Novinky
0
No nevim, jestli má kousek na duši. Mně se osobně vůbec nelibí. Desing mně připadá jak u nás z vesnice=překuchaný pionýry 😄
Přejít do diskuze
Moc pěkné, první motorka od BMW, kterou bych si i koupil (Xmoto) 😄 Jen ten design (kryty nádrže, zadní blatník) je takový divný.
Pro me je baworak baworakem diky atypickym resenim jako je boxer, zadni letmo ulozene kolo s kardanem atp. Je jasny, ze u motorek nizsi cenove kategorie se to pouzit neda, protoze by to pak uz nebyla ta nizka cenova kategorie 😄
Kazdopadne jako Cayenne je sice prima, ale nikdy to nebude to klasicke Porsche, stejne tak u mensich baworu. Tot muj pocit 😉
Kazdopadne jako Cayenne je sice prima, ale nikdy to nebude to klasicke Porsche, stejne tak u mensich baworu. Tot muj pocit 😉
Ale no tak 😉 Jednoválce montuje BMW do svých motocyklů už nějaký ten pátek. Řada F650 je na trhu už pár let, takže G650 je jen jistá variace 😉
to uz neni bavorák.vypada jako každá tuctová motorka.jen cena určitě bude bavorácká.Z dálky fakt vypadá jako jakákoli rejže.jenže japonci mění design každý rok.BMW ne.-leda že jim to makaroni nařídí
ceska???s Dckem?oprav me, jesi se mylim, ale nemelo by tam byt CZ, nebo tak neco??
jinak celkem pekny, zvlast posledni kousek....
a ta fotka, jak jede po zadech to kaluzo....to je jak ja >😒]
jinak celkem pekny, zvlast posledni kousek....
a ta fotka, jak jede po zadech to kaluzo....to je jak ja >😒]
Moc pekny, hlavne xcountry je mi sympaticky a to jako ze dost :yes:
Ale jak rika Paolo tak na druhou stranu uz to neni uplnej baworak bez boxtera...
Ale jak rika Paolo tak na druhou stranu uz to neni uplnej baworak bez boxtera...