Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

FlexFix i pro Opel Antara

23 komentářů

GTI
Jo, tak u tohoto nosiče se musela automobilka podřídit diktátu doby. Jezdíme auty... k cyklistickejm stezkám... na kolech pak dojíždíme k autdodráhám a svádíme tam krvežíznivé boje... abychom se zase vrátili na parkoviště, usadili kola do flexky... a odjeli se dívat na závody formule jedna v televizi. P.S. je to výbornej nápad ten nosič. Ostatně jak nejlíp zatípnout tipec tchýni - přikurtuj ji na flexku a máš klid. :yes:
RS
Na tchýně je lepší rakev na střechu, nosnost FlexFixe je jen 40kg, to na tchýni nestačí ;-\ >😒]
GTI
>😁 :yes:
Ano, ano, naprosto přesné a výstižné... :yes:
GTI
:yes:
nahodou mi to pripada vyborny napad, ja jsem to musel vyresit mnohem hur😒br /> [odkaz]
RS
Podle fotky Pict0003.jpg bych řekl, že si to vyřešil dobře
😉
>😁 >😒] :yes: 😉 Souhlas 😄
Fotky Lom.jpg jsem se v nahledu trosku leknul. >😁
To je moje pani vedouci s novym psikem.
S jakým psíkem???? >😁 >😒] 😉 :yes:
A nemas tam treba obrazek pani vedouci bez psika a bez plavek? 😉 :yes:
Parádní nápad. Každý, kdo kdy vozil kolo, dokáže ocenit tuhle vychytávku :yes: Držák kola je pořád při ruce. Jsem zvědavý, kdo to kdy začne kopírovat. Určitě to ale u Opelu nějak pojistili (licence) nebo tak něco 😉
opel je jeden z posledních, kdo přišel s touto "novinkou"
Tak to mě pouč, kdo další má integrované držáky na jízdní kola do zadního nárazníku. Díky.
žeby se pod tzv. Soplem skryval FSi? dle rozumu asi jo >😒]
No kdo jiný, že 😄 .Přišel s tím Opel Trixx. VW si toto prostě na svůj účet nezapíše FSi >😁
Klaudius
Ja by som sa trochu pozastavil nad tým, ako prísne sa pri stavbe áut musia dodržiavať technické predpisy ohľadne vonkajších hrán a výstupkov, vštko sa meria a testuje. Originál na aute by to asi neprešlo, keď to urobia dodatočne, je to O.K. Z hľadiska motoristu praktická vecička, ale čo to spraví pri nehode, viem si predstaviť ako to zramuje predok auta, ktoré by inak odišlo nepoškodené po takom ťukanci...Na križovatkách to býva často, že niekto nedobrzdí...
Hůř ale dopadne uživatel takového držáku.Krom toho,když mu někdo "načechrá" zadek,též mu zdevastuje 2 horáky.Na střeše by byly ve větším bezpečí.
Vyrobce cudne zamlcel, ze s timto vehementem prijde auto o rezervu. Takze az nekde pichnete, nezbyva nez kola z nosice dolu a z Krkonos do Prahy pekne slapat do pedalu.
GTI
Neboj, tohle už dávno vyřešili jiní... akorát holt domů nebudeš moci závodit, ale to s nosičem stejně neděláš.
Docela by me zajimalo, zda dopr. inspektorat vyda 3. spzetku na ten nosic, nevite nekdo...??
Pochybuju. To by ji nekde museli znovu vyrazit.