Novinky
...a kolik ještě za "komfortní prvky",jako např.el.stahování všech-obou oken+el.zrcátka,centrál a klimu ? 8-s Jinak ale to autíčko vypadá hezky. :yes:
Nejsem žádný člověk z Ascari, ale dle mého názoru tohle auto má trošku jiný zaměření než hýčkat zákazníky od toho Ascari má model KZ1, ale dost možná se pletu. Ale chápu to jak McLarouse taky stal tolik ze by sem si na něj nevidělal ani za 1000 let (+- stoleti) a taky neměl žádný komfortní prvky.
Reknu to takhle, tohle ma byt po dlouhe dobe zas nejaky supersport pro nadsence ( a jak rika GTI asi si vytisknu plakat a pudu masturbovat.... nebo ne přece jen me zas tak nevzrusuje jak přitelkyne >😁 ) a já jen doufam že vyjede z továren i mezi lidi 😄
Reknu to takhle, tohle ma byt po dlouhe dobe zas nejaky supersport pro nadsence ( a jak rika GTI asi si vytisknu plakat a pudu masturbovat.... nebo ne přece jen me zas tak nevzrusuje jak přitelkyne >😁 ) a já jen doufam že vyjede z továren i mezi lidi 😄
Trochu mimo misu, vcera se okolo me prohnala ULTIMA GTR pekna zluta mrcha, ten zvuk pral bych zazit, chlupy staly jeste pul hodky...
Prvy-krat citam o FXX ako o Enze FXX. Nic proti, takto by sa mi nazov zdal logickejsi a viac by nasvedcoval, sucastou ktoreho modeloveho radu FXX je. Avsak - bohuzial - FXX je Ferrari FXX a nie Ferrari Enzo FXX. Aspon tak sa doteraz vsade (mozno aj tu) o nom pisalo.
Design je velmi průměrnej, vypadá jako auto z pouti, za ty prachy by se zákazník mohl dočkat něčeho kvalitnějšího...
zda se, ze autor nepochopil, o cem je nakup FXX, jinak by se nepoustel do hloupeho cenoveho srovnani.
Jinak, co se tyce auta. Udaje ohromujici, ne tak design.. (dle meho nazoru).