Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Chevrolet Europe v roce 2011: Camaro, Orlando a Aveo

9 komentářů

oIoo
jo GM už zahajuje ofenzívu asi 10let :-!

btw. marketingově to prodávat vedle Avea a Cruze, to pomůže leda tak korejcům. Logiku by to mělo s Corvette, nebo s Oplem podobně jako Volt.
Nery
Měl jsem možnost vidět Camaro naživo a je to ještě lepší počin, než na fotkách. Bravo Chevrolet
zlysoused
Doufám, že se pochlapí Fiat, když už vstoupil do Chrysleru a začne v Evropě a taky u nás prodávat Challenger.
Katikakus
Tak na Camaro se taky hodne tesim a pokud evropske/ceske zastoupeni neustreli uplne nesmyslnou cenu, tak bude stat v me garazi.

Jen doufam, ze to nezk*rvi nejakym turbomotorem, jak se pise v clanku. To by byla rana pod pas a Camaro si neco takoveho nezaslouzi.
woody-alien
Dobrej postřeh... :yes😒br />
Ramones je (byla) celkem fajn partička a Camaro je moc pěkný auto. Ale jak to jezdí, to nemám potuchy... 😉
OndraH
Všiml si někdo názvu písničky na 4 fotce? >😁

Tady je ta písen [odkaz] :yes:
chrudoš
Lepsi naplanovani uz neslo. Nove GM zahajuje velkou ofenzivu v Evrope a vlastne i na celem svete, zmena modelu pekne od podlahy, vyrazne zlepseni kvality, no proste e😜anze jak ma byt. NO uz se tesim, az si na to Camaro domluvim jizdu, neni hezci auto (co do originalu i retra). Vyborny, proste vsechno je dokonale! Drzim palce!
Já bych si zase dokázal představit lepší pedály pro tak dobrou káru. To, co ukazují k tomu manuálu, se mi ani trochu nelíbí. Do té kabiny by se hodily lepší kousky.
Beaumont.
Tleskám Chevroletu za plán oficiálního uvedení Camara do Evropy.

Nejsem žádný velký fanda amerických aut, ale v Camaru s motorem V8 si sám sebe představit dovedu, určitě spíš než v Nissanu 370 nebo Caymanu. Camaro vypadá skvěle (viděl jsem i naživo) a osm válců je prostě víc než šest... :yes: