Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Chevrolet Europe v roce 2011: Camaro, Orlando a Aveo

9 komentářů

Beaumont.
Tleskám Chevroletu za plán oficiálního uvedení Camara do Evropy.

Nejsem žádný velký fanda amerických aut, ale v Camaru s motorem V8 si sám sebe představit dovedu, určitě spíš než v Nissanu 370 nebo Caymanu. Camaro vypadá skvěle (viděl jsem i naživo) a osm válců je prostě víc než šest... :yes:
Já bych si zase dokázal představit lepší pedály pro tak dobrou káru. To, co ukazují k tomu manuálu, se mi ani trochu nelíbí. Do té kabiny by se hodily lepší kousky.
Katikakus
Tak na Camaro se taky hodne tesim a pokud evropske/ceske zastoupeni neustreli uplne nesmyslnou cenu, tak bude stat v me garazi.

Jen doufam, ze to nezk*rvi nejakym turbomotorem, jak se pise v clanku. To by byla rana pod pas a Camaro si neco takoveho nezaslouzi.
zlysoused
Doufám, že se pochlapí Fiat, když už vstoupil do Chrysleru a začne v Evropě a taky u nás prodávat Challenger.
chrudoš
Lepsi naplanovani uz neslo. Nove GM zahajuje velkou ofenzivu v Evrope a vlastne i na celem svete, zmena modelu pekne od podlahy, vyrazne zlepseni kvality, no proste e😜anze jak ma byt. NO uz se tesim, az si na to Camaro domluvim jizdu, neni hezci auto (co do originalu i retra). Vyborny, proste vsechno je dokonale! Drzim palce!
oIoo
jo GM už zahajuje ofenzívu asi 10let :-!

btw. marketingově to prodávat vedle Avea a Cruze, to pomůže leda tak korejcům. Logiku by to mělo s Corvette, nebo s Oplem podobně jako Volt.
OndraH
Všiml si někdo názvu písničky na 4 fotce? >😁

Tady je ta písen [odkaz] :yes:
woody-alien
Dobrej postřeh... :yes😒br />
Ramones je (byla) celkem fajn partička a Camaro je moc pěkný auto. Ale jak to jezdí, to nemám potuchy... 😉
Nery
Měl jsem možnost vidět Camaro naživo a je to ještě lepší počin, než na fotkách. Bravo Chevrolet