak neporovnaj neporovnatelne EVO s VW si delas * EVO je uplne niekde inde to pan zakrut auto snov. Neporovnavaj krala klukakatych silnicek a serpentin s nejakou beznou serioukou z nemecka :no:
...takto asi znel prikaz sudruhov z Ciny alebo z Vlkohradu, co na tom ze chromove listy sa na 5-dverovy hatchback vobec nehodia (podobne ani na prasat R36, ale napr. superb celkom zuslachtuju). Je to des, doslova dizajnerske fau😜ass,gyc, takto zohavit ciste linie oktavky... 😢 uz len dufam ze u nas si z toho hrubokrki tuzzingeri nevezmu priklad - tiez maju radi vsetko co sa ligoce :no:
Ten údaj o zrychlení z 0 na 100 za 5,7s....to je rychlejší než EVO! Soudruzi z Wolfsburgu, bravo!!!! (nebo že by šotek? >😒] )
... ale evropská verze se mi líbí víc, ochranné lišty v chromu a fádní zlatá barva není to pravé ořechové.
Čo blbnete, náhodou tie chrómové doplnky jej celkom seknú, s takým vzhľadom by ju určite brali aj u nás.