Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

BMW G650: nová modelová řada

18 komentářů

Tak to kluci baworsky celkem prekvapili nebo spis zaskocili??
Pro me BMW bez boxera nebo alespon poradnyho 4 valce neni ten pravej Baworak. Jinak kazdy novy model BMW je svym zpusobem unikatni kousek co ma dusi... na rozdil od vetsiny predevsim japonske produkce.

GS forever!!!
jojo, mas recht chlape 8-s
LOL, ty si jasny 😄 😄 😄
Jednoválce BMW nejsou jen výstřelkem posledních let. viz [odkaz]
Ale no tak 😉 Jednoválce montuje BMW do svých motocyklů už nějaký ten pátek. Řada F650 je na trhu už pár let, takže G650 je jen jistá variace 😉
Pro me je baworak baworakem diky atypickym resenim jako je boxer, zadni letmo ulozene kolo s kardanem atp. Je jasny, ze u motorek nizsi cenove kategorie se to pouzit neda, protoze by to pak uz nebyla ta nizka cenova kategorie 😄
Kazdopadne jako Cayenne je sice prima, ale nikdy to nebude to klasicke Porsche, stejne tak u mensich baworu. Tot muj pocit 😉
No nevim, jestli má kousek na duši. Mně se osobně vůbec nelibí. Desing mně připadá jak u nás z vesnice=překuchaný pionýry 😄
Moc pekny, hlavne xcountry je mi sympaticky a to jako ze dost :yes:
Ale jak rika Paolo tak na druhou stranu uz to neni uplnej baworak bez boxtera...
boxTer je Porsche.motor u GS je boxer -bez T
jo,hlavně tomu sluší ta česká obří SPZ
ceska???s Dckem?oprav me, jesi se mylim, ale nemelo by tam byt CZ, nebo tak neco??
jinak celkem pekny, zvlast posledni kousek....
a ta fotka, jak jede po zadech to kaluzo....to je jak ja >😒]
to uz neni bavorák.vypada jako každá tuctová motorka.jen cena určitě bude bavorácká.Z dálky fakt vypadá jako jakákoli rejže.jenže japonci mění design každý rok.BMW ne.-leda že jim to makaroni nařídí
Moc pěkné, první motorka od BMW, kterou bych si i koupil (Xmoto) 😄 Jen ten design (kryty nádrže, zadní blatník) je takový divný.
MHGZG
MHGZG 😐
to si řek moc hezky
😄
:-!