Novinky
0
😄 Ty seš korunovaný vůl a co říkáš lidové ceně?
Přejít do diskuze
Ktore?
Na tych fotkach zo zadu mi to nejak pripomina Octaviu II Combi, na fotkach spredu je to take sorentovske.. na van sa mi to zda dizajnovo celkom ok, pre mna osobne krajsie/stravitelnejsie ako Touran alebo novy Scenic, ale dizajn je naozaj subjektivna vec..
Na tych fotkach zo zadu mi to nejak pripomina Octaviu II Combi, na fotkach spredu je to take sorentovske.. na van sa mi to zda dizajnovo celkom ok, pre mna osobne krajsie/stravitelnejsie ako Touran alebo novy Scenic, ale dizajn je naozaj subjektivna vec..
Tak ohledne designu se obavam, ze tohle je opravdu hodne korejske. Mozna je to pro nekoho plus, pro me teda urcite ne. Za 3/4 milionu uz si clovek muze koupit i hezci auto 😄
Hlavne ze vy "dvaja" pisete z rovnakej IPcky 😄
S akou Kiou mas (-te😄 zle skusenosti...?
Design,podareny Touran a podobne krabice maju co dohanat. Pome cena / vykon+kvalita velmi vyhodny.
S akou Kiou mas (-te😄 zle skusenosti...?
Design,podareny Touran a podobne krabice maju co dohanat. Pome cena / vykon+kvalita velmi vyhodny.
Za prvé kradeš nick. Za druhé tady nemáš být, tady diskutujou lidi, jejichž IQ přesahuje výkon 1.2 HTP...
Chytří korejci? Jako třeba ty? Už bydlíš v Nošovicích, blbečku? Zatím prodáváš "tryčka a ponoški a slipi???"