Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

UAZ Patriot a automobilové plány ocelářů

13 komentářů

Ten lehký facelift masky vypadá dobře, ale ten zadek je otřesný.
Podstatnou věcí, kterou ovšem zapoměli napsat je, že to bude mít nový zavěšení přední nápravy a UAZu poprvé jen jednu nádrž.
UAZy jsou auta, před kterými skládám poklonu. Kdybych bydlel na Vysočině, a nikam mimo terén moc nejezdil, max. na finančák splatit daně, rozhodně bych do něho šel ... navíc u UAZu mec nehrozí, že bych je ve štatlu viděl řízené podnikatelkami vezoucími děti do školek. :yes:
no jedno z mála terénních aut u kterých ještě není tolik lelektroniky že když vypadne drátek tak se zastaví i když i u něj už je podíl větší ale stále ještě záležína řidiči jak to s ním v terénu umí. měl jsem čest s tím jak tu byl v testu a byla to velmi příjemná zkušenost. a jinak zítra začíná aro show v jičíně a tam bude určitě možné se s ním povozir .. držím jim palce
Subaru Forester je tiež ešte klasika, bez prehnanej elktroniky :yes: žiadny palubný počítač, pri -20 štartuje na prvý raz :-!
To isté sa dá povedať o Chevrolete Niva :-!
...ťažko Niva má samonosnú konštrukciu takže je do ťažkého terénu v podstate nepoužiteľná, lebo neumožnuje skríženie náprav...ale aby som reagoval na príspevok vyššie ..myslel som že 2 nádrže sú skôr výhodou....aj ked asi skôr niekde v boji...pri prerazení jednej len prepneš na druhú...
Ty jsi asi nevidel nivu v terénu že
Nivu som nielen videl ale aj šoferoval v terene, napriek tomu trvám na tom že je to skôr lepšie SUV s uzávierkou a takemu Defenderu sa čo do priejazdnosti nemože rovnať..
sworde: "Niva má samonosnú konštrukciu takže je do ťažkého terénu v podstate nepoužiteľná, lebo neumožnuje skríženie náprav"
No ja sa s tebou hádať nechcem vychádzam so skúseností s automobilmi Lada Niva a Chevrolet Niva. Tam kde iný končia Niva možno len začína a mal som možnosť vidieť mnoho labužníkov (managerov na voľný čas) aj na Defendery pritom to považujem za skvelé auto do terénu ako išli v tom tvojom "ťažko prejazdnom teréne" Proste išli ako posraný a ani som sa im nečudoval, že sa bali tu tam ho škrtnú kdež to Nivu nemusíš vôbec šetriť. Rozdiel medzi jazdnými vlastnosťami Lady Niva a Chevy Niva v teréne je o pár percent lepší v prospech Lady Niva, pritom na klasickej ceste a šotoline je Chevy Niva podstatne stabilnejšia atď...

P.S. Aj Chevrotet Niva je v podstate na 98% Lada 2123 :yes:
...súhlas ale to je o vodičovi ako si verí a ako sa bojí o auto...lada niva je asi tam ako suzuki samurai(jimmy)aspon podla mňa...defender so šialencom(v tom správnom ponímaní)asi nemá konkurenciu...leda tak Mercedes G
No výhoda to je. Ale todle má být svým určením především civilní vozidlo a v UAZu naznali, že dvě nádrže jsou z obchodního hlediska u business caru spíš nevýhodou.
Prdljs tomu rozumí. Dvě nádrže a pancéřování, to je frajeřina ! 😄