Novinky
0
Bude to najkrajsie na trhu. Velmi sa neho tesim!!! :yes: :yes:
Přejít do diskuze
Taky používám MSIE, verze 6.0, aktualizovaná verze, SP2.. tak nevim co máš s kompem, protože mě to normálka funguje ;-\
Snadno se Markovi ty informace shání, když on sám řídí cca. 80% světového automobilového trhu :-! (desean vivo las leyendas urbanas! >😒] )
Prvni dojmy jsou vzdy zkreslene porovnanim s konkurenci a samozrejme s predchudcem a souhlasim zadni cast v nekterych barevnych odstinech vypada tezkopadne. 😉
shodou okolnosti jsem taky vcera moc nenapsal... 😉 A pak uz jsem ani nevidel...navsteva Direttoreho je vzdy vycerpavajici >😁
Na tych obr. to vyzera dobre...ale tam to je robene "na dojem". Uvidime ake to bude v realite v slabsej vybave. Ale zatial je to dobre.... Opatrny som ale preto, ze aj Gd. Punto sa mi pacilo na obr. a v realite mam zo zadnej casti auta velmi zmiesane pocity... ;-\ 😉
Tak jsem si myslel, že nejošklivější SUV jsou SangJong Kiron a Subaru Tribeca. Po shlédnutí tohodle amerického zázraku mám nového krále. Ať žije Nitro >😒] A prosím chi v něm mít nitro! >😒]
Marko dík za skvělá infa. Chlape ty seš kouzelník, kde ty na to všechno chodíš?? Apropos jak se ti nové Stilo líbí???
Fiat po kolapse spolocneho podniku s GM hlada partnera, s ktorym by v buducnosti mohol zdielat platformy. Na parizskom autosalone ma byt v tejto suvislosti ohlasena spolupraca s automobilkou Kia, prave pre nastupnicke auta budeceho Cee´d a nastupcu pripravovaneho modelu Bravo. /// napriek tomu, ze som v to auto neveril do mesiaca by vedenie koncernu Fiat a znacky AR mali rozhodnut o pripadnej vyrobe malej Alfy 139. Ak bude rozhodnute pozitivne, vyroba by mala zacat v r.2008 na podvozku Gd. Punta.
Jsem rad, ze to neni pouze zvetsene GP, navrat ke kontrastum hran a oblin Fiatu slusi...uvidime jak bude vypadat na seriovych kolech a ne na pro show urcenych 18". 😉 Take jsem zvedav na vnitrek, doufam v jednoduchost s italskym nabojem a la GP, nebo mozna navrat ke stylu Coupe (ale to je vlastne uz to GP) 😉
ja se tam zkousel dostat a neslo mi to! >😁 Jsk jsi to dokazal? 😄 U Avensisu je cenik M3 a parametry a taky seriovy Logan, ale jestli jsi uz dnes projel studnici znalosti, pak jiz vis! 😉
současná produkce automobilky Dodge se mi hrozně líbí...Charger,Ram,Stratus,Neon i třeba Viper,nehledě o sériích SRT...nádhera...a až Dodge vyplkne Challenger s 6,1 HEMI za 30 000 USD😄 no jejda....BRAVO DODGE :yes: máš u mě první místo 😉 "That thing gotta HEMI?" >😁 to mě vždycky dostane...
Ano, moudrý se jest schopen poučit z předností (ale i chyb) svých konkurentů, a (nejen) proto jest moudrý.
No jak koukám tož v anketě to asi sám nevytrhnu. Tož mně někdo pomožte kurňa syncy. Dyť ten design je přece originální a neokoukaný a taky ještě ke všemu působí silácky a agresivně, takže výsledek je že současná DODGE produkce se mi líbí, a to velmi. A navíc já skoro až nepřítel SUVček (tedy vyjma LR a JEEP a snad ještě trochu MB) řikám: tak tohle SUV ANO :yes: :yes: :yes:
[odkaz] Nic nového pod sluncem, přesně tohle sem čekal.. prostě Golf+ zvednutej o pár čísel + folksvágení pohon všech kol ;-\