Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Technika

Zpět na článek

Škoda Auto v prvním pololetí se ziskem 8,2 miliardy Kč

16 komentářů

kdo umí umí, a kdo neumí hlasitě závidí. (jen počkejte, co si tady přečteme od zoufalců)
:yes:
tak pánové tady je vidět, že Škodovka i přesto že nemá v Germánským koncernu na růžích ustláno je přesto Královnou koncernu...Bravo Škoda :yes: :yes: :yes: VW jí háže wetve pod nohy a ona je Krááálovna... >😁 >😒] :yes:
suhlasim. predsalen mate sikovnych ludi, aj ked neviem, ci vo vedeni sedia nejaki cesi, ale predpokladam, ze ano. kazdopadne skoda :yes:
V představenstvu je a předsedou doz.rady Kulhánek,takže asi jsou
Škoda je teda značka - mám novú Octaviu - 2,0 TDi - mám ju 2 týždne a zatiaľ som bol v servise len 2 krát / vždy sa jednalo o výrobnú závadu /. Vraj bezporuchové autá.
vydelavas dost ale furt je to malo na pokryti ztrat VW a AUDI. Zamestnanci v materskem zavode potrebuji poradnou vyplatu a socialni jistoty tak koukejte luzo ve skodovce snaset jeste vetsi zlata vejce.
nevim kde beres, ze audi ma ztratu. nez budes placat nesmysly, nejdrive si precti vysledky firem, v tomhle pripade www.audi.de - sekce unternehmen. pokud vim, problemy z koncernu ma predevsim VW a seat, ale to je proste tim, ze low-cost ze zapadni evropy moc low uz neni (stejne problemy ma i opel, coz je srovnatelny segment, narozdil od audi) a tudiz nejvice jim ukrajuji japonci a korejci. jak pise sepo, je to nizsi stredni trida (v prumeru, je jasny, ze superb je lepsi jako golf ale beru cca prumer). ale jinak vysledek je ok
Myslím, že jsem někde četl v koncernu je ztrátovej hlavně VW a Seat... AUDI by snad mělo mít dobrej zisk ,ale Škodovka jede... :yes:
..aj ked je to sposobene aj nizsimi platmi zamestnancov socialne vyhody atd. ... a skoda vyraba auta lacnejsieho segmentu .. a ty maju viac kupcov ... ale to nijak nezhadzuje alebo nezlahcuje tento da sa povedat vyborny uspech .. gratulujem :yes:
8,2 nebo 6,4mld.??? Jinde sem právě viděl 6,4....
Přesně tak, Němci uvádějí zisk 225 mil. Euro, což rozhodně nedá oněch 8,4 miliard... I tak ale, Škodě velké :yes:
Je třeba číst pozorně - někde udávají zisk před zdaněním, někde po zdanění... (rozdíl mezi těmi dvěma čísly se rozplyne v bezedné státní kase...)
Jako informace pro veřejnost se obvykle uvádí čistý zist, ta by to mělo zůstat. Kolik Škoda zaplatí na daních je takyužitečná informace, ale ne tak zajímavá.
Nova O2 se povedla a taky je to videt na prodejich, to jsem zvedavej, jestli se jim povede i nova Fobie. Ale nevim, jak to bude s Roomsterem. Roomster neni vubec zlej, ale mozna tezko stravitelnej a potom -- studie byla o tolik lepsi, ze me to dost nas*alo.
...treba dodať že aj v poruchovosti nemá konkurenta! Hovorím z vlastnej skúseosti s modelom Fabia 1,2 ( 47 kW). U dvojrčného auta od samého začiatku - probém s ABS, rozvodvá reťaz, vstrekovacie čerpadlo, servoradenie.... Ešte že majú toľko servisov!