Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Pozvánka: Sraz amerik v Luštěnicích

13 komentářů

růžový kadilak? Pardon,hošani,ale já musím běžet...našňůře mám prádlo...ty tanga,když se smrsknou, tak nepříjemně škrtí... ;-\ :no:
tak je tam nech viset >😁
nechám...i ten růžový kadilak si nechám 😉
ahoj kluci kolik kluku jste uz sbalili na ruzuvy auto?
díky pane Čermák :yes:
Rádo se stalo 😄
Včera jsem měl to štěstí řídit "05 5,9 400hp V8 Corvette a musím říct jediný - H U K O T!!!Celej den bych nedělal nic jinýho než ve 30km/h zadupával plyn do podlahy,poslouchal řev co se dere z těch čtyřech laufů a zase zpomaloval aby se mi vrátila krev do mozku...jediný co k tomu můžu říct je(aby se vám nestejskalo,když je na dovolený)BRAVO "VETTE!BRAVO US CARS!BRAVO V8! >😁 :yes: Jo a hoši,zaprvé 350Z nebo RX-7 jsem v růžový viděl nespočet takže klid a zadruhé v růžovým Caddilacu nejezdí bu.ny,v růžovým Caddilacu jezdí Králové! 😉
...jo, barvoslepí 😉
Ta růžová je divná, ale je to originál odstín "leopard pink"
Král uměl zpívat. Zpívat jako bůh. nemůžeš chtít, aby k tomu všemu talentu na zpívání měl ještě vkus 😉 >😁
Tak to si nenecham ujit, budu tam.
Však si těch amerik ještě užijeme, až si u nás velký bratr postaví pořádnou základnu.
prijedte se kouknout, pokud mate cas a neni to pro vas daleko. Lustenice jsou urcite jeden z nejlepsich srazu u nas, byl jsem predloni, parada. 300 aut, kazdy orginal, kazdy takovy ze na nej valis bulvy. Pak popojdes o sirku auta vedle a valis znova. Letos, stejne jako predloni se si daji dostavenicko i zastupci ceske oldford sceny.