Novinky
Co ví k tomu říct. Kouzlu automobilky Dodge propádám čím dál tím víc a víc ... a to jsem s žádným jejich vozem neměl ještě bohužel čest live ... ale jednou se snad potkáme (a kéž by to byla zronva Viper) ... no a co se pak se mno bude dít ... raději si ani nepředstavovat ... BRAVO DODGE VIPER DIAMONDBACK :yes: :yes: :yes:
Hele, Viper se mi nikdy nelíbil, já radši RAM s desetiválcem 8.3, ale ten zvuk...(vruuuuuuuuUUUUUUUum). No wonderfull.
ano, dodge ma svoje caro ... ale co sa tyka ram10 by som bol opatrnejsi. kara je to nadherna, kolega si ju kupil pred tromi mesiacmi a uz stihol byt v servise dvakrat s prevodovkou, ked z nicoho nic mu sama preradila na neutral a to pri jazde do kopca, potom mu rano nesla zaradit rychlost ... je z toho na nervy lebo auto za 35 000 usd aby sa sralo po dvoch mesiacoch ... inac je krasny a ten zvuk ... nie su take pismenka na klavesnici ...
Spis me zarazi, ze ted tohle auto (myslim aktualni Viper SRT10) testovali proti M6, a dost ho sepsuli (Motorvision@DSF), a to zrychleni bez obalu oznacili za pohadku. Stejne tak Corvette z06 porazi asi jenom ve zrychleni, jinak jizdni vlastnosti asi nic moc.
to je akoze... tuzing >😒] :yes: :no:
wsetky udaje somm čerpal z: [odkaz]