ak bude u VW horšie a to myslím že bude a nie len u VW, tak sa bude v prvom rade prepúšťať niekde inde ako v DE. Napr. u nás... :no:
ZoomZoom
0
Zda-li bude hůř, to se uvidí.
Každopádně s tím propouštěním máš recht, myslíš-li tedy to "u nás" u nás na Slovači... Tak oni by byli sami proti sobě a také současně proti vyšší státní moci, kdyby v Německu nezachovali výrobu a naopak jí podporovali někde jinde.
Stačí vidět, jak dopad český závod SKV Zličín (Siemens kolejová vozidla), kde se stáhli k sobě na západ, kvůli politickému tlaku 😒
Ale nemalujme tady černý scénář, přeci jen je na tom vw v současnoti a výhledově o "trochu😄" lépe než Opel...
jazva
0
je to jednoduché pravidlo - bližšia košeľa ako kabát... ;-\
Klaudius
0
Tak určite, aj keď v tomto prípade si myslím, že skôr sa siahne na sesterské značky ako na VW, a tiež nie je vždy najlepšie prvú prepúšťať najlacnejšiu pracovnú silu. Prv môže byť na rane hoci Seat...
No ale neviem, nie je tento postup vzhľadom na EÚ dokonca protiprávny?
jazva
0
a ako im to dokážu? nestalo by sa to po pravý a ani posledný krát. Ja si pri týchto záležitostiach moc ružové predstavy nerobím. Zvlásť keď si to v DE takto posichrovali...
Provocateur
0
Koukám, že v 6😁4 ti bylo ještě do smíchu >😒]
A to jsem si myslel, že dneska tady budem mít od našich východních sousedů klid 😄
jazva
0
to ako kôli hokeju?! a čo si čakal, že ten náš spolok lazarov a dôchodcov niečo dokáže????? Buďme realisti... 😉
kuko
0
Náhodou ja som po výkonoch z posledných 3-4 rokov príjemne prekvapený. Máme generačný výpadok, to je fakt, ale "dochodcovia" stále hrajú slušne, nie nadarmo to bola zlatá generácia.
Škoda obvyklých chýb/nectností - nevynútené fauly + neschopnosť dotlačiť puk do siete. Šance slušné, hra pekná, len tie góly chýbajú. Na druhú stranu, Vokoun je tiež v životnej forme a bude ťažkým orieškom aj pre ostatné útoky.
jazva
0
tak ale zase si musíš uvedomiť, že toto je naša PLNÁ sila. A to je trochu blbé. Na budúci rok už nebude hrať Šatan, Štumpel, Pálffy, na dôchodok budú pomaly myslieť Demitra, Zedník, Handzuš, Vyšňovský, Štrbák... Tak potom to už bude ozaj bieda.
Klaudius
0
Od Paškovej smrti to ide už iba dolu vodou...
kuko
0
šak píšem že máme generačný výpadok. A podla výkonov mládežníkov na posledných MS, možno aj dve stratené generácie. Nemožeš byť na vrchole stále, najma keď podpora športu na Slovensku je v takom stave v akom je.
Pre mňa osobne bude umiestnenie v prvej osmičke úspech. Čokolvek viac bude pridaná hodnota. Špička je vyrovnaná, velmi vyrovnaná.
Klaudius
0
Hokej mi je ukradnutý - výhrou alebo prehrou sa nič nezmení, ani autá krajšie nebudú...
Každopádně s tím propouštěním máš recht, myslíš-li tedy to "u nás" u nás na Slovači... Tak oni by byli sami proti sobě a také současně proti vyšší státní moci, kdyby v Německu nezachovali výrobu a naopak jí podporovali někde jinde.
Stačí vidět, jak dopad český závod SKV Zličín (Siemens kolejová vozidla), kde se stáhli k sobě na západ, kvůli politickému tlaku 😒
Ale nemalujme tady černý scénář, přeci jen je na tom vw v současnoti a výhledově o "trochu😄" lépe než Opel...
No ale neviem, nie je tento postup vzhľadom na EÚ dokonca protiprávny?
A to jsem si myslel, že dneska tady budem mít od našich východních sousedů klid 😄
Škoda obvyklých chýb/nectností - nevynútené fauly + neschopnosť dotlačiť puk do siete. Šance slušné, hra pekná, len tie góly chýbajú. Na druhú stranu, Vokoun je tiež v životnej forme a bude ťažkým orieškom aj pre ostatné útoky.
Pre mňa osobne bude umiestnenie v prvej osmičke úspech. Čokolvek viac bude pridaná hodnota. Špička je vyrovnaná, velmi vyrovnaná.