Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Oficiální video: Porsche 911 GT3

23 komentářů

Nudnejsi automobilove video jsem snad nevidel... ;-\
Na GT3 RS to nemá >😒]
:yes: :yes:
pouze to video nic jineho bych nezvládl to je jasný😃) 😉 😉 😉
Co sis dal 5x po sobě >😁
Protoze kazdy muzeme svobodne vyjadrit svuj nazor, tak ho vyjadrim: vsechny 911 jsou sice fajn, ale ja proste nema rad ten jejich zvuk. Na me je moc hlubokej a malo vyrvanej. Pro me je kralem v kategorii zvuku Ferrari 355. A vzdycky zustane. Protoze jsem zaslepenej a nestastne zamilovanej a vubec mne to nevadi! >😁 :yes: Ale jinak je samozrejme GT3 slusny delo! :yes:
je to jedna z nejlepších věcí na světě :yes: miluju GT3 :yes: :yes: :yes:
:yes: :yes: :yes: It IS my cup of tea 😉 :yes:
proti lexusu nic nemam, ale cayenne a "to" teda zrovna nadherene neni, to je fakt.
Už jste viděli panameru? Elegance se nekoná. Bude to obludnej mastodont jako lexus v týhle třídě. Takže ošklivost cayenne neni náhoda. Ach jo. :no:
Neviete nahodou niekto co je to za okruh? lebo ho neviem rozoznat
Klikni na "download" vpravo od náhledu na video - na další stránce se ti spustí některá videa přímo online, případně si můžeš stáhnout video rovnou na disk (kliknutím na odkaz zhruba vpravo uprostřed)... 😉
nepletš se, turbo je silnejsi ale gt 3 je okruhová zbraň a Rs za tim je to best co muzes mit na okruh 😄
no vobec som neprisiel na to ako videa na tej blbej stranke spustit ved su vsade len reklamne odkazy
pletu se nebo turbo je vykonejsi?
no tak moc hezké, hlavně jak vypnul tu stabilizaci😄 já si to dal 5 x po sobě 😄 :yes: hned mám den krásnější
😉
nic proti vesnici, ale tam spíš potkáš Š120LS, Uno, R19, Kadetta....... Opakuju se - takové auto nepotřebuje žádný tuning - v továrně vědí, jak a co dělat.
Typické auto pro vesnické tunery, má to křídlo, velký kola, široký kola...a hlavně...hlavně TO driftí voe 😉 >😁
BRAVO PORSCHE :yes: :yes:
Škoda, že zvuk motoru kazí ta doprovodná muzika. Zvuk motoru je Óda na radost. U týhle káry bych se uBRAVOval k smrti >😒] :yes: :yes: :yes: :yes:
GT3... Nejlepší 911 současnosti... Poslední dobou nestíhám na auto.cz přispívat, ale odkazy na další dvě videa s tímhle dokonalým strojem si neodpustím - stojí za to... 😉 :yes: [odkaz] , resp. [odkaz]
super. tahle raketa prostě nemá chybu... :yes: :yes: 😄
:yes: :yes: