Novinky
0
OPEL FOREVER :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Přejít do diskuze
OPC je vždy trochu "extrém", počítám že to bude i tady a bude to blíž Astře OPC, počítám že i pro řadu Corsa vznikne "civilnější" GTC nebo tak nějak. FORZA CORSA :yes: :yes: :yes:
Doufám, že charakter podvozku (naladění) bude podobné více astře GTC než OPC, tím by prodejům téhle corsy udělali určitě lepší službu. 😉
Uvidíme co an to lidi, na německém fóru jsem četl to, že prý Corsa má už 35tisíc objednávek a prý to zatím předčilo původní plánování Oplu, tak uvidíme co bude dál.
No ja by som chcel povedat ze nova corsa je onicom ... vyzera z predu ako mercedes, ziadny osobitny dizajn ... fuuuuuj
kazdy ma pravo na vlastny nazor a mas ho aj ty ale co je skarede a pekne o tom rozhodne nakoniec verejna mienka a co sledujem reakcie na novu Corsu tak su vo velkej vacsine opacne tvojej cize pozitivne - Corsa by podla vstkeho mala patrit na vrchol segmentu aj co sa dizajnu tyka (mozno hlavne v tom bude silna)
Nový Opel Corsa je škaredý a ani OPC s tím moc nenadělá. Přeplňovaná 1.6 s tímhle bude pěkně cvičit, ale taky bude něco stát a ty prachy bych do téhle jak naznačil VDC přeplácaniny bych peníze nevrazil. Když srovnám předchozí generaci Pola a Corsy, tak se mí více líbila Corsa. Těd se to otočilo.
Mne to prijde naky jakoby roztekly nebo co... Mene je nekdy vice. Viz nove Clio sport. To je krasa (skoda, ze mu nezustaly koncepcni zrcatka).
😄 Věděl bych tedy přesně co v téhle třídě ne... to ty ale také 😉 Myslím, že tu budou dva silní soupeři - Clio a Corsa. Tedy dokud nepřijde nové POLO 😉 a nová Fiesta... Teké Punto může zabodovat.
....presne...sranda ze to ma uputola najviac....nejaku korzu som zacal registrovat az na tej druhek :-!
Opel pekné jen ten zadek je ně mě moc agresivní😉ale koukněte chlapy na ten skvost za nim na tej 1.fotce >😒] :yes:
Brácho, zapomínáš na své oblíbence, zaprodávaáš se konkurenci.. v týhle třídě jedině jedině Polo GTI >😒] >😒] >😒]
Tabulkově a asi i v reálu to bude velmi dobré auto.. ale mám pocit, že se jich ani přesto moc neprodá, holt Opel si sebou nese těžké břímě a bude se muset ještě dlouho snažit, aby se této nálepky zbavil..
Jo, bejčku... tohle je tvoje dělo. To si hýčkej. Malé auto... za přístupnej peníz... v němž můžeš prožít opravdu krásné chvíle. Když na tomhle začneš... dobře uděláš... tvé životní kroky pak mohou vést tím správným směrem... Takže ve dvaceti Corsu OPC, za 7 let Astru OPC, za dalších 7 let BMW3... Kolem padesátky vezmi vyšší střední... třeba A6... a na důchod... Caymana. Můžeš také začít na něčem jiném, třeba... ale co bych ti kazil víkend 😉 😄 :yes: P.S. BRAVO CORSA :yes:
Ja ja, Opel je Opel hlavne ta 1,6T 180PSů to bude masakr.Jo jo postrach segmentu :yes: :yes: :yes: :yes:
😄 :yes: Říkám to pořá😜 Prostě u Opla do toho buší ze všech stran :yes: Dokonce se ani s nejvýkonější verzí nečeká příliš dlouho- jak bývá jinde zvykem :yes: . Bude to takové malé peklo- jak je zvykem u OPC >😒] . Takže zatím toho ještě po ní moc nevíme, ale jedno je jisté: vypadá skvěle a pojede skvěle 😉 . Takže 😉 :yes: