Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Hyundai: Velká stávka

11 komentářů

Jestli si někdo myslí, že bude tahle automobilka nějaká výhra... Počkej jak budou stávkovat u nás až budou chtít zvýšit..
Jsou věci,které vám vydrží na celý život. >😒] [odkaz]
ty seš * >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 :yes:
>😁 >😁 Asi to tam na diskuzi taky vře >😒] "Kvůli množství nevhodných příspěvků byla diskuse zrušena. Slušným čtenářům se omlouváme." >😁
[odkaz] 😄 😄 😄 další rána jistoty... Tady končí sranda kámo 😉 . Tohle bude ten poslední hřebíček do rakvičky konkurenci 😄 Jediný co můžeš udělat, je smeknout před Opelovým comebackem :yes:
tady: [odkaz]
dobře si tam přečti zejména větu, že OPC to v časech nandá všemu ve své blízkosti 😄 . A teď přibude nová dimenze: maník s Astrou -která tě deklasovala na asfaltu s rozdílem deseti tříd- tam u benzinky tankuje naftu 😄 >😁 :yes: . To budou okamžiky, které nadosmrti budeš před spaním přehrávat v paměti, to budou prohry k nevydýchání. Holt Astra přišla a namísto zaklepání rovnou beranidlem vyrazila dveře 😉 . Stejný motor prý dostane i AR 159-ovšem 😄 ...bude až druhá 😄 . Pokud si vzpomínám tak tento systém přeplňování kdysi dávno uplatnilo Porsche 959- technologická špička vesmíru 80tých let. Teď ho po BMW 535d můžeš mít i v nižší střední... teda- v nejvyšší nižší střední 😉 . Tak to bude nášup. OPC se dvěma motory, a jeden lepší než druhý... Jediným limitem může být vlastní strach- a taky peněženka. Nejryzejší novodobý německý HH je zde :yes: :yes: .VIVAT ASTRA OPC
To má být příspěvek k soutěži "Píšeme jako GTI"? Ty nemáš moc rád koupelny, co? :-!
to jsem jaksi nepochopil... Co mám já a OPC společného s GTIm, a co s koupelnou???
Díky, že nejsem sám, kdo takhle na mariho nahlíží. Nikdy si nejsem jist, jestli příspěvek píše ten či druhý ;-\
jo,mari...twin turbo je klasa...jenže já bych ho radši v jiné kastli, od oplíka bych si to nikdy nekoupil 😐 . Ale jinak má opel :yes: PS: a cena?