Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ford GT se chystá na derniéru

67 komentářů

GTI
Jak tě tak čtu, tak jedinej s problémovým charakterem, jsem tu ty, skautíku... nevyrovnaný jedinec... otrok svých mozkových menstruačních cyklů. Tak se drž na řetězu... čas od času tě trochu srovnám do latě, abys tu nestrhával diskuzi do bahna svého suterénu :no: Co ty víš o tom, jaké to tu kdy bylo... koktáš tu půl roku ta svá bazarová moudra... někdo, ZZ... nejhorší být musí :-! Že seš to ty... cítím s tebou.
Blbec není nadávka. Rozhodně ne v tvém případě. Možná by se to dalo nazvat jako diagnóza >😒] Jeď zase zjistit, že v Německu jezdí nejvíc německých aut. Bez tebe tu bylo krásně, příjemně, nikdo nezasíral diskuze bordelem a nikdo tu neurážel.. jsi velkej otrava a místní diskuzi velmi negativně ovlivňuješ. Jen to ten tvůj pitomej mozek stále nechápe... :no:
Asi nevíš co píšeš... A pokud se ti zdá, že je to polehčující okolnost, spletl sis dveře, zde naní zvláštní škola, skautíku.
Jo, nadávat, skautíku... to ti jde dokonale. Kroť se laskavě :no:
:yes: Neboj, nenechám
:yes:
Myslím, že jste se spletl ve Vaší reakci. Píšete to mně a ne panu GTImu 😉 😄
Nenech se tím blbem prudit :yes:
Nejlepší na slzy jsou prej papírové Zewa 😄 ...
To by to dopadlo, qwerte 😄
GTI starej se uz laskave sam o sobe a nech na ostatnich,at si ridej svoje zivoty sami....
No jo, holt mám ještě mezery.. za trest si dnes večer pustím Terminátora >😁 😉
PS: hasta la vista 😉
Ve svý době to byl král všech bejků :yes:
Astalavista baby :-! :yes:
>😁 >😒] :yes: 😉
:yes: 😉
TTTome klid, vsichni uvitame informace o autech a kdyz jsou jasne oznacene (coz jsou), tak je vse OK :yes: A vubec, vic ti rikat nemusim, vsak vis😉
Hehe, sa mi lubi ten komentar od nejakeho fandu BMW podtym : "Should substitute the thongs for granny panties as Mercedes Benz is for the elderly. "
GTI
Marka... toho v těchto souvialostech čti... ale vygooglovaná informace o tom, jak dlouhá bude Mazda za dva roky 😄 ... Napiš tu spíš o svém vztahu K FORDU GT...
GTI...nemluv ve jménu ostatních sám za sebe...pokud Tom umí googlovat a stojí mu to za ten čas...já si to MOC rád přečtu. I pod papamobilem 😉
nj...ale že to byl sakra bejk! Il be back 😉
GTI
No... uvaž to ještě...
Arnie nám stárne, mám pocit, že už raději moc netlačí, aby vůbec stihnul dojít "v pořádku" domů >😒] 😉
Tohle auto určitě bude takovej fičák, že budeš mít stažený půlky i bez samosvoru >😁 >😒] 😉
Díky za podporu! :yes:
německá auta by tam mohl protlačit Guvernátor...i když...jak se pohádal se zastupiteli Linzu... 😄
díky za info :yes:
Na svůj názor máš právo (dokonce Tě za to ani nehodlám pranýřovat) a já ho respektuji, nicméně se jím řídit nehodlám. Dokonce ani když si začneš onikat.
Kalifornie je jedním z nejbohatších států USA - podle HDP na hlavu, jinak je samo nejbohatším státem 😉
1. Toyota: 23.4%; 2. Honda: 12.4%; 3. For😜 9.6%; co dodat? Snad jen.. Detroite, styď se! Evropo, nespi a hejbni kostrou! Honda, bravo! Toyota, bravo bravissimo! Today, Tomorrow, Toyota! Kalifornie, toť země japonským vozům zaslíbená! P.S. trocha faktografie: Kalifornie je jedním z nejbohatších států USA a šestou největší ekonomikou světa podle HDP. P.P.S. zajímavost: Analysts say the numbers indicate Toyota and Honda are surging on the strength of their reputations for reliability and fuel economy. "Toyota's been pounding away on fuel economy in its ads, and both Toyota and Honda are brands that nobody criticizes you for buying, which is important to many buyers," said George Peterson, president of market-research firm AutoPacific Inc.
GTI
Nic se něděje, nechci abys tu vyjadřoval názor na svůj OT příspěvek takhle graficky... proto jsem ti to napsal slušně, aby jsme se tu neutopili v odkazech na fotky novejch bavoráků a Mazd... na to tu jsou články... a dokonalý Marko... neboj... on tu informuje o novinkách dokonale, na to nepotřebujeme tyhle tvé odkazy.
[odkaz]
[odkaz]
:no:
Díky! :yes:
[odkaz]
[odkaz]
jestli to bude mít samosvor tak sem s tím! :yes: :yes: 😄
Jen jsem myslel na šestistupňovou převodovku a rovnou napsal tu šestku i do počtu válců. Má omluva je výše.
Máte pravdu, omlouvám se.
to je chybicka v clanku.... 😉
Tome omluv ho
No to mě podrž,já si vždycky myslel že je to osmiválec,přeplňovaný kompresorem?!?!?!?!!
A budu si to myslet i dál,protože tohle je totální blbost
Jedno z nejhezcich aut vubec, hned po Ferrari Testa Rossa >😁 :yes:
Rad bych s tu rozplyvan i nad jizdnimy vlastnosti ale bohuzel sem ho nikdy neridil 😄
Chybička se vloudí všude... 😉 Máš pravdu, že je to osmiválec, ale zároveň je i přeplňovanej kompresorem...
Ja myslel, že to má pravej AMERICKEJ osmivalec a ne jen sestivalec... a myslim, ze i na fotce toho motoru sou 4 valce v rade, to znamena 8 valcu celkem. Takze mate asi v clanku chybu... To je podobny, jak kdyz sem cetl a nekolikrat slysel ze audi tt ma petivalec pod kapotou, taky blbost...
Nechci ti kazit odpoledne, ale osobně bych uvítal, kdybys tyhle informace ponechal buďto na redakci, nebo na informačním guru diskuze, kterým je náš Marko. Tome, pochop... Marka se můžem dále zeptat na kuloárové informace... Co jako ovšem předpokládáš, že se teď stane?.. že tu pod ikonou GT... začnem tančit tango na prodloužené plošině Mazdy6? Když tak to publikuj někde pod Mazdou... ať to má logiku...
[odkaz]
M6 nám trochu povyroste do délky i do šířky (bude velká přibližně jako Toyota Camry). Nová generace dostane nové motory, mimo jiné V6 3.5 litru (250 koní), V6 2.5 litru a taky hybridní verzi V6 2.5 litru + elektromotor. Pohon všech kol bude k dispozici pro více motorizací než v součastnosti. Nová M6 bude používat prodlouženou podvozkovou platformu ze současné generace - tuto platformu bude zcela jistě sdílet s novým Fordem Mondeo. Stejnou platformu pravděpodobně dostane i nové Volvo S60 a pravděpodobně i "nástupce" Jaguaru X-type. Nová M6 MPS přijde v roce 2009. Viz [odkaz]
Q: "kolik je cestou benzinek?" A;-\"ted co uz rok jezdim tak 4, nebyvala zadna, holt pokrok" >😒]
Jmenovat se to bude BMW 130ti.. tak že si to zopakujme, hatchback nižší střední třídy + třílitrový šestiválec s dvojitým přeplňováním (225 kW/306 koní/400 Nm).. viz [odkaz] brácho, uf, na tohle auto fakt nemáš
Mírněte se, prosím.
Že by opět mozzková menzztruace? Koukám, že se ti zkracujou periody, skautíku... abys nepuk´ >😒]
Tak si ho do tý * zase vrať... ostatně.. ani z ní nevylejzej, ubožáku :no:
>😁 :yes:
:yes: :yes: silné téma. Ford Gt... to JE Legenda... Na tom autě se mi nelíbí akorát to... že se taky líbí Yaroukhovi >😁 >😁 Jinak nemá chybu. P.S. Původní Gt mám od Matchboxu... v bílé barvě s modrýma pruhama... dokonalej talisman... čas od času ho beru do ruky... je stále horkej... :yes:
Jo, ať už si o retru myslím cokoliv, tak tahle reklama (myslím, že už tu někdy dříve byla, ale určitě neuškodí si ji nyní připomenout 😉 ) dokáže spolehlivě přesvědčit... :yes: :yes: [odkaz]
Q: "kolik ujedes na jednu nadrz?" - A: "ehm-75mil-ehm" ... Q: "jak daleko to mas do prace?" - A: "ehm-76mil-ehm" >😒]
Bude se nam styskat. A co bude dal? Cetl jsem neco o Shelby GR-1 coby konkurenci pro silnejsi Corvetty a Vipery. Melo by to pry vychazet z GT. Snad to nebyl toliko rumor.
P.S.: Za to "velke mnozstvi" rychlejsich supersportu bych ruku do ohne nedal.
Mylím, že byl lepší, než čekali i ti největší optimisti :yes: :yes: :yes:
jedno z mala Americkych aut ktore by som moc CHCEL .. ked hovorim z mala je to asi 3ks
"Jeremy, where is Your car?" .. "At the menders.." 😄
videl som pár live a dal by som si povedať 😉
Forever and ever >😒]